Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tez nie... Iwop pamietasz z mela tez bylo tragicznie tez sie martwilismy....ale dobrze sie skonczylo...teraz tez bedzie dobrze....dajesz mu olbrzyia szanse to sie liczy...!!!

powodz-u was- kurcze...trzymaj sie tam dzielnie!!

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']Supergoga sprawa jest poważna - pól Ostrowca jest zalane - dojazd od dolnej strony jest niemożliwy!!!!!!

IWOP,
NAPISZ MAIL do kierownika: [email protected]. Kierownik zawsze czyta i pisze ok. 13 jak jest w schronisku. Lub dzwon do schroniska i trzymaj sluchawke tak dlugo, dopoki ktos nie odbierze. +17 583 15 32. Panie moga przekazac wiadomosc.

Posted

Nosz to pech - ale może choć upału nie ma. U nas chłodno nawet, idealnie na transport. Myślę, że p. Kierownik się nie zrazi i dojedzie.
Dziękujemy Panie Kierowniku - za serce.

Posted

Iwop,
trasa MIelec-Baranow Sandomierski-Opatow-Ostrowiec.
Trasa nr 9, wjazd od poludnia Ostrowca :roll:
Ma do przejechania ze 120 km, moze jeszcze nie wyjechal :roll:

Posted

dopiero zobaczyłam w faktach, co się dzieje w Ostrowcu i od razu na wątek Lorisa. Iwop czy u was w porządku, czy udało się skontaktować z panem kierownikiem? Co za pech... Martwię się i nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co dziś przeżywasz...:shake:

Posted

[quote name='Ulka18']Wszystko jest OK :multi:

Pisalam do Iwonki sms i dostalam taka odpowiedz:
"LORIS WYJECHAL Z OSTROWCA O 15. JA JESTEM BEZ NETU. POZDRAWIAM"
Uff, to kamień z serca :)

Posted

ufff, pozostaje trzymać kciuki za to, żeby Loris dobrze zniósł podróż.
Ulka18, czy ja dobrze rozumiem, że schronisko w Mielcu nie ma "na składzie" żadnej komórki?

Posted

Zurdo, kierownik ma chyba tylko prywatna komorke :shake: nie ma schroniskowej :shake:

Irenka dzwonila, ze kierownik szczesliwie dojechal do Niepolomic, wypije kawe i jedzie z powrotem do Mielca. Kwal drogi ma przejechac, oby stary polonez sie nie zepsul, prosze o kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Loris grzeczny, dobrze zniosl podroz, ma tylko podwyzszona temperature. Jutro wizyta u weta.