ewu Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 U Anety jest 6 szczeniaczków, zero telefonów:( Pomocy... Quote
ewu Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Rozliczenia potem uzupełnię , mam gości w tym wnuka nie nadążam z robotą:( Quote
Ewa Marta Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Rozliczenia potem uzupełnię , mam gości w tym wnuka nie nadążam z robotą :( Ewu, rozliczenia zaczekają. Ty zajmij się w końcu Rodzinką! Quote
elik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kcd przysłała 120 zł dla szczylka i malamutkiDziękuję :):) :):)cancer43 wpłaciła 200 zł z bazarku dla mojej Megi:) :):), przekazuję te pieniądze na szczeniaki u Makili Do zapłaty za szczylki jest:jedzenie i podkłady- 1 zł dziennie za 1 maluszka-5 szczeniąt do tej pory -310zł szczepienia-40 zł za jednego Olafek- ostatni szczeniaczek pobyt od18.11.-140 złRazem 310 + 40 + 140 = 490 490 zł- 200 zł= 290zł- wpłacone MakiliWysłałam elik 61,60 zł tytułam zwrotu za karmę Jeśli dobrze pamiętam, to ja już pisałam, że dostałam :) Quote
elik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ewu, rozliczenia zaczekają. Ty zajmij się w końcu Rodzinką! Popieram :) Quote
ewu Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Jeśli dobrze pamiętam, to ja już pisałam, że dostałam :) Elu kochana ja wypisuję wszystko żeby nie zapomnieć ująć w rozliczeniu:):):) Quote
ewu Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Kochane dziękuję za Waszą nieocenioną pomoc i wsparcie dla tych wszystkich uratowanych psiaków. Tylko razem możemy im pomóc:) Życzę Wam i Waszym Bliskim cudownych, spokojnych Świąt:) :):) Nie działają mi buźki więc będzie bez:) Quote
elik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ja także życzę wszystkim obecnym na wątku maluszków rodzinnych, radosnych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2015 Roku. Kochane Ciocie bardzo Was proszę zaglądnijcie na wątek suni, którą dzisiaj zgarnęłam ze środka ruchliwego skrzyżowania, ale niestety nie mogę Jej nic zaoferować, a sunia biedna chuda, obolała i potrzebuje pomocy na wczoraj :( Bardzo, bardzo Was proszę pomóżcie Jej. Sunia jest albo ślepa, albo bardzo słabo widząca i nie może trafić do schronu. To byłby Jej straszny koniec :( Link do wątku suni http://www.dogomania.com/forum/topic/144689-dropiaty-psiak-z-ruchliwego-skrzy%C5%BCowania-bardzo-pilnie-potrzebuje-cho%C4%87by-dt/?p=15974166 Quote
Nutusia Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ech, już tak świątecznie się zrobiło, ale NIE - jakaś kanalia zasiądzie do suto zastawionego nabytymi drogą kupna w hipermarkecie stołu i nawet ość karpia mu w gardle nie stanie na myśl o tym, na jaki los skazał tę psinę!!!!!! :( Quote
elik Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Zapraszam na watek biednej suni ze skrzyżowania, plissssssss http://www.dogomania...-dt/?p=15974166 Quote
Gabi79 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Życzę wszystkim cudownych, pogodnych Świąt, a psiakom wspaniałych domów!!! Quote
Ewa Marta Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 A ja życzę Wam, żeby nie było kogo ratować, żeby wszystkie psiaki miały super domy, a my spokojny sen! A ponieważ to niestety marzenie, dlatego zyczę Wam dużo zdrowia, spokoju, siły do walki o te słabsze stworzenia i dużo miłości dookoła! Quote
Ellig Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają... Quote
*Gajowa* Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Życzymy wraz z Sonią zdrowych, spokojnych Świąt. Sonia już zaszczepiona p/ wściekliźnie, waży 7,1 kg i tę optymalną wagę postaram się utrzymać, choć łatwo nie będzie, Sonia uwielbia jeść. Zainateresowana pani sie więcej nie odezwała . Quote
sybil Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 My tzn. ja, Sybi i Maja też życzymy Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt :) Quote
agat21 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Tyle pięknych życzeń tu się pojawiło, że ja już piękniejszych nie wymyślę, podpisuję się zatem pod wszystkimi i ściskam Was i Wasze zwierzaki serdecznie :) Quote
agat21 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Eliku nie działa mi link do wątka suni ze skrzyżowania :( Quote
gluchypies Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Byłoby wspaniale:) Wieczorem wyślę tekst, teraz muszę gnać na zakupy. Czy mogłabyś zrobić wyróżnienie na olx ?, oddam pieniążki ;). ewu - nie dostałam tekstu dla Cziki ani fotek, podeślij plis! Tzn fotki chyba mogę ściągnąć z wątku, ale tekst i namiary na kogo ogłoszenia. wyróżnienie zrobię, nie ma problemu, nie musisz oddawać kasy. U Anety jest 6 szczeniaczków, zero telefonów:( Pomocy... ewu - mogę dorobić dla nich ogłoszenia, może jakieś inne imiona im nadać itp? Podeślij tekst i zdjęcia to dziś mogę zrobić. Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) P.S. Gluchypies, ja ogłosiłam Olafka i ogłoszę jeszcze szczeniorki (siostrzyczki)-miałam to zrobić wczoraj, ale już nie dałam rady i pewnie dopiero jutro mi się uda, więc jeśli chciałabyś pomóc, to możesz ogłosić braci:) Quote
gluchypies Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 P.S. Gluchypies, ja ogłosiłam Olafka i ogłoszę jeszcze szczeniorki (siostrzyczki)-miałam to zrobić wczoraj, ale już nie dałam rady i pewnie dopiero jutro mi się uda, więc jeśli chciałabyś pomóc, to możesz ogłosić braci:) A mogłabyś mi podesłaś jakiś tekst orientacyjny? I gdzie są fotki? Czy mówisz o Gackach? Jak o Gackach to spoko, coś wymyślę. Tylko nie mam telefonu do ewu a rozumiem, że ogłoszenia na nią?? Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Nie, nie o Gackach, o szczeniakach, których zdjęcia są na tej stronie: http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/page-131. Choć w sumie możesz ogłosić Gacki, a ja się szczeniorami zajmę, będą wszystkie ogłoszone za jednym zamachem;) Trzeba by zapytać w sumie Basię czy kontakt na Nią czy na Anetę, bo ja różnie robię... Quote
gluchypies Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Ok to ogłoszę na Anetę, bo mam nr tel. do Basi nie mam. Quote
Figunia Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Wesolych i spokojnych Swiat!!! W zdrowiu! Wszystkim dwu i czworonoznym Istotom!!! :) Quote
Recommended Posts