malagos Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pewnie Inka znów odpoczywa od komputera ;) Quote
Mattilu Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 [quote name='3 x']melduję, że mają się dobrze i nikt nie jest chory widziałam naocznie nie dalej jak wczoraj wieczorem późnym bardzo ;)[/QUOTE] O! to dobrze, bo też już się zastanawiałam gdzie też nam tę Inkę wcięło - ale jak obie zdrowe, to poczekam spokojnie aż Inka wróci :-) Quote
3 x Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 [quote name='Mattilu']O! to dobrze, bo też już się zastanawiałam gdzie też nam tę Inkę wcięło - ale jak obie zdrowe, to poczekam spokojnie aż Inka wróci :-)[/QUOTE] miła posukać opisów do ksiązek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256679-Książki-i-filmy-ponad-300-szt-dla-FZNJR-do-4-09"]z mojego bazarku - klik [/URL], a że kjest tam ponad 300 pozycji to może jeszcze szuka ;) sprytnie zrobiłam reklamę bazarku co ? ;) jakby ktoś coś to szybciutko bo dzisiaj się kończy inka książkę o która pytałaś jest praktycznie nówka sztuka nieśmiga ale nie wiem o czym ;) Quote
inka33 Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Tak, jeszcze oglądam... :huh: i szukam... :lookarou: . . . . [COLOR=#b22222][B]Propozycja nowego tekstu do ogłoszeń Bombowych:[/B][/COLOR] ----------- [B]Mała czarna... Owieczka - fanka pieszczot czeka na Ciebie![/B] Owca jest niewielką (11kg) ok. 5-letnią suczką, która oprócz głaskania uwielbia skubanie trawy i ganianie za piłeczką. Toleruje większość psów, nie lubi zaś kotow. Akceptuje dzieci, a za Swoim Człowiekiem pójdzie wszędzie. Spokojnie spaceruje na smyczy i zna podstawowe komendy. Zachowuje czystość w domu, grzecznie zostaje też sama oraz dzielnie podróżuje komunikacją czy autem. Owieczka to bezproblemowa i urocza psinka o milutkim futerku - psi ideał i już! :] Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Warszawie. Warunkiem adopcji... itd. Kontakt: ... ----------- [B][COLOR=#800080]I jak...?[/COLOR][/B] :oops: Quote
Gusiaczek Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='3 x']miła posukać opisów do ksiązek a że kjest tam ponad 300 pozycji to może jeszcze szuka ;) [/QUOTE] Cza było mnie zapytać i byłaby gitara :evil_lol: - źródeł opisów jest masa, tylko cza znaleźć te najlepsze ;) Quote
Ellig Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Bomba jest bombowo urocza, ogloszenie ekstra! :) [url]https://py26sw.bn1.livefilestore.com/y2pp85v3enfmh7ZQ98ZQfAVeXAvT5JmTXbeZfg71ub_sUxZqg2Ofab3cx--89EAhrgj1FW-MJOH2u2oogTBOpKbLvJRLBAy0qD5Wev5A3FvaVU/BOMBUSIA%203.JPG?psid=1[/url] Quote
Mazowszanka13 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Dzisiaj widziałam w przelocie Bombę :) Za każdym razem dziwię się, że ona taka malutka. Quote
kcd Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Faktycznie na zdjęciach nie wygląda na malutką... ale 11 kg to przecież tyle co mój Tobi... Quote
inka33 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 kcd, Tobiś to wysoki szczupaczek, a Bomba krępa krótkołapka - stąd waga może być ta sama. :p Mam już zdjęcia od Bonsai - dziękuję! :Rose: Jeszcze nie mam pojęcia, jak wstawić... :shake: Nie ogarniam się tutaj..., załamka..., wyć się chce... :bigcry: Gdzie są privy? Gdzie privy ze "starej" dogomanii?! Quote
Mattilu Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Boooze, wreszcie dotarlam na nowa dogo, jeszcze nie ogarniam...mizianki dla Bomby:) Quote
kcd Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Jezu co tu zaszło??? Nie mogłam zrobić kejciu przelewu bo wszystko wisiało a teraz nawet nie wiem jak znaleźć dane w priv... a co dopiero jak znaleźć kejciu :P całe szczęście że ten wątek znalazłam a kochana Malagos wysłała mi numer telefonu do Kasi. Rany rany. A jak Owca znosi nowe dogo? Quote
konfirm31 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Dogo nowe i ja - nowa, chociaż - stara. Pozdrawiam Inkę i Bombę. Oraz - wszystkie Dziewczyny :) Quote
cisowianka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Witam wlazłam tutaj bo nie wiem gdziesą moje subskrybowane tematy(pamiętam że tu zaglądałam fakt ostatno żadko ) , załamka , wczoraj pisałam do moda czy jak mu tam bo mimo że nie zapomniałam i wpisałam hasło poprawnie nigdzie nie mogłam wejść i pisać, nie wspomne o bazarkach, masakra. Quote
3 x Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 w prawym górnym rogu przy swoim nicku rozwijasz 'trojkacik' i tam masz: moja zawartość - to są stare subskrybcje i dodatkowo 'lubiana zawartość' - jak klikniesz przy temacie danego wątku w przyciak po prawej stronie 'śledź ten temat' to znajdzie sie on w 'lubianej zawartości' Quote
Mattilu Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Czy ktoś mi może powiedzieć CO SIĘ DZIEJE Z INKĄ??? Quote
Maciek777 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Czy ktoś mi może powiedzieć CO SIĘ DZIEJE Z INKĄ??? Wygląda na to, ze poległa na nowym dogo :roll: Ja mam podobnie - taki mam bałagan z subskrypcjami (ponad 700), że zaniedbuję większość wątków :( Quote
malagos Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Zadzwonię do Inki po południu, to sie dowiemy co u niej i Owieczkowskiej :) Quote
Nutusia Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 I co? Znudziła jej się dogomania i adoptowała Owcę? ;) Quote
inka33 Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 a Bomba? ;) Bomba też. :) Poza tym - możesz sprawdzić osobiście! :P Quote
Recommended Posts