Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, z tym czerwonym światłem to jednak trzeba uważać! ;)

Wczoraj ubawiłam się setnie oglądając wiadomości. Mieszkanka Nowej Soli (lat 81), jechała autem do fryzjera. Śpieszyła się, bo był to dzień jej urodzin (czy imienin - nie pamiętam), więc pewnie miała jeszcze masę spraw do załatwienia. Na przejściu dla pieszych nie miała czasu, aż wszyscy przejdą przez jezdnię, więc próbowała się "wpasować" pomiędzy pieszych. Widząc to, policja próbowała ją zatrzymać za skrzyżowaniem, ale śpiesząca się pani... zaczęła uciekać! I teraz najlepsze - policyjny radiowóz... DWA RAZY JĄ ZGUBIŁ!!!!! :megagrin:

Gdy w końcu dotarli do piratki drogowej, nałożyli na nią mandat i zabrali prawo jazdy. Biedna kobieta ze łzami w oczach błagała w TV, żeby jej zwrócili prawo jazdy, bo ona jeździ bardzo bezpiecznie i wolno, ale... policja ją goniła, więc uciekała... :megagrin:

Tak czy inaczej uważam, że to policjantom też się powinno zabrać... to i owo ;)

Posted

Mizianko dla Gacusiowej. Niewątpliwie, angielskiej damy(welsh corgi pembroke), chociaż z lekka - spolszczonej :).

Powodzenia, malutka :)

Walijska Korga Pembrokowa...? ;)

Posted

Zamówiłam dla Gackowej karmę ( miałam próbki tej karmy w większych ilościach i sprzedawałam je na bazarku ) - dla moich i innych znajomych psiaków jest rewelacyjna!

Ciekawe czy Gackowi posmakuje - i puszeczki

98757ec0b5d23646med.jpg

Posted

Gackowa dostała wczoraj worek jedzonka suchego - a mówiłam babie jednej co kupiła, że ma do przyszłego tygodnia i nawet jak nie ma to ma bo przecież głodnej jej nie zostawię  :-). Dotarły też puszeczki, przyniósł nasz ulubiony listonosz. Podział suchej karmy zrobię w weekend. W każdym razie Gackowa w niebo wzięta z powodu malutkich chrupeczek i nowych smaków puszek i chrupek. 

Bomba, która jest na wymianie studenckiej u nas, nie mogła przeżyć tego zapachu - musiałam ją zamknąć i ograniczyć zdecydowanie pole manewru. 

Bardzo dziękujemy za chrupeczki - puszeczki i przepraszamy za jedną babę :-).

Idziemy na ostatni polny spacer.

Zdjęcie tendencyjne, ale Gacek idzie z nami na spacer, odchodzi jakieś 100 metrów od nas i obserwuje całą bandę i mnie. Jak wracamy to szybko podbiega abym go przypadkiem nie porzuciła lub nie zamknęła drzwi przed nosem :-).

005.JPG

Posted

Bomba widać że jest głodzona. Dopiero u nas może się najeść....

Oczywiście, że tak - przecież ja tego nie ukrywam, a wręcz się chwalę na Bombowym wątku! :grins:

Posted

Mam nadzieję że Inka nie wyliczasz jej karmy co do grama? :)

Jak nie, jak tak! Prawie. :grins:

Ale wróćmy do Gacusiowej u Gacusiowej, a o Bombie do Bomby. :)

Posted

Jak nie, jak tak! Prawie. :grins:
Ale wróćmy do Gacusiowej u Gacusiowej, a o Bombie do Bomby. :)

Dobrze że dodałaś PRAWIE bo bym Cię znielubiała! :)