Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

inka33 napisał(a):
Na tej fotce to nie Pregusia, ale dostojna i groźna Pani Pręgisława! :scared:

Fajnie wyszła, jak stara psia baba i to taka groźna niemożliwie.

malagos napisał(a):
O ile się zmieścisz, tam pewnie będzie gremialne testowanie i wybór najlepszego miejsca.

Koty lubią takie nowinki, bardzo lubią nowe kanapy, legowiska, poduchy.

Ewa Marta napisał(a):
Zaglądam:-) Ewciu, czy mogłabyś podać mi kolejny raz numer konta na PW, bo zgubiłamgo sierota, a chciałabym pomóc w zmniejszaniu minusa...

Ewuś, bardzo dziękujemy :-).

Posted

[quote name='Ziutka']Jesteś w błędzie (tym razem :eviltong: )

To się okaże jeszcze.

[quote name='Mattilu']Ciabatta to kapeć. Malutki na zdjęciu rzeczywiście w pozie kapciowej ;-)

Ale imię pasuje, fajnie brzmi :-).

[quote name='malvaaa']mam wolny pakiet ogłoszeń wykupiony na bazarku, chętnie podzielę się z którymś z waszych psiaków :)
jeśli macie chęć to podeślijcie mi na email wszystkie dane i zdjęcia, i na jakie województwo- [email protected]

Bardzo dziękujemy, wyślę dane i zdjęcia tylko czekam na nie bo Murka ma mi podesłać Milkę, która wróciła z adopcji.

Dostaliśmy 100 zł od Ewa Marta, bardzo pięknie dziękujemy. Nasz minus zmalał do -510 zł :-). O ile nic się nie wydarzy ma szanse nie rosnąć w najbliższym czasie.

Posted

Na psa urok mamy jeden chętny domek na pewną naszą podopieczną. Jak będzie po wizycie pa to napiszę, która to dama. Teraz milczę i nie zapeszam.
Dni spędzamy w ogrodzie, od ranka do późnych godzin wieczornych, psy wylegują się na kanapach i trawce, albo kombinują.
Na swoje nieszczęście spotkałam dziś pod wiejskim sklepem degenerata, który zawsze jest pijany. Jakiś czas temu wypatrzyłam tego mieszkańca jak jeździł na rowerze, a zanim biegły zawsze dwa małe pieski. Dziś były z nim te dwa pieski i okazało się, że jeden z nich to suczka i ma szczeniaki. Cycuchy oczywiście do ziemi, a sama suka płaszczy się przed nim i czołga po ziemi jak ją przywołuje. Sunieczka jest przerażona, ale wierna mu i posłuszna niemożliwie. Teraz żałuję, że nie kupiłam jej razem ze szczeniakami za flaszkę, ale dowiem się gdzie to to mieszka i podjadę do niego. Inaczej nie da mi to spokoju.

Kocia znajda zaczepia Bunię.

Rozalia w kocim amoku - poszukująca małego koteczka.

Obojętny na wszystko Dżordż Jordan.

Pręga relaksacyjnie.

Polowanie na kocurka.

Posted

Kiedy pada albo gryzą komary.

Biegaczka ogrodowa.

Betina na luzie, panna Betina powolutku się zmienia, ale to jest wszystko za wolno niestety.

Betina i Pręga w akcji.

Posted

[quote name='Gusiaczek']Jak zawsze z przyjemnością pogościlam się u Was :)[/QUOTE]
Ja też :)

Wiem, że to wątek tymczasowiczów...ale dajcie fote "mojej" Fiźki :)

Posted

Witam wszystkich serdecznie.
Betina jest nijaka, taka niezauważalna w ogłoszeniach, próbuję jej robić jak najlepsze fotki bo ładnie na niektórych wychodzi. Troszeczkę się panna socjalizuje, pomalutku, niewielkimi kroczkami. Niestety nadal jest nieodwoływalna - czyli jak wyrusza gdzieś do ogrodu i próbuję ją zawołać to jest głucha.
Kupiliśmy karmę -potem doliczę na pierwszej stronie.
Pręguska super się popisała, podrzucony kociak jada kilka razy dziennie i ma swoją miseczkę w jadalni na stole. Pręguska wskoczyła tam, wyżarła, a potem oczywiście nasikała na stół.

Posted

Taka młodziutka suczka poszukuje schronienia - nie mam co z nią zrobić! Suczka z rodzeństwem została wyrzucona pod kościołem i tak maluchy koczowały ponad miesiąc. Jednego odłowiła KGK i piesek jest bardzo wycofany, nie wychodzi nawet z budy, tą sunię oswajała Pani Dorota i Pani Monika i dziś na sedalin udało się ją złapać, a chłopaczek dzikusek został i trzeba go jeszcze odłowić. Sunia ma około pięciu miesięcy, waży z 6 kg, jest szorstkowłosa. Będzie potrzebowała nieco socjalizacji.

Posted

Oj jaka ona jest fajna ta szorpatka :-). Ani troszkę nie jest dzika, tylko obawiała się człowieka bo nie wiedziała co jej chcemy zrobić. Chodzi po domku i notorycznie macha ogonkiem, podchodzi powolutku do ręki i liże, chwilami pozwala się pogłaskać. A ogonek jak wiatraczek cały czas. Jest śliczna i przemiła. Śmiało można ją ogłaszać tylko zrobię dziś ładne zdjęcia.

Posted

[quote name='mestudio']Oj jaka ona jest fajna ta szorpatka :-). Ani troszkę nie jest dzika, tylko obawiała się człowieka bo nie wiedziała co jej chcemy zrobić. Chodzi po domku i notorycznie macha ogonkiem, podchodzi powolutku do ręki i liże, chwilami pozwala się pogłaskać. A ogonek jak wiatraczek cały czas. Jest śliczna i przemiła. Śmiało można ją ogłaszać tylko zrobię dziś ładne zdjęcia.[/QUOTE]
Ewciu, nareszcie jakiś adopcyjny psiak u Was:-) Może i ten dzikusek z pola też się szybko zsocjalizuje?

Posted

Szorpatka ma następujące wady do wyprostowania: panicznie obawia się wychodzenia na spacer więc spacerujemy co godzinę po kilka minut, nie umie zostawać sama w domu - piszczy, wyje i skacze do okien. Także panna nie jest dzika, ale trzeba z nią ostro popracować.
Dziś przeszkadza nam deszcz i burze.

Trochę zdjęć w słoneczku.