Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']

Mam nadzieję, że kontrola Ziutki i Kejciu wypadła na dostateczny z plusem :-).[/QUOTE]
No tak...te kontrole/wizytacje jak to mawia TZmestudio :D

Było super! Psiaki sa przeurocze wręcz.
Pręguska tak jak rozmawiałyśmy z kejciu, jest malurkim psiakiem a na zdjęciach wygląda jak amstaff hi :)
Wszystkie do zacałowania - z wyjatkiem Lady rzecz jasna i Gackowej ;)
Szczotka prawie się przełamała.

Ewuś a małego kociaka już ogłaszałaś ?
Czy ogłaszać ?

My dziękujemy za pyszne ciasto! Za miłą pogawędke i oby częściej takie spotkania były :)
Teraz musicie resztę sami opędzlować !

Posted

Kociaka dopiero będę ogłaszała. Mógłby znaleźć dom mały, rozkoszny szkodnik.

A wczoraj do ciemnej nocy robiliśmy dużą rabatkę przed domem, także znowu 10 roślinek posadzonych, dziś będę kończyła wysypywać to korą.

Z wiadomości dobrych to prawdopodobnie w sobotę będziemy odwozili Pannę Fąfel do DS. W weekend była wizyta PA u Państwa więc jak się nie rozmyślą przez ten tydzień to Fąflica wyruszy do własnego domu - przyznam szczerze, że dziwnie mi z tym, sunia jest u nas prawie 4 lata i chciałabym aby dobrze trafiła.

Posted

[quote name='mestudio']Kociaka dopiero będę ogłaszała. Mógłby znaleźć dom mały, rozkoszny szkodnik.

A wczoraj do ciemnej nocy robiliśmy dużą rabatkę przed domem, także znowu 10 roślinek posadzonych, dziś będę kończyła wysypywać to korą.

Z wiadomości dobrych to prawdopodobnie w sobotę będziemy odwozili Pannę Fąfel do DS. W weekend była wizyta PA u Państwa więc jak się nie rozmyślą przez ten tydzień to Fąflica wyruszy do własnego domu - przyznam szczerze, że dziwnie mi z tym, sunia jest u nas prawie 4 lata i chciałabym aby dobrze trafiła.[/QUOTE]

To ja ogłosze kociaka :) czekam na maila.

Jak coś, to zapraszam w sobote na kawkę, chociaż na chwilkę.
Wiem, że psiaki same w domu beda i bedziecie sie spieszyć, ale może Wam sie uda.

Posted

Trzymam kciuki za DS Fąflicy - bardzo fajna i pozytywna psica :)

Wizyta super - tylko kawał drogi :D Bardzo pozytywne wrażenia :)

psiaki zadbane, szczęśliwe :)
Kociak przeuroczy :)

Dziękujemy za gościnę i miło spędzony czas :)

ps. po ciastkach psiaki rewolucji nie miały?:D

Posted

[quote name='mestudio']
Z wiadomości dobrych to prawdopodobnie w sobotę będziemy odwozili Pannę Fąfel do DS. W weekend była wizyta PA u Państwa więc jak się nie rozmyślą przez ten tydzień to Fąflica wyruszy do własnego domu - przyznam szczerze, że dziwnie mi z tym, sunia jest u nas prawie 4 lata i chciałabym aby dobrze trafiła.[/QUOTE]oby było dobrze....

Posted

[quote name='kejciu']Trzymam kciuki za DS Fąflicy - bardzo fajna i pozytywna psica :)

ps. po ciastkach psiaki rewolucji nie miały?:D[/QUOTE]

to tylko pozazdrościć, pozazdrościć....

Posted

Kochani! Zapraszam zaglądnijcie na bazar w podpisie : powstało już z tuzin wspaniałych wierszy naszych dogomaniaków - warto poczytać (czytanie nic nie kosztuje ;) )!!

Posted

[quote name='Ziutka']To ja ogłosze kociaka :) czekam na maila.

Jak coś, to zapraszam w sobote na kawkę, chociaż na chwilkę.
Wiem, że psiaki same w domu beda i bedziecie sie spieszyć, ale może Wam sie uda.

