Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za dobre myśli.

Pojawiały się problemy z siusianiem.

. Zawiozłam go rano do lecznicy, czekam a wyniki badań.

Nadal słaby i smutny. Dzisiaj prawdopodobnie dostanie papkę w płynie.

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Dziękuję za dobre myśli.

Duszekma problem z siusianem. Zawiozłam go rano do lecznicy, czekam a wyniki badań.

Nadal słaby i smutny. Dzisiaj prawdopodobnie dostanie papkę w płynie.

Biedactwo :( Tyle złego na jednego :(

Trzymaj się okruszku, trzymaj się Basiu. Dla Was obojga duuużo siły życzę. Niech wreszcie skończą piętrzyć się problemy maluszka. Niech już idzie ku lepszemu !!!

• Upvote 1
Posted

Z tego wszystkiego nie napisałam ,że dotarło 100 zł od koleżanki Poker dla Pestki. Dziękuję:):):)

U Pestki bez zmian. Wypoczywa ma ogromny apetyt, w tym tygodniu badania.

Posted

Niestety to prawdopodobnie zapalenie otrzewnej:( Wetka dzwoni do banku krwi, a Basia szuka ewentualnego dawcy, bo konieczna jest transfuzja. Czy ktoś z Was ma może w okolicy Basi jakiegoś zdrowego psiaka, który mógłby zostać dawcą?

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Niestety to prawdopodobnie zapalenie otrzewnej:( Wetka dzwoni do banku krwi, a Basia szuka ewentualnego dawcy, bo konieczna jest transfuzja. Czy ktoś z Was ma może w okolicy Basi jakiegoś zdrowego psiaka, który mógłby zostać dawcą?

... O Matuniu! :(      trzeba zapytać Basię , które cioteczki są koło niej i będżiemy prosić... a można kupić krew? 

Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

... O Matuniu! :(      trzeba zapytać Basię , które cioteczki są koło niej i będżiemy prosić... a można kupić krew? 

Maleństwo juz dostaje krew. Niestety dzisiaj zmienili mi w pracy telefon i nie mam jak w tej chwili przegrać zdjęcia:( Musze znaleźć hasło do WiFI:(

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Maleństwo juz dostaje krew. Niestety dzisiaj zmienili mi w pracy telefon i nie mam jak w tej chwili przegrać zdjęcia:( Musze znaleźć hasło do WiFI:(

Świetnie! to dobrze ,że jest krew!!!...  Ewciu ,jak teraz się wkleja zdjęcia na dogo? dawno tego nie robiłam? i nie wchodzą mi zdjęcia tylko linki???

z jakiego programu korzystasz?

Posted

Wpadłam na chwilę do domu, 

Duszek jest pod opieką mojej koleżnki.

Maluszek jest po transfuzji. Krew przywiozłam z Mikołowa, w Gliwicach nie było.

Niestety jest zapalenie otrzewnej.

Duszek jest bardzo słabiutki, walczymy.

Bardzo się o niego boję:(

Posted

Maluszeczek wymiotuje zażółconą wodą i cały czas śpi. Basia prosi o dobre myśłi dla dzieciaczka:(

Tak wyglądała transfuzja:

20170904_185046_2.jpg.4c9749d78dd18245471fbb91cb937997.jpg

Tak bardzo Cię proszę maluszku walcz! Weterynarze w lecznicy opiekuja się nim z oddaniem, Basia nie śpi trzecia noc, bo czuwa cały czas. Jej koleżanka przyszła zmienić ją, żeby mogła wyjść na spacer ze swoimi psiakami i nakarmic je.

Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

Świetnie! to dobrze ,że jest krew!!!...  Ewciu ,jak teraz się wkleja zdjęcia na dogo? dawno tego nie robiłam? i nie wchodzą mi zdjęcia tylko linki???

z jakiego programu korzystasz?

Kochana, jak masz odpowiednio zmniejszone zdjęcie, to na dole postu masz taki napis "Przeciągnij pliki do przesłania lub wybierz pliki. Ja klikam w wybierz pliki i szukam zdjęcia, a potem na zdjęciu masz maly plusik - możesz gokliknąć i zdjęcie pojawi sie w miejscu kursora. Możesz też zaakceptować po prostu swój post i zdjęcie pojawi sie bez naciskania plusika, ale na końcu posta.

Posted

Zapalenie otrzewnej jest bardzo groźne.Nie wiem czy maluszek w takim stanie przetrzyma.Nawet przetoczenie krwi może nie pomóc.

Maluszku,bardzo proszę walcz.Tyle dobrych serduszek,jest z tobą myślami.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Zapalenie otrzewnej jest bardzo groźne.Nie wiem czy maluszek w takim stanie przetrzyma.Nawet przetoczenie krwi może nie pomóc.

Maluszku,bardzo proszę walcz.Tyle dobrych serduszek,jest z tobą myślami.

Niestety wiemy, ale trzymamy kciuki ile sił, żeby z tego wyszedł:(

Posted
12 godzin temu, ania75 napisał:

Trzeba wrzucić na kom i skopiowac

...dziękuję 49.gif

11 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Kochana, jak masz odpowiednio zmniejszone zdjęcie, to na dole postu masz taki napis "Przeciągnij pliki do przesłania lub wybierz pliki. Ja klikam w wybierz pliki i szukam zdjęcia, a potem na zdjęciu masz maly plusik - możesz gokliknąć i zdjęcie pojawi sie w miejscu kursora. Możesz też zaakceptować po prostu swój post i zdjęcie pojawi sie bez naciskania plusika, ale na końcu posta.

... dziękuję49.gif

10 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Niestety wiemy, ale trzymamy kciuki ile sił, żeby z tego wyszedł:(

... mocno, bardzo mocno!hailm.gif    .... u mnie też załamka!  moja Taksunia załapała Kaszel kennelowy/ skąd? jak?/... wczoraj dostała trzy zastrzyki a dzisiaj rano... jakaś taka?!... lecę do niej jak tylko kolega przyjdzie, bo coś niespokojna jestem....

Posted

Duszek ma niewydolność wielonarządową.  Noc była potworna.. Lekarze robią co w ludzkiej mocy.

Przyjechałam tylko nakarmić moje psy i wracam do lecznicy.

Potrzeba cudu.

Posted
Przed chwilą, ewu napisał:

Duszek ma niewydolność wielonarządową.  Noc była potworna.. Lekarze robią co w ludzkiej mocy.

Przyjechałam tylko nakarmić moje psy i wracam do lecznicy.

Potrzeba cudu.

Biedactwo :( :( :( Będę o niego prosić św. Franciszka. To Dobry Patron.

• Upvote 1