iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Na razie nic się nie zanosi. Nowe wieści o Fionie bede wiedziec wieczorem od pawła, kótry tam jest codziennie. Quote
Marlena:) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 powiedzcie...jakiej wielkości jest FIonka?? (do jakiej rasy najbardziej podobna)...:roll: Quote
Sonata78 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Mnie się wydaje że ona może ważyć jakieś 7 kg. i mieć ok. 30-35 cm w kłębie ale to Iwop musiałaby ocenić bo ja Fionkę tylko wirtualnie znam:oops: Quote
Sonata78 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pudel to chyba nie jest bo wątpię aby biało-czarne istniały :oops: Jeśli już to najbardziej przypomina przerośniętego Hawańczyka albo rosyjskiego Bolończyka:niewiem: Quote
pixie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 napiszcie do Rybka z Lublina, stud weterynarii oferowala w Mapie Pomocy Dogo DT - moze ma wolne miejsce, a moze u jakiejs kolezanki sutdentki znajdzie - juz raz tak poratowala w awaryjnej sytuacji choc pewnie kolejka do niej dluga... nic nie szkodzi sprobowac trzymam kciuki....Mama z Klebuszkiem musza znalezc dom, ale najpierw wydostac sie od menela czy to znaczy ze trzeba wykupic, czy "wyprowadzic"? Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 pixie - wykupic sie nie da bo to honorowy menel zwany'głupi Fred'. trzeba fione z synkiem zabrać i juz :oops: Dzisiaj wieczorem bede wiedziec co u niej. Quote
Sonata78 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Głupie i infantylne to co teraz napiszę ale jakby taka Fionka i jej dzidziuś stanęły u nas na wycieraczce to pewnie Marek nie miałby serca zamknąć przed nimi drzwi...:placz: Przecież ona kiedyś miała jakiś dom. wątpię aby całkiem nie nadawała się do mieszkania... Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 sonnata tego to ja nie wiem - nie wyglada na kundelka, ktory całe zycie siedział na dworze... Za m\ładna jest. Takie piesiulki maja dom potem tylko sa wyrzucane ... Quote
Sonata78 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jak myślisz ile ona może mieć lat? Jest raczej stara czy młoda? Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 naprawde nie wiem - musiałabym jej zęby obejrzeć chociaz to tez o niczym nie świadczy. ja uważam, że trzeba ja złapac ale najpierw trzeba miec przygotowana opcje - tymczasu bo inaczej to co z nia zrobimy :oops: Quote
pixie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 napisalam juz do Rybka. byla dzis aktywna na dogo, wiec nadal zaglada..choc ostatnio prosilam ja o pomoc juz dawno temu, wiec i kontaktu nie mialam sadze, ze zajrzy niebawem transport w razie czego jak sadze uda sie zorganizowac, chyba ze gdzies blizej bedzie pewny DT Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Stała sie prawdziwa tragedia. Mały (to był piesek) został rozszarpany przez psy z sąsiedztwa. Stało sie to w nocy... Fiona nie jest juz dzikuską, Pawłowi daje się brac na ręce - to młoda suczka, ma około 1 - 1,5 roku. mały nie miał nawet imienia [*] Czuje się winna - smierc każdego psa jest dla mnie tragedią. Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Szukam pilnie chociaż tymczasu dla Fiony... Nie można dopuscic żeby skończyła jak jej dziecko :shake: Quote
Argat Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Straszne, co się stało z tym szczeniaczkiem :placz: Mam nadzieje że Fionie lepiej się powiedzie. Bardzo bym chciała jej pomóc, ale po przeczytaniu wątku o Ajku rozumiem Was. Jakby trzeba było płacić za hotelik to od razu prosze o podanie konta. Oby Fiona znalazła dom. Quote
AMIGA Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A ten menel Was wpuszcza na swoje "włości"??? Czy może Fiona już jest znowu gdzieś w lesie? Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Menel mieszka obok przytuliska i dzisaj przybiegl podobno z płaczem, ze szczeniak zostal zagryziony. Fione odda bez problemu. Tak mi powiedziano :oops: Quote
ma_ruda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Tytuł wątku wydaje mi sie mylący. Niezorientowani mogą sądzić, że dotyczy tego biednego:placz: szczeniaczka. Może więc dla dobra Fiony, która przecież potrzebuje domku lepiej byłoby zmienić?:oops: Quote
Sabina02 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Co z tym hotelikiem w Niepolomnicach????? Trzeba zbierac kase i ja tam zabrac. Juz tu kilka osob chce pomoc w oplaceniu hoteliku (wlacznie ze mna)... Widze ze na tym watku to samo biadolenie i zastanawianie sie, a zero organizacji.... Maluch juz zginal, na co my jeszcze czekamy???? Foskia i Dzekus, czy przyjmiecie ta mala do hoteliku jak uzbieramy kase??? Quote
iwop Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 sabina - było biadolenie bo nie wiadomo było jak ja zabrać... Ale o zadnym hoteliku nic nie wiem. Propozycji było wiele ale nic konkretnie. poza tym pieniedzy nie ma...:oops: mamy do załatwienia daleki transport Moruska i jutro w Lublinie operacje dwoch kotek (musze tam jechac), biegam z Biała na kontrole pooperacyjna i wierz mi ja sama tego nie ogarniam. Mam w domu tez swoje zwierzeta. Koniec roku szkolnego i sesje - ciagle jakies poprawianie... Mozesz wierzyć albo nie ale nie daje fizycznie rady. Dnia mi nie starcza. Quote
Sabina02 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 iwop napisał(a):sabina - było biadolenie bo nie wiadomo było jak ja zabrać... Ale o zadnym hoteliku nic nie wiem. Propozycji było wiele ale nic konkretnie. poza tym pieniedzy nie ma...:oops: mamy do załatwienia daleki transport Moruska i jutro w Lublinie operacje dwoch kotek (musze tam jechac), biegam z Biała na kontrole pooperacyjna i wierz mi ja sama tego nie ogarniam. Mam w domu tez swoje zwierzeta. Koniec roku szkolnego i sesje - ciagle jakies poprawianie... Mozesz wierzyć albo nie ale nie daje fizycznie rady. Dnia mi nie starcza. Moj post byl kierowany do nas wszystkich (wlacznie ze mna), nie bierz tak tego do siebie...;) Quote
Recommended Posts