[quote name='Agnieszka103']mestudio, czy przypadkiem nie masz jeszcze pakiety ogłoszeniowe do wykorzystania na bazarku? Zerknęłam na pierwszą stronę i wynika z niej, że masz jeszcze 3 psiaki do podania do ogłoszeń. No chyba, że już podałaś a nie zostało to odnotowane...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/253462-KONIEC-REALIZUJEMY-20-ogłoszeń-2-50zł!!!-dla-Tofika-i-bandy-mestudio-do-30-06

Tak podałam np. pannę Fąfel dawno temu. Teraz będzie kot i inna sunia, na której zdjęcia czekam. Szczeniaka zaś wysłałam malvie na maila - bo oferowała pakiecik.

Posted

[quote name='kejciu']Trzymam kciuki za DS Fąflicy - bardzo fajna i pozytywna psica :)

ps. po ciastkach psiaki rewolucji nie miały?:D

Zapraszamy następnym razem o ile Ziutka jeszcze zechce nas kiedyś odwiedzić :-).

[quote name='Nikaragua']oby było dobrze....

Właśnie, oby się udało, pojedziemy, zobaczymy na własne oczy - wizyta wypadła super.

[quote name='Nutusia']O matko, Fąflica na swoje idzie?... Wstrzymuję oddech!

Prawdopodobnie, do soboty jeszcze daleko. Fąfel jest specyficznym psem, przed wyjazdem jeszcze chcę ją zaczipować, dostanie też nówkę adresatkę i sprawdzimy wściekliznę czy jest ok wszystko bo coś mi się z latem kojarzy jej szczepienie, no i odrobaczymy profilaktycznie.
[quote name='Ellig']Trzymam kciuki za dobry domek dla Fąflicy :)
Witaj Elu :-)

[quote name='kejciu']Z bazarku ogłoszeniowego uzbierało się 150,50zł
w związku z tym iż zakupiłyśmy z Ziutką karmę Josera Agilo 15kg za 97zł - pozostałą część z kwoty tj. 53,50zł przeleję na konto.
mestudio proszę o numer konta na PW

link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253462-KONIEC-REALIZUJEMY-20-ogłoszeń-2-50zł!!!-dla-Tofika-i-bandy-mestudio-do-30-06
Bardzo dziękujemy, dla nas każda dyszka to ogromna pomoc, bo jak widzę, że przekraczamy minus 500 to trochę mnie skręca.

W ogóle wyróżnię Pręgusce OLX czyli dawną tablicę, to w pełni adopcyjny pies, bardzo fajny, radosny, czysty - nie licząc znaczenia misek wśród stada. Tylko poczekam do piątku.

Ciepło, spokojnie, cicho. Siedzimy z psiakami w ogrodzie - psiaki leżą, pańcia stuka w klawisze albo kończy rabatki wykładać korą:-).

Posted

[quote name='inka33']To zostawiam tu zaciśnięte za Fąflicę kciuki! :kciuki:

PS. Mestudio, widziałaś już Bombę piłeczkującą...? :p

Byłam u bomby tydzień temu i pożarło mi post, strasznie się wkurzyłam i poszłam sobie :-).

Posted

[quote name='mestudio']Byłam u bomby tydzień temu i pożarło mi post, strasznie się wkurzyłam i poszłam sobie :-).
Bo przed wysłaniem (zatwierdzeniem) jakiegokolwiek posta na dogo trza uczynić z napisanym ctrl+a i ctrl+c, żeby móc użyć ctrl+v, jak wywali.

A teraz się nie wkurzaj, tylko idź obejrzeć filmik. :grins:

Posted

[quote name='mestudio']Zapraszamy następnym razem o ile Ziutka jeszcze zechce nas kiedyś odwiedzić :-).

[/QUOTE]
Zechcemy :) i to w niedługim czasie mam nadzieje!
Prawda kejciu ?

Posted

[quote name='mestudio']Zapraszam do Milki, która wróciła z adopcji i muszę ją opłacić niestety:-(. Jest w BDT u Murki, ale dowóz, karma co miesiąc i sterylizacja, szczepienia są na mojej głowie.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/254616-Milka-adoptowana-jako-szczeniak-wróciła-bo-pani-poszła-do-pracy?p=22328121#post22328121
Ewuś damy rade :)
Bazarki bedziemy klepać cały czas, pomogę też cosik od siebie.

Posted

Przyznam szczerze, że marzy mi się urlop - jeden tydzień w Bieszczadach.

Dzisiaj przed burzą, próba generalna czy nowe rabatki są dość wygodne aby je pańci zadeptać.