Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zwykle pracowita pszczółka Lucynka zrobiła tyle ogłoszeń :multi:Bardzo dziękuję.
Tylko ,że ja mam coraz więcej wątpliwości czy dam radę jeszcze być DT:-(

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Jak zwykle pracowita pszczółka Lucynka zrobiła tyle ogłoszeń :multi:Bardzo dziękuję.
Tylko ,że ja mam coraz więcej wątpliwości czy dam radę jeszcze być DT:-(

Lucynka to jest skarb nad skarbami.
A z dawaniem rady to każdy chyba DT ma ogromne wątpliwości.

Posted

O nie! Nie możecie teraz zrezygnowac z bycia DT! Bo będzie na psiaki z G., które ostatnio u Was tymczasowały - że przyczyniły się do takiej rezygnacji! Chyba nie chcecie, by psiaki z przytuliska zyskały taką reputację? ;)

A na serio - czasem może warto sobie zrobić przerwę w byciu DT. To świetna robota, bez tego wiele psów nie mialoby żadnych szans (żeby daleko nie szukać np. Dziunia). Ale to strasznie obciążające psychicznie - człowiek się przyzwyczaja do takiego zwierza, i każde kolejne rozstanie z każdym kolejenym tymczasowiczem wcale nie jest łatwiejsze.

Posted

Lucynko, jesteś wspaniała, wszyscy dziękujemy!

Pokerku, rozumiem rozterki, cóż powiedzieć, ja nie dałam rady dłużej ... ale Ty jesteś niezastąpiona!

Posted

Neska czuje się gospochą całą mordką. Nie wiedziałam ,że mąż wyszedł na zewnątrz i wypuściłam ją na ogródek na pokolacyjne sioo. Nagle słyszę ,e mała wściekle ujada.Wybiegłam i widzę ,że światło się pali przed garażem i pytam kto jest. Neska już usłyszała głos pańcia i jak szalona pognała do niego.
Oczywiście posesja była zamknięta na 3 spusty.
Suńka jest taka radosna. Wita nas po 5 minutach nieobecności jak szalona. Zaczęła też szczekać na dźwięk dzwonka,ale ładnie reaguje na hasło "spokój ".
Myśleliśmy z mężem ,że wytrenujemy opanowywanie emocji ,ale guzik z makiem.Idzie nam to coraz gorzej.:-(

Posted

Kawalisko nawet:):):) najlepszej robótki;)

Przyda się???

[quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW.

Posted

Poker napisał(a):
Telefony się nie urywają w każdym razie nie w sprawie Neski.
Mam zdjęcia ,ale ImageShack odmawia współpracy :mad:

Wstaw przez Fotosik,chcemy cudną Neskę oglądać.

Posted

Ale z Ciebie bystrzak ?
Ja to przez pół wieczora opanowywałam Fotosik...;)

A czarnula widać w siódmym niebie ?:razz: