Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Kochana Bonsai zrobi zdjęcia Karusi! Tylko się dziewczyny jakoś umówcie, na pw, co do czasu i miejsca "akcji".[/QUOTE]

Świetnie :)
Z takimi artystycznymi zdjęciami nie ma zmiłuj !

Posted

[quote name='Poprawna']Czyli rozumiem, że plakaty i FB nic nie dały ?[/QUOTE]

Nic a nic, żadnego telefonu, nie licząc teggo dzieciaka, co tu udawała dorosłą. Jeden telefon, na tyle ogłosszeń1 To aż niemozliwe!

Posted

[quote name='malagos']Nic a nic, żadnego telefonu, nie licząc teggo dzieciaka, co tu udawała dorosłą. Jeden telefon, na tyle ogłosszeń1 To aż niemozliwe![/QUOTE]

Wakacje...

Posted

Widac, kcd nie ma czasu napisać co u Karusi - zadzwoniłam więc i już wiem. Jest dobrze, maleńka czuje się ok, sprawuje ok, i wszystko jest ok.
Pozostaje nam czekać na relację kcd i zdjecia, bo moze "się zrobią" na Bielanach?

Posted

[quote name='kejciu']Ktoś kiedyś gdzieś powiedział że czarne pieski nie są adopcyjne - ale i Karusia i mojo-ziutkowa Wierka złamią ten stereotyp już niedługo! :):):)[/QUOTE]

jeszcze trzecią od wczoraj "mamy" do tego "złamania stereotypu", prawie kopia Karusi mi się trafiła - sunię z dwoma szczeniakami ktoś wyrzucił :( szczeniaki zabrała Straż Miejska, a suczkę zostawili tłumacząc się, że tylko 2 psy mogą zabrać :(

Posted

[quote name='Bonsai']Umówiłyśmy się na środę koło 19:30 ;)[/QUOTE]
A gdzie będziecie robić te zdjęcia na Bielanach, bo ja bym bardzo chciała Karusię choć z daleka podglądnąć na żywo? :)

Posted (edited)

To był dzień przyjazdu :) Przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale za to z dobrymi wieściami - Karusia w środę jedzie do nowego DT z potencjałem na DS. Dziękujemy za wszystkie kciuki, a od środy trzymajcie je jeszcze mocniej. Jeśli Pani pokocha, to nie odda. No a przecież jak można naszej Karusi nie pokochać..? :) :) :)

Edited by kcd
Posted

[quote name='kcd']To był dzień przyjazdu :) Przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale za to z dobrymi wieściami - Karusia w środę jedzie do nowego DT z potencjałem na DS. Dziękujemy za wszystkie kciuki, a od środy trzymajcie je jeszcze mocniej. Jeśli starsza Pani pokocha, to nie odda - tak mówi. No a przecież jak można naszej Karusi nie pokochać..? :) :) :)[/QUOTE]

ja też myślę, że nie można nie pokochać :)

[quote name='malagos']O cholerka, to co z sunią?..a szczeniaki, w schronisku?.......[/QUOTE]

szczeniaki w kojcu interwencyjnym u wetów , sunieczka u mnie, bardzo bojaźliwa jest

Posted

Czyli mała zmiana planów co do zdjęć - sesji zdjęciowej Bonsai Karusi. Jak pani, czyli przyjaciółka przyjaciółki Mamy kcd nie zdecyduje się jednak zostawić sobie Kary, będziemy myśleć dalej.
Jutro środa i odbędzie się wieczorem wizyta zapoznawcza, Mamy kcd, Jej przyjaciółki i przyjaciółki przyjaciółki :)

A tu ogromna prośba, konieczny dom tymczasowy dla dwóch suczek i rewelacyjnego pręgowanego wyrośniętego szczeniaka!:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/256666-pilnie-dt-dla-suni-ze-szczeniakiem-i-suni-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-mamy-co-z-nimi-zrobi%C4%87!

POMOCY!!!