elik Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Po załataniu skarpety Gacusiów pozostało 349.90 zł. z dochodu bazarku Gacusiovo. Z Panną Marple podjęłyśmy decyzję o przekazaniu pieniędzy na rzecz podopiecznych ewu, na której konto przelałam dzisiaj 350.00 zł. Proszę o potwierdzenie odbioru wpłaty na wątku, na którym w poście 2 zamieszczone jest pełne rozliczenie http://www.dogomania.com/forum/topic/148033-rozliczam-gacusiovo-bazarek-do-808-godz-2000/ Pozdrawiam Gusiaczku kochany, wielkie dzięki za olbrzymią pomoc dla psiurków. Dzięki Twojej pomocy Gacorki nie mają już długu, a inne psiaczki zostały zasilone pokaźną kwotą. 1 Quote
ewu Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Dzisiaj wpłynęło 350 zł z bazarku od Gusiaczka:):):) Bardzo dziękuję:) Quote
ewu Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Kupiłam dla szczeniaczka Royal canin za 126 zł. Quote
ewu Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 A gdzie ewu się podziała?Może się zasłużenie urlopuje? Nie urlopuję, niestety ale potrzebowałam trochę spokoju , byłam już zmęczona. Quote
Gusiaczek Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Dzisiaj wpłynęło 350 zł z bazarku od Gusiaczka:) :):) Bardzo dziękuję :) Na zdrowie Ogonkom :) Quote
malagos Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nie urlopuję, niestety ale potrzebowałam trochę spokoju , byłam już zmęczona. Dbaj o siebie, Kochana Kobieto! 2 Quote
malagos Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 A co z tą starszą jamniczką, nadal tkwi w schronisku? Quote
Gabi79 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 A co z tą starszą jamniczką, nadal tkwi w schronisku? Niestety nadal, szukam, pytam gdzie i kogo się da - DT brak, a sunia zapadła mi w serce bardzo Quote
Nutusia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Aszka pozdrawia - właśnie mija rok odkąd opuściła "ten" schron, a we wrześniu będzie rok jak mieszka w szczęśliwej Rodzinie i ma się tak, jak na poniższych fotkach ;) Czarna pekinka Zulka była pierwsza, potem Państwo przyjęli pod swe skrzydła Aszkę, a ruda pekineczka Ida nastała jako trzecia. Wszystkie po przejściach... Załączone miniaturki Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Aszka pozdrawia - właśnie mija rok odkąd opuściła "ten" schron, a we wrześniu będzie rok jak mieszka w szczęśliwej Rodzinie i ma się tak, jak na poniższych fotkach ;) Czarna pekinka Zulka była pierwsza, potem Państwo przyjęli pod swe skrzydła Aszkę, a ruda pekineczka Ida nastała jako trzecia. Wszystkie po przejściach... Załączone miniaturki Nutusiu miód na moje serce:) Cudna malunia, jeszcze raz Ci dziękuję:) Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Trochę mnie nie było , trochę się działo złego i trochę dobrego. W schronisku był starszy psiak o i mieniu Bufik. Ogromny kudłacz. Stawałyśmy na głowie żeby mu pomóc, ogłoszenia, fundacje i ciągle nic... :( W zeszłym tygodniu wreszcie radość- zgłosiła się fantastyczna Pani z ogłoszenia. Miała staruszka bernardyna, który odszedł i jak zobaczyła Bufika pokochała go całym sercem. Pani bardzo chciała starszego psiaka bo wie ,że im najtrudniej o dom. Wszystko zostało dograne, sprawdzone tylko nie mogłyśmy się dodzwonić do schronu. Kiedy wreszcie odebrali( na drugi dzień) dowiedziałyśmy się ,że Bufik odszedł :( Bufik, nie udało się, tak mi strasznie przykro:( Żegnaj kochany misiaczku:( Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Dzisiaj byłam w schronisku po psiaczka o imieniu Dex, od dzisiaj Kubuś. Zawiozłam go do cudownego domu w Rudzie Śląskiej. 1 Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Wykupiłam na bazarku 6 pakietów ogłoszeń. Dla tych biedaków: Manti, od dawna tkwi w schronie:( Hugo, bardzo przeżywa schron:( Fado Słodki , mały okruszek, potwornie zaniedbany:( Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Ogłoszena również dla Kao Fajny , mały terierek I dla malutkiej ,smutnej , przemiłej Aki: I jeszcze dla Sonki, małej , słodkiej mamuni: Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Trzymajcie kciuki żeby choć jeden znalazł dom. Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Dostałam piękne fotki Lando z wakacji, mam też zdjęcie Lamiego teraz Hugo i małej Lili - jednej z pierwszych z tego wątku. Wyślę elik z prośbą o wklejenie. Ku pokrzepieniu serc:) Quote
Poker Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 ewu się odnalazła ,a myślałam ,że na amen się zgubiła. Biedne piesie. Z jednej strony żal mi oddawać Karmelito ,a z drugiej jak popatrzę na te pozostałe biedy to.... Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Jestem kochane, potrzebowałam trochę "odwyku" . Eliku ona taka brudna i chuda i biedna:( Quote
ewu Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 A co z tą starszą jamniczką, nadal tkwi w schronisku? Pytałam dzisiaj o nią, siedzi bida. Nie wpuszczono mnie do tej części gdzie przebywa ale pracownik potwierdził ,że jest. Quote
Panna Marple Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Jestem kochane, potrzebowałam trochę "odwyku" . Eliku ona taka brudna i chuda i biedna:( Basiu, nie tylko trochę "odwyku" potrzebujesz, ale musisz odpuścić i na poważnie odpocząć. To, co robisz jest nie do udźwignięcia i za chwilę źle się skończy, bo zapłacisz za to zdrowiem :(. Ciągle jesteś na najwyższych obrotach i żyjesz w nieustannym stresie i w ogromnych emocjach-musisz zadbać o siebie, proszę... 3 Quote
Mysza2 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Basiu, nie tylko trochę "odwyku" potrzebujesz, ale musisz odpuścić i na poważnie odpocząć. To, co robisz jest nie do udźwignięcia i za chwilę źle się skończy, bo zapłacisz za to zdrowiem :(. Ciągle jesteś na najwyższych obrotach i żyjesz w nieustannym stresie i w ogromnych emocjach-musisz zadbać o siebie, proszę... Podpisuję się. Basiu nie da się tak bez przerwy, wypalisz się jak wiele osób z dogo, trzeba czasem odpuścić i zebrać siły, żeby móc dalej coś robić. 1 Quote
Nadziejka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 :( :(ech bidunio zegnaj piesiu chociaz my tutaj bedziemy pamietac serce :( zagladam sciskam kciuki ze te wsystkie biedy Quote
Recommended Posts