Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lilu, super to wszystko wygląda. Fajnie że psiaczki mają swoje własne, trawiaste wybiegi .... Tęcza piękna:-)
Czy Mika już dzisiaj lepiej z jedzeniem? Pierwszego dnia po przyjeździe nie chciała jeść.

Posted

Ayame, dziękuję za banerek! :loveu::loveu:
Ale niespodzianka. Wchodzę na Dogo, a tu już baner na wątku.
Jeśli się podoba, proszę się częstowac. :)
Banerek musi byc błękitny i już. I musi byc od Ayame. :);) To moja teoria. He he he.
Już dwa pieski poszły ostatnio do Domków, gdy zamówiłam taki banerek i zaczęłam z nim wędrowac.
Nie jestem przesądna, ale tak było. Sonia i Fasolka. Szczebrzeszynianki.
Teraz Mikunia... :loveu:

Posted

Piękny banerek, bardzo dziękujemy:-). Jak wrócę z pracy spróbuję wstawić, ciekawe czy mi się uda:-).
Śliczna jest Mikunia na tym banerku, bardzo lubię to zdjęcie na którym tak została ujęta:-).

Posted

[quote name='Sara2011']Elisabeta, Mika jest w podobnej kolorystyce jak Sonia:-)[/QUOTE]

Chyba lubię takie umaszczenie... :);)
Sara, wyślę Ci na PW instrukcję, jak wstawię sobie...
Hmm... Wstawianie banerka to dla mnie zawsze duże przeżycie. :p;)

Posted

[quote name='Elisabeta']Chyba lubię takie umaszczenie... :);)
Sara, wyślę Ci na PW instrukcję, jak wstawię sobie...
Hmm... Wstawianie banerka to dla mnie zawsze duże przeżycie. :p;)[/QUOTE]

Elisabeta, instrukcja przednia:-). Udało się i to za pierwszym razem:-). I działa!!!!!

Posted

Ooo, to może jutro deszcz dojdzie do Warszawy. Przydałoby się! Dziś w stolicy odczuwalna temperatura wynosiła 50 stopni. Masakra!

A jak tam Mikusia? Pewnie jeszcze zestresowana?

Posted

[quote name='Bonsai']Ooo, to może jutro deszcz dojdzie do Warszawy. Przydałoby się! Dziś w stolicy odczuwalna temperatura wynosiła 50 stopni. Masakra!

A jak tam Mikusia? Pewnie jeszcze zestresowana?[/QUOTE]

Mikusia szaleje z radości jak mnie widzi, już mnie dziś korciło żeby ją puścić do stada ale jeszcze poczeka dwa dni.

Posted

[quote name='LILUtosi']Mikusia szaleje z radości jak mnie widzi, już mnie dziś korciło żeby ją puścić do stada ale jeszcze poczeka dwa dni.[/QUOTE]

Kochana Mikunia:loveu:

Posted

[quote name='Bonsai']Ooo, to może jutro deszcz dojdzie do Warszawy. Przydałoby się! Dziś w stolicy odczuwalna temperatura wynosiła 50 stopni. Masakra!

A jak tam Mikusia? Pewnie jeszcze zestresowana?[/QUOTE]

Bonsai, deszcz doszedł nawet jeszcze wczoraj... ;);) Już będzie lżej. :)

Mika, jesteś kochaną sunią. :)

Posted

Gratuluję Mikuni i zyczę szczęścia na nowej drodze życia. ciesze się ze pieniądze Huzara pomogły w wydostaniu jej z przytuliska. to tak jak by te same pieniądze dwa razy pracowały na pomoc komuś. gratuluje wszystkim, którzy brali udział w tej akcji. byłam tu na wątku cały czas mocno trzymając kciuki. pozdrawiam i życzę sukcesów