Poker Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Jak zwykle pracowita pszczółka Lucynka zrobiła tyle ogłoszeń :multi:Bardzo dziękuję. Tylko ,że ja mam coraz więcej wątpliwości czy dam radę jeszcze być DT:-( Quote
Anula Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Poker napisał(a):Jak zwykle pracowita pszczółka Lucynka zrobiła tyle ogłoszeń :multi:Bardzo dziękuję. Tylko ,że ja mam coraz więcej wątpliwości czy dam radę jeszcze być DT:-( Lucynka to jest skarb nad skarbami. A z dawaniem rady to każdy chyba DT ma ogromne wątpliwości. Quote
Lucyna Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Dziękuję skarby dziękuję ... :loveu: Trzymamy kciuki za Neskę i za serducha Państwa Pokerostwa :calus::thumbs: Quote
Bonsai Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 O nie! Nie możecie teraz zrezygnowac z bycia DT! Bo będzie na psiaki z G., które ostatnio u Was tymczasowały - że przyczyniły się do takiej rezygnacji! Chyba nie chcecie, by psiaki z przytuliska zyskały taką reputację? ;) A na serio - czasem może warto sobie zrobić przerwę w byciu DT. To świetna robota, bez tego wiele psów nie mialoby żadnych szans (żeby daleko nie szukać np. Dziunia). Ale to strasznie obciążające psychicznie - człowiek się przyzwyczaja do takiego zwierza, i każde kolejne rozstanie z każdym kolejenym tymczasowiczem wcale nie jest łatwiejsze. Quote
Ewanka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Lucynko, jesteś wspaniała, wszyscy dziękujemy! Pokerku, rozumiem rozterki, cóż powiedzieć, ja nie dałam rady dłużej ... ale Ty jesteś niezastąpiona! Quote
Bogusik Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Widzę,że już ogłoszonka lecą,więc mocno zaciskam kciuki za najlepszy domek dla Nesi :kciuki::smile: Quote
Poker Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Neska czuje się gospochą całą mordką. Nie wiedziałam ,że mąż wyszedł na zewnątrz i wypuściłam ją na ogródek na pokolacyjne sioo. Nagle słyszę ,e mała wściekle ujada.Wybiegłam i widzę ,że światło się pali przed garażem i pytam kto jest. Neska już usłyszała głos pańcia i jak szalona pognała do niego. Oczywiście posesja była zamknięta na 3 spusty. Suńka jest taka radosna. Wita nas po 5 minutach nieobecności jak szalona. Zaczęła też szczekać na dźwięk dzwonka,ale ładnie reaguje na hasło "spokój ". Myśleliśmy z mężem ,że wytrenujemy opanowywanie emocji ,ale guzik z makiem.Idzie nam to coraz gorzej.:-( Quote
malagos Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Hej, głowa do góry! Kawał dobrej roboty robicie, kochani! Quote
Marycha35 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Kawalisko nawet:):):) najlepszej robótki;) Przyda się??? [quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW. Quote
Anula Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Co słychać u naszej Nesi? Ktoś już pytał o ślicznotę? Quote
Nutusia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Pokerek zamilkł - czyżby telefony się urywały?... To ja skorzystam, że nie pilnuje i pozwolę sobie zaprosić na Piąty Regał z książkami ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251527-PI%C4%84TY-Rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-BDT-Kwiaciarenki-do-17-03-godz-21?p=21944160#post21944160 Quote
Poker Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Telefony się nie urywają w każdym razie nie w sprawie Neski. Mam zdjęcia ,ale ImageShack odmawia współpracy :mad: Quote
Anula Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Poker napisał(a):Telefony się nie urywają w każdym razie nie w sprawie Neski. Mam zdjęcia ,ale ImageShack odmawia współpracy :mad: Wstaw przez Fotosik,chcemy cudną Neskę oglądać. Quote
Poker Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 (edited) Chcecie? To macie :evil_lol: Edited March 7, 2014 by Poker Quote
togaa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ale z Ciebie bystrzak ? Ja to przez pół wieczora opanowywałam Fotosik...;) A czarnula widać w siódmym niebie ?:razz: Quote
Bogusik Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Jak bardzo Nesia musi się czuć szczęśliwa :smile: Z kojca i budy teraz trafiła do łóżeczka :smile: Mam nadzieje,że właśnie z takimi warunkami znajdzie się domek dla suni :kciuki: http://images64.fotosik.pl/734/d7abcd77f2915d7bmed.jpg Quote
Nutusia Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Bogusik']Jak bardzo Nesia musi się czuć szczęśliwa :smile: Z kojca i budy teraz trafiła do łóżeczka :smile: Mam nadzieje,że właśnie z takimi warunkami znajdzie się domek dla suni :kciuki: http://images64.fotosik.pl/734/d7abcd77f2915d7bmed.jpg W gorsze nie trafi, chyba że po Pokerkowych trupach ;) Quote
Anula Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='togaa']Ale z Ciebie bystrzak ? Ja to przez pół wieczora opanowywałam Fotosik...;) A czarnula widać w siódmym niebie ?:razz: "Wybierz zdjęcie" i później samo już leci:lol: http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1 Ale dzisiaj coś Fotosik protestuje i nie chce dodawać zdjęć. Czarnula w siódmym niebie,a gdzie jej będzie lepiej? Quote
malagos Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Anula']"Wybierz zdjęcie" i później samo już leci:lol: http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1 Ale dzisiaj coś Fotosik protestuje i nie chce dodawać zdjęć. Czarnula w siódmym niebie,a gdzie jej będzie lepiej? Ja polecam Postimage.org darmowy program, łatwy w obsłudze. Quote
Lucyna Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 :modla:a cóż to żadnych wieści o Nesce?:niewiem: :nerwy:Pokerku halo halo :sleep2: Quote
Recommended Posts