Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę szybko, bo mój komp. jest czasowo poza użytkowaniem.
Pan Ryszard wczoraj rozmawiał ze mną trzy godziny. Zaproponowałam, żeby dzisiaj przyjechał do Niepołomic i pobawił się ze zwierzakami.
Był zdziwiony, ale szczęsliwy. Dzisiaj rano dzwonił, że nie mógł spać, że cały czas myślał i przeżywał fakt adopcji Lorisa.
Co do imienia, to zmieni go z Lorisa na Iwana.
Strasznie się smiałam, że to prawie Iwan Groźny, ale skoro mu się nie podoba Loris będzie Iwan.
Jadę po pracy do Niepołomic i zobaczę jak sobie radzi Pan Ryszard, bo z całą pewnością tam już będzie.

Posted

irenaka napisał(a):
Co do imienia, to zmieni go z Lorisa na Iwana.
Strasznie się smiałam, że to prawie Iwan Groźny, ale skoro mu się nie podoba Loris będzie Iwan.
Jadę po pracy do Niepołomic i zobaczę jak sobie radzi Pan Ryszard, bo z całą pewnością tam już będzie.

Czy ze Loris ma zaklepany domek? Ze Pan Ryszard go bierze do siebie?

Posted

Jestem już na dogo i nie mogę sie doczekać kiedy, wam opiszę wczorajszy dzień. Pan Ryszard przyjechał do Lorisa a właściwie do Iwanka już o 14, ja dojechałam dopiero po południu. Poprosiłam Pana Ryszarda o ten przyjazd, aby mogli się razem poznać, pobawić i nacieszyć sobą. Było to naprawdę bardzo wzruszające kiedy na nich patrzyłam, kiedy razem się bawili, kiedy Pan Ryszard pilnował kroplówki Iwanka. Jestem tym człowiekiem zachwycona, oddam mu Iwanka ze spokojem, że będą razem szczęśliwi.
Decyzję już podjełam, Iwanek będzie z Panem Ryszarem.
Zmienił on wszystkie swoje plany wyjazdowe, ze wględu właśnie na kroplówki i leczenie Iwanka.
W piątek mają być badania kontrolne i jeżeli będzie zgoda weta na podróż, to już w sobotę Iwanek jedzie pokazać się w Limanowej, później wraca na chwilę do Krakowa, a później już na prawdziwe wakacje pod Opole.
Pan Ryszard nie bardzo chce ujawniać "oblicze" na forum, ale myślę, że ucieszycie się ze zdjęć Iwanka z wczorajszego dnia.

Posted

Jest wspaniały! Podobny z pysia do mojej Nadi w avatarze) - tylko ona już troszkę posiwiała. No i pewnie wkrótce upasie się jak Nadinka, no... może lepiej ciut mniej:cool3:

Posted

Najpięknieszego zdjęcia z dnia wczorajszego, nie mogę ujawnić, ale dotyczy opieki Pana Ryszarda na Iwankiem podczas podawania kroplówki.
Widać jak on go już kocha.
W sobotę, jeżeli wszystko będzie dobrze to będę musiała się pożegnać z Iwankiem, będę beczeć, ale mam zaproszenie do Opola na "konrolę", może kiedyś się wybiorę, ale taki kawał drogi mnie przeraża.