malagos Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Kochana Bonsai zrobi zdjęcia Karusi! Tylko się dziewczyny jakoś umówcie, na pw, co do czasu i miejsca "akcji". Quote
Mazowszanka13 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='malagos']Kochana Bonsai zrobi zdjęcia Karusi! Tylko się dziewczyny jakoś umówcie, na pw, co do czasu i miejsca "akcji".[/QUOTE] Świetnie :) Z takimi artystycznymi zdjęciami nie ma zmiłuj ! Quote
Poprawna Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Czyli rozumiem, że plakaty i FB nic nie dały ? Quote
malagos Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='Poprawna']Czyli rozumiem, że plakaty i FB nic nie dały ?[/QUOTE] Nic a nic, żadnego telefonu, nie licząc teggo dzieciaka, co tu udawała dorosłą. Jeden telefon, na tyle ogłosszeń1 To aż niemozliwe! Quote
Marysia R. Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='malagos']Nic a nic, żadnego telefonu, nie licząc teggo dzieciaka, co tu udawała dorosłą. Jeden telefon, na tyle ogłosszeń1 To aż niemozliwe![/QUOTE] Wakacje... Quote
malagos Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Ale nie tracimy nadziei, prawda? ... Kcd, jak tam nasza Mała Czarna? Quote
zoja. Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 oczywista, że nie tracimy :) Nadzieja i dodatkowe kilogramy to coś co zawsze mam przy sobie ;) Quote
konfirm13 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Z tym, że dodatkowych kg, najczęściej chcemy się pozbyć, zaś nadzieją możemy się podzielić, ale pozbywać się jej nie chcemy ;). Co u kcd i Karusi? Quote
malagos Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Kcd, napisz co u Was? a ja mam jeszcze zdjęci Karusi ostatniego dnia przed wyjazdem: Quote
malagos Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Widac, kcd nie ma czasu napisać co u Karusi - zadzwoniłam więc i już wiem. Jest dobrze, maleńka czuje się ok, sprawuje ok, i wszystko jest ok. Pozostaje nam czekać na relację kcd i zdjecia, bo moze "się zrobią" na Bielanach? Quote
mari23 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='kejciu']Ktoś kiedyś gdzieś powiedział że czarne pieski nie są adopcyjne - ale i Karusia i mojo-ziutkowa Wierka złamią ten stereotyp już niedługo! :):):)[/QUOTE] jeszcze trzecią od wczoraj "mamy" do tego "złamania stereotypu", prawie kopia Karusi mi się trafiła - sunię z dwoma szczeniakami ktoś wyrzucił :( szczeniaki zabrała Straż Miejska, a suczkę zostawili tłumacząc się, że tylko 2 psy mogą zabrać :( Quote
malagos Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 O cholerka, to co z sunią?..a szczeniaki, w schronisku?....... Quote
Marysia R. Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Zaglądam do Karusia:) Dalej cisza w sprawie domku? Quote
malagos Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 nie wiem, czy i kiedy.... Kcd, skrobnij parę słówek.... Quote
Kejciu Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='malagos']nie wiem, czy i kiedy.... Kcd, skrobnij parę słówek.... [/QUOTE] Mi chodziło o jakieś fotki od KCD :D Quote
Usiata Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Bonsai']Umówiłyśmy się na środę koło 19:30 ;)[/QUOTE] A gdzie będziecie robić te zdjęcia na Bielanach, bo ja bym bardzo chciała Karusię choć z daleka podglądnąć na żywo? :) Quote
kcd Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) To był dzień przyjazdu :) Przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale za to z dobrymi wieściami - Karusia w środę jedzie do nowego DT z potencjałem na DS. Dziękujemy za wszystkie kciuki, a od środy trzymajcie je jeszcze mocniej. Jeśli Pani pokocha, to nie odda. No a przecież jak można naszej Karusi nie pokochać..? :) :) :) Edited August 13, 2014 by kcd Quote
mari23 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='kcd']To był dzień przyjazdu :) Przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale za to z dobrymi wieściami - Karusia w środę jedzie do nowego DT z potencjałem na DS. Dziękujemy za wszystkie kciuki, a od środy trzymajcie je jeszcze mocniej. Jeśli starsza Pani pokocha, to nie odda - tak mówi. No a przecież jak można naszej Karusi nie pokochać..? :) :) :)[/QUOTE] ja też myślę, że nie można nie pokochać :) [quote name='malagos']O cholerka, to co z sunią?..a szczeniaki, w schronisku?.......[/QUOTE] szczeniaki w kojcu interwencyjnym u wetów , sunieczka u mnie, bardzo bojaźliwa jest Quote
malagos Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Czyli mała zmiana planów co do zdjęć - sesji zdjęciowej Bonsai Karusi. Jak pani, czyli przyjaciółka przyjaciółki Mamy kcd nie zdecyduje się jednak zostawić sobie Kary, będziemy myśleć dalej. Jutro środa i odbędzie się wieczorem wizyta zapoznawcza, Mamy kcd, Jej przyjaciółki i przyjaciółki przyjaciółki :) A tu ogromna prośba, konieczny dom tymczasowy dla dwóch suczek i rewelacyjnego pręgowanego wyrośniętego szczeniaka!: http://www.dogomania.pl/forum/threads/256666-pilnie-dt-dla-suni-ze-szczeniakiem-i-suni-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-mamy-co-z-nimi-zrobi%C4%87! POMOCY!!! Quote
agat21 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Karusiu, skradnij serce pani, na pewno potrafisz ;) Quote
Recommended Posts