Sara2011 Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Lilu, super to wszystko wygląda. Fajnie że psiaczki mają swoje własne, trawiaste wybiegi .... Tęcza piękna:-) Czy Mika już dzisiaj lepiej z jedzeniem? Pierwszego dnia po przyjeździe nie chciała jeść. Quote
LILUtosi Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Tak, bardzo głodna dziś była i na razie nie szczeka, może nie bedę musiała jej zamykać. Quote
Bonsai Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ja na weekend uciekłam od komputera, ale już jestem i nadrabiam zaległości. Bardzo się cieszę z wieści u Miki! :) Quote
Ewanka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Lilutosi pięknie tam u was, jak to dobrze, że Mikusia z karceru przeniosła się na ogrodowe salony :) Quote
Sara2011 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Wpłynęły pieniążki od Elisabety-100zł (stała sierpień-grudzień). Mikunia pięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu:. Quote
Ayame Nishijima Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Bardzo proszę, banerek Miki. To nie tak, ze nie umiem innych, niż niebieskie, takie było zamówienie ;) Quote
Elisabeta Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ayame, dziękuję za banerek! :loveu::loveu: Ale niespodzianka. Wchodzę na Dogo, a tu już baner na wątku. Jeśli się podoba, proszę się częstowac. :) Banerek musi byc błękitny i już. I musi byc od Ayame. :);) To moja teoria. He he he. Już dwa pieski poszły ostatnio do Domków, gdy zamówiłam taki banerek i zaczęłam z nim wędrowac. Nie jestem przesądna, ale tak było. Sonia i Fasolka. Szczebrzeszynianki. Teraz Mikunia... :loveu: Quote
Sara2011 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Piękny banerek, bardzo dziękujemy:-). Jak wrócę z pracy spróbuję wstawić, ciekawe czy mi się uda:-). Śliczna jest Mikunia na tym banerku, bardzo lubię to zdjęcie na którym tak została ujęta:-). Quote
Sara2011 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Elisabeta, Mika jest w podobnej kolorystyce jak Sonia:-) Quote
Elisabeta Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Sara2011']Elisabeta, Mika jest w podobnej kolorystyce jak Sonia:-)[/QUOTE] Chyba lubię takie umaszczenie... :);) Sara, wyślę Ci na PW instrukcję, jak wstawię sobie... Hmm... Wstawianie banerka to dla mnie zawsze duże przeżycie. :p;) Quote
Sara2011 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='Elisabeta']Chyba lubię takie umaszczenie... :);) Sara, wyślę Ci na PW instrukcję, jak wstawię sobie... Hmm... Wstawianie banerka to dla mnie zawsze duże przeżycie. :p;)[/QUOTE] Elisabeta, instrukcja przednia:-). Udało się i to za pierwszym razem:-). I działa!!!!! Quote
Elisabeta Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Instrukcja jak instrukcja... Uczennica była zdolna. :):) Quote
Bonsai Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 A ja jestem ciekawa jak tam Mikusia te upały znosi? Teraz to ma luksusy, bo nie musi się martwić o dostęp do wody do picia... Quote
LILUtosi Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Nie ma aż takich upałów, jest za to deszcz. Pada i pada. Quote
Bonsai Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ooo, to może jutro deszcz dojdzie do Warszawy. Przydałoby się! Dziś w stolicy odczuwalna temperatura wynosiła 50 stopni. Masakra! A jak tam Mikusia? Pewnie jeszcze zestresowana? Quote
magenka1 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 strasznie się cieszę, że Mika już u w hoteliku i to takim fajnym Quote
LILUtosi Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Bonsai']Ooo, to może jutro deszcz dojdzie do Warszawy. Przydałoby się! Dziś w stolicy odczuwalna temperatura wynosiła 50 stopni. Masakra! A jak tam Mikusia? Pewnie jeszcze zestresowana?[/QUOTE] Mikusia szaleje z radości jak mnie widzi, już mnie dziś korciło żeby ją puścić do stada ale jeszcze poczeka dwa dni. Quote
Gabi79 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='LILUtosi']Mikusia szaleje z radości jak mnie widzi, już mnie dziś korciło żeby ją puścić do stada ale jeszcze poczeka dwa dni.[/QUOTE] Kochana Mikunia:loveu: Quote
Elisabeta Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='Bonsai']Ooo, to może jutro deszcz dojdzie do Warszawy. Przydałoby się! Dziś w stolicy odczuwalna temperatura wynosiła 50 stopni. Masakra! A jak tam Mikusia? Pewnie jeszcze zestresowana?[/QUOTE] Bonsai, deszcz doszedł nawet jeszcze wczoraj... ;);) Już będzie lżej. :) Mika, jesteś kochaną sunią. :) Quote
asiuniab Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 zaglądam do łaciatki ino niech szybko znajdzie dom ta Mikusia:) Quote
agnilas Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Gratuluję Mikuni i zyczę szczęścia na nowej drodze życia. ciesze się ze pieniądze Huzara pomogły w wydostaniu jej z przytuliska. to tak jak by te same pieniądze dwa razy pracowały na pomoc komuś. gratuluje wszystkim, którzy brali udział w tej akcji. byłam tu na wątku cały czas mocno trzymając kciuki. pozdrawiam i życzę sukcesów Quote
Recommended Posts