mestudio Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Melduję, że obróżka dotarła wczoraj. Rozpoczynamy więc testy na żywym zwierzu.............. Quote
Ziutka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Melduję, że obróżka dotarła wczoraj. Rozpoczynamy więc testy na żywym zwierzu.............. Jestem ciekawa tych testów ;) Quote
Nutusia Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 U mnie też testy rozpoczęte. Na razie uspokojenie spłynęło najbardziej... na mnie! Spałam dziś jak zabita w oparach obróżkowych feromonów :megagrin: Quote
Kejciu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Gacusiowej nie przeszkadza obróżka na szyjce ?:) podobno ładny ma zapach ( obróżka ) więc pewnie i Gaculindka też ?:) Quote
Annaa4 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 zapraszam na bazarek dla Gacusiowej i Lolka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143635-dla-lolka-i-gacusiowej-do-1611-ciuchykosmetyki-puzzle-i-nie-tylko-zapraszam/ Quote
Ziutka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 zapraszam na bazarek dla Gacusiowej i Lolka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143635-dla-lolka-i-gacusiowej-do-1611-ciuchykosmetyki-puzzle-i-nie-tylko-zapraszam/ dziekujemy i juz lecimy :) Quote
inka33 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 dziekujemy i juz lecimy :) Aż uszy Gackowej furczą! :megagrin: Quote
Kejciu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Mestudio - czy zauważyłaś jakiekolwiek pozytywne symptomy co do działania obróżki ?:) Quote
mestudio Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ha, ha - wiedziałam, że będę atakowana pytaniami. Gacusiowa sprawa wygląda tak - wczoraj Panna Gacuś jadła śniadanko i jak kończyła to podeszłam do niej i wyciągnęłam rękę z ciasteczkiem. Gacusiowa nie zwiała w popłochu jak to zawsze bywało, a patrzyła na mnie uważnie i wzięła ciasteczko z ręki. Kolejna sprawa to odkurzacz, przed którym zawsze zmyka jak szalona, wczoraj zaś leżała sobie na legowisku i przysunęłam szczotę odkurzacza pod samo legowisko i Gacusiowa nawet nie drgnęła. Myślę, że ta obróżka wycisza i uspokaja psiaki, a jak będzie dalej to zobaczymy. Quote
Kejciu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 No proste że jesteśmy ciekawe działania " naszego " wynalazQ :) no to super - cieszymy się bardzo - oby tak dalej :) Quote
inka33 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ha, ha - wiedziałam, że będę atakowana pytaniami. Gacusiowa sprawa wygląda tak - wczoraj Panna Gacuś jadła śniadanko i jak kończyła to podeszłam do niej i wyciągnęłam rękę z ciasteczkiem. Gacusiowa nie zwiała w popłochu jak to zawsze bywało, a patrzyła na mnie uważnie i wzięła ciasteczko z ręki. Kolejna sprawa to odkurzacz, przed którym zawsze zmyka jak szalona, wczoraj zaś leżała sobie na legowisku i przysunęłam szczotę odkurzacza pod samo legowisko i Gacusiowa nawet nie drgnęła. Myślę, że ta obróżka wycisza i uspokaja psiaki, a jak będzie dalej to zobaczymy. Brzmi bardzo obiecująco! :happy1: Quote
Kejciu Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Wierka pojechała do domku - to teraz kolej na Gaculindę :) Trzeba ruszyć z ogłoszeniami :) i czekać czekać i czekać :):):):) Quote
Nutusia Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Jeśli obróżka działa równie dobrze jak naszą Imuszkę, to dom widzę na horyzoncie ;) :) Quote
Kejciu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 zapraszam na bazarek dla Gacusiowej i Lolka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143635-dla-lolka-i-gacusiowej-do-1611-ciuchykosmetyki-puzzle-i-nie-tylko-zapraszam/ zacytuję - zajrzyjcie chociaż podrzucić Cioteczki:) Quote
mestudio Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gacusiowa w niedzielę pilnowała pańcię, sprawdzała czy dobrze sadzę cebule kwiatów. Wcześniej nie zdarzało jej się leżeć w taki sposób. Zawsze zmykała na schody i kuliła się przy drzwiach albo siedziała w krzakach gdzieś dalej. W dalszym ciągu spokojnie reaguje na odkurzacz - nie zwiewa jak sprzątam. Quote
Kejciu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Ciekawe na ile to działanie obroży - a na ile jej przełamanie " strachu" ? w główce :) cieszymy się z postępów :) mestudio - a co myślisz o włączeniu stress out - może by jeszcze bardziej ją uspokoiło, i może dałaby się poprzyzwyczajać do głaskania itp? jakie masz zdanie na ten temat ?:) Bardzo dziękujemy za słit focię naszej Gwiazdy :) Quote
Mattilu Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 ależ ona jest futrzasto miziasta :loveu: Quote
Recommended Posts