Jump to content
Dogomania

Fenomen-skrajnie wyniszczony kaleki staruszek na zawsze w moim sercu Żegnaj kochany śliczny

Recommended Posts

Posted

No to troszeczkę powiało optymizmem. Na wszelki wypadek wzięłabym z lecznicy plasterek, tak na wszelki wypadek. Kości dłużej bolą.

A Grzybuś wydaje mi się jest wysokoczuły na ból. Po co ma bolec jak nie musi.

Posted

No to troszeczkę powiało optymizmem. Na wszelki wypadek wzięłabym z lecznicy plasterek, tak na wszelki wypadek. Kości dłużej bolą.

A Grzybuś wydaje mi się jest wysokoczuły na ból. Po co ma bolec jak nie musi.

jejku,,, mogłam tak zrobić... .

denerwuję się .. :( najbardziej dlatego, że nowy plater (gdyby coś się działo) przecież nie zacznie od razu działać,,

Posted

Jaki słodki Feniuś na tych fotkach:)
Takie Kochaniusie Słoneczko, że tylko kochać, przytulać i dawać wszystko, co najlepsze!!!!
Nadrabiać te wszystki stracone lata w schronie....
Śpijcie dobrze Aguniu - spokojnej nocki < 3!!!

Posted

Ojoooj, serce rośnie jak widzę Fenulka na łapinkach. Bo jak ja go wiozłam z Agą, to biedak leżał jakby z niego ktoś całe powietrze wypuścił

Bardzo byl zainteresowany roznymi zapachami na podlodze i nie mial ochoty pozowac przodem do zdjec - ale z tej perspektywy tez jest przeciez uroczy ?

2yuzwbp.jpg

Nie mogl za dlugo szalec bo trzeba bylo byc gotowym do wejscia do gabinetu, wiec wyladowal znowu u Agi na kolanach, ale mam wrazenie ze chetnie by sobie tam dluzej pobuszowal po lecznicy :)

25ztf9x.jpg

Ws. plastru to mozna go chyba od jutra dostac w aptekach albo w blizej polozonych lecznicach ?
  • Upvote 1
Posted

No i znowu post mi wcięło!!!!!

Bardzo,bardzo się cieszę widząc Fenomenka na zdjęciach.

Już troszkę przytomniej patrzy a jego zainteresowanie zapachami też dobrze wróży.

Aguniu,jego chęć picia ze strzykawki ,to taki "myk"żeby być bliżej Ciebie /tak myślę/

To jest bardzo mądry piesek.

Po latach cierpienia i samotności ma w końcu swoje własne serduszko i ukochanego ludzia.

Plasterków niestety nie można kupić bez recepty a nawet nie każdy lekarz może wystawić na nie receptę.

Mam jednak nadzieję,że ból już nie będzie taki silny i może sam tramal wystarczy.

Najlepiej by było gdyby wytrzymał bez opioidów,bo był by bardziej przytomny..

Pozdrawiam serdecznie całą Rodzinkę.

Może wreszcie będziesz mogła troszeczkę zadbać o siebie a przynajmniej  odrobinkę odespać.

Posted

brakowało mi zdjęć Fenomenka

Ale on jest cudowny na tych zdjęciach!!! 

Życzę spokojnej nocy.

niedługo zrobię zdjęcia.:)

Dziś mocno i długo spałam, a nawet miałam sen, Bardzo realistyczny.

Śniło mi się, że wybraliśmy się z Fenomenkiem do restauracji. Siedzimy, rozmawiam z mężem oczywiście o Fenomenku, a tu kątem oka dostrzegam przy sąsiednim stoliku doktora Fenomenka z żoną. On udaje, że mnie nie zauważa, ale ja nie zrażona tym, przeszkadzam mu w obiedzie, i coś takiego mówię mniej więcej: "O jak dobrze, że pana doktora spotkałam, bo Fenusiowi się nosek przytyka. Mógłby pan zerknąć?". Rano opowiedziałam sen mężowi, a on na to: "a wiesz, że możemy iść z Fenomenem do restauracji, bo tu niedaleko jest taka ze stolikami na powietrzu?". Byłam bardzo zadowolona z tej odpowiedzi, zwłaszcza, że jak się okazało, mąż znalazł tę restaurację podczas spaceru z dużymi psami, czyli starał się chodzić z nimi daleko, gdy ja ostatnio nie mogłam. :-P

• Upvote 1
Posted

dziewczyny HURRA! sam sobie poradził z piciem wody z miski!! to kolejny bardzo dobry znak!! nabiera sił Grzybciuś, może nawet lat mu ubyło po tej operacji? bardzo bym chciała. :) 

• Upvote 1
Posted

Niedługo odlepiam plasterek, trzymajcie mocno, by nic Fenia nie bolało już.

Grzybuś lula teraz, dziś dzień przebiegł mu bardzo spokojnie, jak u starszego, ale całkiem zdrowego pieska. :)

Jeśli ktoś z Was jest miłośnikem dobrego artystycznego kina, to ucieszy się, że dziś o 0.15 na TVP kultura będzie emitowany piękny film Kurosawy, którego fragment oglądałam kiedyś z zachwytem, Piękny scenariusz, ważny motyw to miłość do kota Daszka :)

Posted

Cudownie, że idzie "ku dobremu"...

Trzymamy z całych sił, by już nic nie bolało!!!

A Ty, Aguniu, żebyś nareszcie mogła solidnie odpocząć, odespać, zregenerować siły!!!

• Upvote 1
Posted

Cudownie, że idzie "ku dobremu"...

Trzymamy z całych sił, by już nic nie bolało!!!

A Ty, Aguniu, żebyś nareszcie mogła solidnie odpocząć, odespać, zregenerować siły!!!

I nie oglądaj filmu tak późno, odeśpij wreszcie :)

• Upvote 1
Posted

No i moje nadzieje się spełniły, że już idzie ku lepszemu:-) Widok Grzybciusia zainteresowanego zapaszkami, wiadomość, że sam pije i że jako tako je to balsam na moje serce:-)

• Upvote 1