Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ciężki kaliber z tego Oriego :( Tak to już jest z tym detowaniem - nigdy nie wiadomo na jaki egzemplarz się trafi... A gdy człeka długo nie ma w domu, i to długo, taka niewiadoma bywa dotkliwa, wiem coś o tym :( Quote
elik Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Znalazłam wpis na watku Akcja sterylizacja. Poszły pieniądze za Tosię: post 173, str 9http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/page-9 Ogromnie dziękuję :kiss_2: Zaraz biegnę powiadomić wetkę. To nawet nie tak długo trzeba było czekać :) Quote
edek Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Wszystkie dt obdzwoniłam, brak miejsc. Jeszcze z Sylwią pogadam. Bidula nie ma szczęścia :(. Quote
ewu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Toto odjajczony, już prawie w formie:) Łapka prześwietlona, wspaniale się goi. Pan doktor z Wieliczki( też chirurg) bardzo wysoko ocenił jakość zabiegu. Powiedział,że złamanie było skomplikowane ale operacja była przeprowadzona znakomicie i wszystko cudnie zarasta. Bardzo mnie cieszy potwierdzenie przez innego weta wysokiego poziomu wybranej przeze mnie lecznicy. Płytki zostaną na zawsze, za jakieś półtora roku warto powtórzyć prześwietlenie w celu sprawdzenia czy wszystko ok. Mam nadzieję,że Toto będzie już w swoim domu ale i tak trzeba będzie dopilnować żeby takie prześwietlenie ewentualny domek zrobił. Quote
ewu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Bidula nie ma szczęścia :(. Musimy coś znaleźć. Quote
ewu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Jutro rano jadę po szczeniaczka.Trzymajcie kciuki. Quote
ewu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Jutro rano jadę po szczeniaczka, umieram z nerwów, trzymajcie kciuki. Quote
elik Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kciuki zaciśnięte. Czy już jest zdjęcie na wątku, czy może to zupełnie nowy psiak ? Quote
agat21 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kciuki za ewu mocno zaciśnięte! Cudownie, że łapka Toto tak wspaniale się goi :) Chika bidusia wciąż w schronie :( Quote
ewu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Kciuki zaciśnięte. Czy już jest zdjęcie na wątku, czy może to zupełnie nowy psiak ? Elu nowy, nawet nie wiem jak wygląda, od soboty usiłujemy go zabrać. Maleństwo...:( Quote
Lando_pancia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ewu, masz pozwolenie na zabranie pieska? Trzymam kciuki. Quote
Makila Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Toto u weta był bardzo wystraszony, ale na szczęście już po wszystkim. Toto w miejscu które zna jest bardzo wesoły, ale zmiana otoczenia jest dla niego wielkim stresem. Do tego stopnia, że siusia pod siebie ze strachu :( Quote
edek Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Elu nowy, nawet nie wiem jak wygląda, od soboty usiłujemy go zabrać. Maleństwo... :( Zaciskam kciuki !!! Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Elu nowy, nawet nie wiem jak wygląda, od soboty usiłujemy go zabrać. Maleństwo... :( Zaciskam kciuki !!! Ja też :) Coraz mocniej. Toto u weta był bardzo wystraszony, ale na szczęście już po wszystkim. Toto w miejscu które zna jest bardzo wesoły, ale zmiana otoczenia jest dla niego wielkim stresem. Do tego stopnia, że siusia pod siebie ze strachu :( Biedactwo widać, że bardzo wiele złego doznał już w życiu :( Quote
malagos Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Elu nowy, nawet nie wiem jak wygląda, od soboty usiłujemy go zabrać. Maleństwo... :( .. i jest dla niego miejsce w dt? Quote
Gabi79 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 ewu czy Ty jesteś skarbnikiem psiaków z tego wątku, mam dla nich 85 zł z bazarku. Quote
ewu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Mam szczeniaczka, cudna , maleńka kulka:) Nazywa się Szeryf, jest chłopczykiem i zostaje w dt u mojej koleżanki :laola: Kupiłam podkłady- 27 zł, dałam danyww 20 zł za paliwo i zostawiłam 50 zł na weta. Danusiu dziękuję za pomoc w transporcie :calus: :calus: :calus: :calus: Miał jechać do Krakowa ale jak go koleżanka zobaczyła powiedziała,że zostaje u niej :) Quote
ewu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Gabi79- jestem skarbnikiem , podam Ci konto. Dziękuję:):):) Quote
Nutusia Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Szeryf - no, nieźle się zapowiada! :megagrin: Quote
Onaa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Biedny Toto , dobrze , że już jest bezpieczny. A szczeniaczek uratowany, wspaniale ewu :). Quote
ewu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 SUPER!!! A pokażesz chłopaka? Tak jak tylko dostanę fotki z dt. Zrobiłam telefonem zdjęcie, próbowałam Ci wysłać ale MMSa odrzucało. Mały jest obłędny:) Kula puchu:) sympatyczny, wesoły, przekochany. Widziałam Czikę, bardzo mi jej żal:( Quote
Recommended Posts