elik Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Zdjęcia boskiego Edzia już są wklejone przez boską elik :) O kurcze, ale mi się trafiło :P Quote
Anecik Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015   Zdjęcia boskiego Edzia już są wklejone przez boską elik :) A ja myślałam że Bossski to jest tylko Franio :D 2 Quote
Mysza2 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Super, że się bidom domki trafiły:):) Nie wiem skąd Ewu ma na to wszystko siły. Quote
elik Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A ja myślałam że Bossski to jest tylko Franio :D Też tak myślałam :D 1 Quote
elik Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Super, że się bidom domki trafiły:) :) Nie wiem skąd Ewu ma na to wszystko siły. Niestety goni już resztkami sił :( Quote
Panna Marple Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015    A ja myślałam że Bossski to jest tylko Franio :D Nie mów mu nic :) 1 Quote
Gusiaczek Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Oj, nie było mnie kilka dni, a tu takie klawe wieści ! Serce mię się roztopiło, jak zobaczyłam Edzia i Cudną Szorpatą Mordeczkę Pozdrawiam serdecznie :) Quote
elik Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Tak, Basia cały czas w akcji... Potwierdzam :) Ostatnio dostałam kolejne zdjęcia. Tym razem szczeniaczka, roboczo nazwanego Szprotka :) 1 Quote
Mazowszanka13 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Szprotka zdecydowanie w moim typie :) A ewu dzisiaj znowu w trasie i jutro też :) Quote
Nadziejka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Serduszkiem pozdrawiamy i kciuki sciskamy za ewu i lapeczki wszystkie Quote
Panna Marple Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Szprotka zdecydowanie w moim typie :) A ewu dzisiaj znowu w trasie i jutro też :) Tak, potwierdzam :) Efekt: następna bida trafiła w dobre ręce. Basia prześle zdjęcia elik :) Quote
sybil Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Szkoda, że ewu nie zagląda już na dogo (chociaż doskonale rozumiem, że potrzebuje dystansu i "odpoczynku" od niektórych wpisów). Trudno byłoby znaleźć osobę z większym sercem dla schroniskowych biedaków i poświęcającą tyle czasu i sił, żeby pomóc chociaż części tych najsłabszych i najbardziej poszkodowanych. Basiu, trzymam kciuki i życzę Ci dużo, dużo zdrowia i siły :wub: . 5 Quote
elik Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Najświeższe informacje :) Szprotka jest w DT u przyjaciół Basi. Basia zabrała ją razem ze Spagetką, tą czarną terierką, którą wkleiłam wcześniej . Wczoraj (10.10.) aj Basia znowu była w schronie z fantastyczną Rodziną. Państwo zadzwonili o Pixie, która dawno ma DS ale gdzieś ją wypatrzyli w ogłoszeniach. Domek cudowny więc Basia namówiła Państwa na wspólny wyjazd do schronu. Wyjechali z terierkowatą sunią , która zaczęła mieć poważną depresję. Sunia przylgnęła do nich natychmiast, wzajemna miłość od pierwszego wejrzenia :) Nazwali ją Tosia :) :) :) Tak jak ja swoją byłą tymczasowiczkę. Będą zdjęcia, wkleję. Quote
agat21 Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jak cudnie, że kolejne bidy dzięki Basi znajdują domy.. kochana kobieta :) Quote
elik Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 ... Wczoraj (10.10.) aj Basia znowu była w schronie z fantastyczną Rodziną. Państwo zadzwonili o Pixie, która dawno ma DS ale gdzieś ją wypatrzyli w ogłoszeniach. Domek cudowny więc Basia namówiła Państwa na wspólny wyjazd do schronu. Wyjechali z terierkowatą sunią , która zaczęła mieć poważną depresję. Sunia przylgnęła do nich natychmiast, wzajemna miłość od pierwszego wejrzenia :) Nazwali ją Tosia :) :) :) Tak jak ja swoją byłą tymczasowiczkę. Będą zdjęcia, wkleję. Są zdjęcia To zdjęcia ze schronu.Państwo dzwonili do Basi - byli z Tosieńką u weta, są nią zachwyceni. Zdjęcia zrobią i wyślą :) Quote
elik Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Basia nawet w niedziele pracuje :) Wczoraj rano była w schronie z fantastycznymi zwierzolubami. Państwo mają od dwóch lat pieska uratowanego z bardzo złego miejsca, cudowne warunki- dom z ogrodem. Procedurę adopcji rozpoczęła kilka dni temu i wczoraj rano, Basia razem z państwem pojechała do schronu po malutką Dixie. Zawinięta w ciepły, śliczny kocyk pojechała do domu wtulona w swojego Pana :) Od dzisiaj nazywa się Tekila, a jej przyszywany domowy "braciszek" to Felek. Tekila jest świeżo po sterylce, bida, chudziutka z rankami pod oczami. W poniedziałek pojedzie do weta, żeby ją dokładnie obejrzał i dał jakiś specyfik na te ranki. To zdjęcia robione kiedyś w schronie. Są obiecane domowe. Basia jest już zaproszona żeby odwiedzać Tekilę. Quote
elik Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 A to adoptowany parę miesięcy temu Nutek. Państwo często się do Basi odzywają. Nutek to domowy pieszczoch :) Super :D Quote
Figunia Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Wielkie ukłony i szacunek dla Basi. Tyle uratowanych Istot...ale ile za tym kryje się Jej pracy, determinacji, poświęcenia... Niezwykły, niesamowity, cudowny CZŁOWIEK. 2 Quote
Mazowszanka13 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Ale zawsze znajdzie sie jakaś MENDA, która zdołuje. A na fb ataki na Małgorzatę Judytę Brzezińską, która ma (chyba jedyny w Polsce) DT dla szczeniaków. 1 Quote
Figunia Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Mendy były, są i będą. Mendy się ignoruje. Dołować można się krzywdą zwierząt i tym, że zło nie ma końca. Wdawanie się w dyskusje, tłumaczenie się...(o zgrozo...), jest bezcelowe. To tak jakby chcieć przekonać fanatyka. Fanatyka nie interesują fakty i udowadnianie, że się myli. On chce być fanatykiem. Prawda go nie interesuje. 3 Quote
Onaa Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Pisałam już kilka razy że mam bardoz ograniczony dostep do neta, i czy ktoś nie mógłby zająć się zorganizowaniem ogłoszeń dla suni. To naprawdę problem jak się ma zesputy własny komp i tak tylko dorywczo grzecznościowo korzysta się z kompa. Może dla innych osób to nie będzie problem. To naprawdę przykro że będąc bdt muszę się wszystkim sama zająć :(. Teraz to naprawdę dla mnie problem , bo gdyby nie zepsuty komp to byłoby sprawy. (przeklejam z watku Tofinki bo tam to własciwie już nikt nie zagląda więc nie wiem czy coś pisać w oógle). Quote
Recommended Posts