elik Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 11 godzin temu, ewu napisał: Nordi i Bordi są w złym stanie. Leczymy je, podkłady , karma... beczka bez dna:( Basiu przepraszam,że tak późno. Dopiero teraz mogłam usiąść do kompa i odrabiam zaległości. Jutro wizyta PA i ewentualna adopcja mojej tymczaski, która tymczasem przemieszkała u nas rok bez kilku tygodni. To bardzo trudny czas dla mnie :( To szczeniaczki Nordi i Bordi. Są chore, zniszczone, wylęknione. Potrzebują wszystkiego. Może chociaż ktoś pomoże zrobć bazarek na te maluchy i Zuzię. Tu maluszki w lecznicy. Jakie one biedne, zmaltretowane głodem i chorobami :( :( :( Quote
elik Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Nordi i Bordi już nieco lepiej, ale leczenie nadal konieczne. Szczepienia i cała reszta... No to już całkiem inne szczeniaczki :) Prawie, że normalne :) Te słodkie pycholki, połamane uszyska i wielkie oczyska. Będą z nich piękne psiaki! Quote
Figunia Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Ale jakie smutaski...biedne... Basiu, coś mi obiecalas... Quote
ewu Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Nordi i Bordi już nieco lepiej, ale leczenie nadal konieczne. Szczepienia i cała reszta... No to już całkiem inne szczeniaczki :) Prawie, że normalne :) Te słodkie pycholki, połamane uszyska i wielkie oczyska. Będą z nich piękne psiaki! Elu niestety są bardzo wycofane. Ktoś je strasznie skrzywdził. Quote
ewu Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 2 godziny temu, Figunia napisał: Ale jakie smutaski...biedne... Basiu, coś mi obiecalas... Aniu dotrzyłałam słowa:) Quote
elik Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 28 minut temu, ewu napisał: Elu niestety są bardzo wycofane. Ktoś je strasznie skrzywdził. Mówiąc, że są prawie normalne, miałam na myśli ich wygląd fizyczny, nie psychikę. Może niekoniecznie ktoś je skrzywdził. Wystarczy, że tak jak moja Kikunia nie miały prawidłowego kontaktu z człowiekiem, albo wcale nie miały. Quote
agat21 Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Nie mam jak pomóc z dt :( Znowu mam wyjazdy kilkudniowe :( Jedyne co mogę zrobić, to podesłać grosz na leczenie Zuzi lub szczeniorków. Basiu, przypomnij mi numer konta Quote
ewu Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Mówiąc, że są prawie normalne, miałam na myśli ich wygląd fizyczny, nie psychikę. Może niekoniecznie ktoś je skrzywdził. Wystarczy, że jak moja Kikunia nie miały prawidłowego kontaktu z człowiekiem, albo wcale nie miały. Elu masz rację. Quote
ewu Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 5 minut temu, agat21 napisał: Nie mam jak pomóc z dt :( Znowu mam wyjazdy kilkudniowe :( Jedyne co mogę zrobić, to podesłać grosz na leczenie Zuzi lub szczeniorków. Basiu, przypomnij mi numer konta Dziękuję:) Quote
ewu Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 17 godzin temu, Nesiowata napisał: Zdrowia dla psiaków i poproszę nr konta. Dziękuję:) Quote
Figunia Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 22 godziny temu, ewu napisał: Aniu dotrzyłałam słowa:) Dziękuję! Ja tez! Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Dnia 8.04.2018 o 00:27, ewu napisał: Aniu dotrzyłałam słowa:) Dnia 8.04.2018 o 22:49, Figunia napisał: Dziękuję! Ja tez! :) Quote
Gabi79 Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 4 minuty temu, elik napisał: :) A co to za konspiracja? Uchylcie proszę rąbka tajemnicy Quote
elik Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 12 minut temu, Gabi79 napisał: A co to za konspiracja? Uchylcie proszę rąbka tajemnicy Jestem za :) Quote
Isiak Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Isiak zdjęcia i opisy fantów na mailu:) Odebrałam, piękne fanty i pięknie zrobione zdjęcia :) Wysyłka będzie od Ciebie? Quote
ewu Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 9 godzin temu, Isiak napisał: Odebrałam, piękne fanty i pięknie zrobione zdjęcia :) Wysyłka będzie od Ciebie? Tak ode mnie:) Quote
ewu Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 Na konto dotarło 100 zł od agat21 i 100zł od anonimowego darczyńcy. Razem 200 zł Dziękuję):):) Quote
ewu Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Przypominam się z nr konta. O rety przepraszam , byłam pewna ,żewysłałam.Skleroza :) Quote
Tyśka) Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Co u szczeniaków?https://www.olx.pl/oferta/szczeniaczki-rozkoszniaczki-do-adopcji-CID103-IDsRALj.html U mnie na olx mają się tak: Wyświetleń: 1118 Tel: 28 Obserwuje: 27 Quote
Recommended Posts