Poker Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Dziunia czochra się grzbietem jak prosię. W końcu zajrzałam pod tasiemki od fartuszka ,a tam taka zmiana na skórze ,że włosy mi dęba stanęły. :crazyeye:Obawiam się ,że to grzyb. Ponieważ wyjeżdżam rano, mąż ma pójść do weta na pobranie zeskrobin, Quote
Anula Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 A skąd ten grzyb się przypałętał? Pani Kamila kontaktowała się w sprawie adopcji Dziunisi? Quote
Poker Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Nie mam pojęcia skąd.Może była zarażona wcześniej i teraz sie rozwinął. P.Kamila nie dzwoniła. Quote
arnold Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Jak tam Damulka z grzybkiem sobie radzi? Quote
Ewanka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Dzień dobry :) ... na organizm osłabiony zabiegiem, różne świństwa się rzucają. Jak Dziunia się czuje, czy już awaria zażegnana? Quote
Poker Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 (edited) Wróciłam po 3.dniach nieobecności. Mąż był z Dziunią u weta.Uważa,że to nie grzyb.Oczyścił skórę, posmarował jodyną , dostała antybiotyk 72.godzinny. Mam wrażenie ,że jest lepiej. Oby... JęDziunia witała mnie bardzo radośnie. Dostali z Dolarkiem na przywitanie smaczki. Po zdjęciu fartuszka ukazała się MenDziunia klusunia. Będę musiała ograniczyć jej papu, b0o jeszcze kilka dni i będzie szafa gdańska. Nie będzie to łatwe, bo panna kocha jeść i domaga się napełnienia michy donośnym HAUUUUUUU. Edited November 26, 2013 by Poker Quote
arnold Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 A można liczyć na zdjęcia Różowej Kluseczki? Quote
Aimez_moi Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Oj tam.....starsza Pani powinna miec troszke cialka........:):) Quote
Poker Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='arnold']A można liczyć na zdjęcia Różowej Kluseczki?[/QUOTE] Dlaczego różowej ? Quote
Aimez_moi Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Poker']Dlaczego różowej ?[/QUOTE] Moze chodzi o ten kubraczek posterylkowy.....:):) Quote
AnkaG Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ja też zaglądam co u kluseczki słychać :) Quote
Anula Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='AnkaG']Ja też zaglądam co u kluseczki słychać :)[/QUOTE] Prawdopodobnie Poker nie ma czasu bo odgania JęDziunię od michy,skrupulatnie patrząc czy JęDziuni brzusio rośnie,czy zapada się. Quote
Poker Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Poker wróciła po 3 dniach i nie wiedziała w co ręce włożyć. Trza było zrobić zakupy , bo wiatr w lodówce hulał, chlebek upiec, popracować i mnóstwo innych spraw załatwić :roll: Chciałam Dziunię zważyć,ale uciekła.Chyba nie chce,żebym poznała jej wagę, bo będzie musiała mniej jeść, a to uwielbia robić. Poza tym uwielbia szczekać na hałasy w domu :mad:i wchodzące osoby.Nawet jak leży sobie piętro wyżej ,a Pokerek tupta na dole, to drze japę.:angryy: Trudno ja uciszyć.Wygląda na to ,że coraz lepiej słyszy.:evil_lol: Dziś małpa jedna zawarczała na córkę i wnuka, aż byli ciężko zdziwieni. Quote
arnold Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Rozkręca się staruszka :) Trudno się dziwić w takim cudownym miejscu. :) Quote
Anula Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 No przecież czuje się już jak u siebie w domku i chce pokazać kto tu rządzi.Wszyscy obcy to wróg i trzeba bronić wszystkiego co się Dziuni wydaje,że jest jej.Dobrze,że jest zdrowa i to jest najważniejsze. Quote
Poker Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Apetyt ma jak KUŃ. Waży dziś 8.100 kg.Przestawiłam ją od dziś na karmę light Boscha. Nakręciłam filmik ,ale coś sie pozmieniało w YOU Tube, bo odmawia współpracy ,a ja nie potrafię sobie poradzić. Pojawia sie napis,że nie mam uprawnień, mimo że jestem zalogowana. Quote
arnold Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 8 kg to dużo? Może jeszcze nie musi jeść light? Quote
NikaEla Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Moja na karmie light tyła , mimo przestrzegania dawek Dopiero na Taste of the wild trzyma (chyba) wagę Quote
Nutusia Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Nasz Lesław doskonale wraca do wagowej formy na Bricie odchudzającym ;) Quote
Poker Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 (edited) [quote name='arnold']8 kg to dużo? Może jeszcze nie musi jeść light?[/QUOTE] 8 kg dla niej to akurat.A karma light utrzyma wagę.Ona by zjadła konia z kopytami.Jak sie roztyje, to będzie problem z odchudzeniem. Lepiej nie dopuścić do szafy gdańskiej o co szczególnie łatwo po sterylizacji. Edited November 28, 2013 by Poker Quote
Recommended Posts