Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kcd przysłała 120 zł dla szczylka i malamutki
Dziękuję :):) :):)
cancer43 wpłaciła 200 zł z bazarku dla mojej Megi:) :):), przekazuję te pieniądze na szczeniaki u Makili
Do zapłaty za szczylki jest:jedzenie i podkłady- 1 zł dziennie za 1 maluszka-5 szczeniąt do tej pory -310zł
szczepienia-40 zł za jednego
Olafek- ostatni szczeniaczek pobyt od18.11.-140 zł
Razem 310 + 40 + 140 = 490
490 zł- 200 zł= 290zł- wpłacone Makili
Wysłałam elik 61,60 zł tytułam zwrotu za karmę

Jeśli dobrze pamiętam, to ja już pisałam, że dostałam :)
Posted

Jeśli dobrze pamiętam, to ja już pisałam, że dostałam :)

Elu kochana ja wypisuję wszystko żeby nie zapomnieć ująć w rozliczeniu:):):)

Posted

Kochane dziękuję za Waszą nieocenioną pomoc i wsparcie dla tych wszystkich uratowanych psiaków.

Tylko razem możemy im pomóc:)

Życzę Wam i Waszym Bliskim cudownych, spokojnych Świąt:) :):)

Nie działają mi buźki więc będzie bez:)

Posted

Ja także życzę wszystkim obecnym na wątku maluszków rodzinnych, radosnych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2015 Roku.

Kochane Ciocie bardzo Was proszę zaglądnijcie na wątek suni, którą dzisiaj zgarnęłam ze środka ruchliwego skrzyżowania, ale niestety nie mogę Jej nic zaoferować, a sunia biedna chuda, obolała i potrzebuje pomocy na wczoraj :(
Bardzo, bardzo Was proszę pomóżcie Jej.
Sunia jest albo ślepa, albo bardzo słabo widząca i nie może trafić do schronu. To byłby Jej straszny koniec :(

Link do wątku suni
http://www.dogomania.com/forum/topic/144689-dropiaty-psiak-z-ruchliwego-skrzy%C5%BCowania-bardzo-pilnie-potrzebuje-cho%C4%87by-dt/?p=15974166

Posted

Ech, już tak świątecznie się zrobiło, ale NIE - jakaś kanalia zasiądzie do suto zastawionego nabytymi drogą kupna w hipermarkecie stołu i nawet ość karpia mu w gardle nie stanie na myśl o tym, na jaki los skazał tę psinę!!!!!! :(

Posted

A ja życzę Wam, żeby nie było kogo ratować, żeby wszystkie psiaki miały super domy, a my spokojny sen! A ponieważ to niestety marzenie, dlatego zyczę Wam dużo zdrowia, spokoju, siły do walki o te słabsze stworzenia i dużo miłości dookoła!

Posted

Mnóstwa miłości i radości
wszystkim co dom mają.

Ciepłych domów i miłości
dla tych, które wciąż czekają.

Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością
serca dla tych "najbrzydszych",
i młodych i starych
kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych.

Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami,
 myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami.

Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają,
niosą dary braciszkom co niewiele mają...

22891671431933490686.jpg

Posted

Życzymy wraz z Sonią zdrowych, spokojnych Świąt.

Sonia już zaszczepiona p/ wściekliźnie, waży 7,1 kg i tę optymalną wagę postaram

się utrzymać, choć łatwo nie będzie, Sonia uwielbia jeść.

Zainateresowana pani sie więcej nie odezwała .

Posted

Byłoby wspaniale:)

Wieczorem wyślę tekst, teraz muszę gnać na zakupy.

Czy mogłabyś zrobić wyróżnienie na olx ?, oddam pieniążki ;).

ewu - nie dostałam tekstu dla Cziki ani fotek, podeślij plis! Tzn fotki chyba mogę ściągnąć z wątku, ale tekst i namiary na kogo ogłoszenia.

wyróżnienie zrobię, nie ma problemu, nie musisz oddawać kasy.

U Anety jest 6 szczeniaczków, zero telefonów:(

Pomocy...

ewu - mogę dorobić dla nich ogłoszenia, może jakieś inne imiona im nadać itp? Podeślij tekst i zdjęcia to dziś mogę zrobić.

Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:)

P.S. Gluchypies, ja ogłosiłam Olafka i ogłoszę jeszcze szczeniorki (siostrzyczki)-miałam to zrobić wczoraj, ale już nie dałam rady i pewnie dopiero jutro mi się uda, więc jeśli chciałabyś pomóc, to możesz ogłosić braci:)

Posted

P.S. Gluchypies, ja ogłosiłam Olafka i ogłoszę jeszcze szczeniorki (siostrzyczki)-miałam to zrobić wczoraj, ale już nie dałam rady i pewnie dopiero jutro mi się uda, więc jeśli chciałabyś pomóc, to możesz ogłosić braci:)

A mogłabyś mi podesłaś jakiś tekst orientacyjny? I gdzie są fotki? Czy mówisz o Gackach? Jak o Gackach to spoko, coś wymyślę. Tylko nie mam telefonu do ewu a rozumiem, że ogłoszenia na nią??