Jump to content
Dogomania

CZARNA OWCA - Duszka z Kozienic - 8m-cy w Radysach - 4m-ce jako JAGA w bdt mestudio, po 11m-cach jako BOMBA u inki33 - ZOSTAJE! - ma dom

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']melduję, że mają się dobrze
i nikt nie jest chory
widziałam naocznie nie dalej jak wczoraj wieczorem późnym bardzo ;)[/QUOTE]

O! to dobrze, bo też już się zastanawiałam gdzie też nam tę Inkę wcięło - ale jak obie zdrowe, to poczekam spokojnie aż Inka wróci :-)

Posted

[quote name='Mattilu']O! to dobrze, bo też już się zastanawiałam gdzie też nam tę Inkę wcięło - ale jak obie zdrowe, to poczekam spokojnie aż Inka wróci :-)[/QUOTE]

miła posukać opisów do ksiązek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256679-Książki-i-filmy-ponad-300-szt-dla-FZNJR-do-4-09"]z mojego bazarku - klik [/URL], a że kjest tam ponad 300 pozycji to może jeszcze szuka ;)

sprytnie zrobiłam reklamę bazarku co ? ;)
jakby ktoś coś to szybciutko bo dzisiaj się kończy

inka książkę o która pytałaś jest praktycznie nówka sztuka nieśmiga ale nie wiem o czym ;)

Posted

Tak, jeszcze oglądam... :huh: i szukam... :lookarou:

.
.
.
.

[COLOR=#b22222][B]Propozycja nowego tekstu do ogłoszeń Bombowych:[/B][/COLOR]

-----------
[B]Mała czarna... Owieczka - fanka pieszczot czeka na Ciebie![/B]

Owca jest niewielką (11kg) ok. 5-letnią suczką, która oprócz głaskania uwielbia skubanie trawy i ganianie za piłeczką. Toleruje większość psów, nie lubi zaś kotow. Akceptuje dzieci, a za Swoim Człowiekiem pójdzie wszędzie. Spokojnie spaceruje na smyczy i zna podstawowe komendy. Zachowuje czystość w domu, grzecznie zostaje też sama oraz dzielnie podróżuje komunikacją czy autem. Owieczka to bezproblemowa i urocza psinka o milutkim futerku - psi ideał i już! :]

Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Warszawie.

Warunkiem adopcji... itd.

Kontakt: ...

-----------

[B][COLOR=#800080]I jak...?[/COLOR][/B] :oops:

Posted

[quote name='3 x']miła posukać opisów do ksiązek a że kjest tam ponad 300 pozycji to może jeszcze szuka ;)
[/QUOTE]

Cza było mnie zapytać i byłaby gitara :evil_lol: - źródeł opisów jest masa, tylko cza znaleźć te najlepsze ;)

Posted

Bomba jest bombowo urocza, ogloszenie ekstra! :)

[url]https://py26sw.bn1.livefilestore.com/y2pp85v3enfmh7ZQ98ZQfAVeXAvT5JmTXbeZfg71ub_sUxZqg2Ofab3cx--89EAhrgj1FW-MJOH2u2oogTBOpKbLvJRLBAy0qD5Wev5A3FvaVU/BOMBUSIA%203.JPG?psid=1[/url]

Posted

kcd, Tobiś to wysoki szczupaczek, a Bomba krępa krótkołapka - stąd waga może być ta sama. :p

Mam już zdjęcia od Bonsai - dziękuję! :Rose:

Jeszcze nie mam pojęcia, jak wstawić... :shake:

Nie ogarniam się tutaj..., załamka..., wyć się chce... :bigcry:

Gdzie są privy? Gdzie privy ze "starej" dogomanii?!

Posted

Jezu co tu zaszło??? Nie mogłam zrobić kejciu przelewu bo wszystko wisiało a teraz nawet nie wiem jak znaleźć dane w priv... a co dopiero jak znaleźć kejciu :P całe szczęście że ten wątek znalazłam a kochana Malagos wysłała mi numer telefonu do Kasi. Rany rany. A jak Owca znosi nowe dogo?

Posted

Witam wlazłam tutaj bo nie wiem gdziesą moje subskrybowane tematy(pamiętam że tu zaglądałam fakt ostatno żadko ) , załamka , wczoraj pisałam do moda czy jak mu tam bo mimo że nie zapomniałam i wpisałam hasło poprawnie nigdzie nie mogłam wejść i pisać, nie wspomne o bazarkach, masakra.

Posted

w prawym górnym rogu przy swoim nicku rozwijasz 'trojkacik' i tam masz:
moja zawartość - to są stare  subskrybcje
i dodatkowo 'lubiana zawartość' - jak klikniesz przy temacie danego wątku w przyciak po prawej stronie 'śledź ten temat' to znajdzie sie on w 'lubianej zawartości'

Posted

Czy ktoś mi może powiedzieć CO SIĘ DZIEJE Z INKĄ???

Wygląda na to, ze poległa na nowym dogo :roll:

Ja mam podobnie - taki mam bałagan z subskrypcjami (ponad 700), że zaniedbuję większość wątków :(