Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='margoth137']nie mogę na razie pieniążkami pomóc:( przekaże na bazarek nową czerwoną, skórzaną obróżkę. Dać znać ja coś.[/QUOTE] ciocia pięknie dziękujemy :) Quote
markofix1 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ja też zaglądam. mam kilka deklaracji stałych, ale jeszcze 10zl pewnie wyskrobię. Prosze o nr konta. Martika - organizujesz jakis bazarek? - mogę poszperac w moim zagraconym domu ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='markofix1']ja też zaglądam. mam kilka deklaracji stałych, ale jeszcze 10zl pewnie wyskrobię. Prosze o nr konta. Martika - organizujesz jakis bazarek? - mogę poszperac w moim zagraconym domu ;)[/QUOTE] ciocia markofix :loveu: ciocia zamierzam ruszyc już po niedzieli z bazarkiem a każdy dodatkowy fant na wagę złota :lol: ciocia szperaj ...odgracaj ;)....fotografuj i ślij :lol: dziękujemy :loveu: Quote
mdk8 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 a może spróbujcie u Sylwii w Łowiczu. Może ma jeszcze miejsce ? Jest u niej kilka dogowych psiaków. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188576-Pensjonat-dla-piesk%C3%B3w[/url] tylko teraz ma zmieniony nick bo nie mogła się logować więc lepiej dzwonić na podany numer. Dołożę 20,- do transportu a potem w miarę możliwości. Niestety nie mogę się już zadeklarować . Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='mdk8']a może spróbujcie u Sylwii w Łowiczu. Może ma jeszcze miejsce ? Jest u niej kilka dogowych psiaków. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188576-Pensjonat-dla-piesków[/URL] tylko teraz ma zmieniony nick bo nie mogła się logować więc lepiej dzwonić na podany numer. Dołożę 20,- do transportu a potem w miarę możliwości. Niestety nie mogę się już zadeklarować .[/QUOTE] ciocia mdk pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='mdk8'][B]a może spróbujcie u Sylwii w Łowiczu. Może ma jeszcze miejsce ?[/B] Jest u niej kilka dogowych psiaków. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188576-Pensjonat-dla-piesków[/URL] tylko teraz ma zmieniony nick bo nie mogła się logować więc lepiej dzwonić na podany numer. Dołożę 20,- do transportu a potem w miarę możliwości. Niestety nie mogę się już zadeklarować .[/QUOTE] ciocia to dosyc spora odległosc a chciałybyśmy psiaka w niedzielę zabrac i od razu zawiezc do hoteliku. Łowicz od Wielunia to kawałek drogi. Szukamy hoteliku w okolicy. Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='mdk8']około 160 km.[/QUOTE] później jeszcze z Łowicza musimy wrócic do siebie do Katowic a to prawie 270 km. Myślimy raczej o hoteliku albo bliżej Wielunia albo bliżej Katowic. W grę wchodziła by też Częstochowa i okolice. Quote
mdk8 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 a Kazimierza Wielka? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251599-Dom-tymczasowy-hotelik-dla-ps%C3%B3w[/url] Quote
yolanovi Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 (edited) Kochani zrobię tutaj zestawienie deklaracji i będę go aktualizować. [COLOR=#0000cd]Deklaracje stałe: [/COLOR] bela51 10zł yolanovi 15 zł Martika@Aisha 10 zł Zachary 20 zł Joanka40 10 zł Malwa 10 zł Bogusik 10 zł do końca roku czyli 50 zł Markofix1 10 zł agat21 10 zł Sarunia-Niunia 10 zł do końca roku [COLOR=#ffa07a][B]Razem: 115 zł[/B][/COLOR] [COLOR=#0000cd]Jednorazowe: [/COLOR] Lili8522 100 zł ajw 10 zł Arim 20 zł ewu 100 zł Panna Marple 50 zł Koja 50 zł [COLOR=#008080][B]Razem: 330 zł [/B][/COLOR][COLOR=#008000][B]Wpłaty: [/B][/COLOR]Joanka40:[COLOR=#008000][B] 10 zł [/B][/COLOR]Bela51[COLOR=#008000][B] 40 zł [/B][/COLOR]Ewu [COLOR=#008000][B] 100 zł[/B][/COLOR] Edited August 23, 2014 by yolanovi Quote
Lili8522 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 A w Częstochowie u ULKA12 czy jakoś tak? Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Lili8522']A w Częstochowie u ULKA12 czy jakoś tak?[/QUOTE] właśnie o Uli myślałyśmy :) jutro zapytam ale z tego co kojarzę koszt będzie ok. 360 zł :( Quote
wilczy zew Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='mdk8']a Kazimierza Wielka? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251599-Dom-tymczasowy-hotelik-dla-psów[/URL][/QUOTE] przecież to hotel w chlewni Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Melduję się na zaproszenie Martiki. Póki co mogę tylko kibicować Quote
Nilsson Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek? Mogę podarować trochę rozmaitości :-) Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Nilsson']Czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek? Mogę podarować trochę rozmaitości :-)[/QUOTE] Martika wspominała, że niedługo rusza z bazarkiem. Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='HELENA5']jestem na zaproszenie...[/QUOTE] witaj ciocia i zostań z nami :) [quote name='Gabi79']Melduję się na zaproszenie Martiki. Póki co mogę tylko kibicować[/QUOTE] Gabi kochana cieszę się że jesteś z nami :) [quote name='Nilsson']Czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek? Mogę podarować trochę rozmaitości :-)[/QUOTE] ciocia oczywiście zbieramy fanty na bazarek :) przyjmiemy z wielką radością :):):) Quote
Bogusik Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Czy coś wiadomo w sprawie hoteliku? Wiem,że szukacie blisko,ale jeżeli trafił by się dalej,a zapewniał bardzo dobre warunki,to chyba warto zaryzykować...? Zapytajcie hop! o miejsce.To domowy i wspaniały hotelik,ale w Łodzi. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245871-Domowy-hotel-dla-ps%F3w-w-%A3odzi-w%B1tek-informacyjny[/url] Quote
MALWA Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Dziewczyny, a jesli chodiz o hotelik to czy w grę wchodzą okolice Krakowa? Pytam, bo Angelika, która prowadzi hotelikpod Krakowem ma miejsce, a przynajmniej miała jeszcze w zeszlym tygodniu, może warto popytać. Mam do niej kontakt telefoniczny, jeśli wyrażacie zgodę, to zadzwonię do niej jutro i dopytam o szczegóły. Quote
jola&tina Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Pomocy! Czy ktoś może w kilku zdaniach (tu lub w 1 poście) streścić historię Grysia? W ubiegłym roku schronisko, dt czy ds i co dalej? Uciekł? zginął? gdzie teraz jest? to Gryś czy nie Gryś? Usiłowałam doczytać się na wątku ale nie daję rady! Quote
MALWA Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='jolantina']Pomocy! Czy ktoś może w kilku zdaniach (tu lub w 1 poście) streścić historię Grysia? W ubiegłym roku schronisko, dt czy ds i co dalej? Uciekł? zginął? gdzie teraz jest? to Gryś czy nie Gryś? Usiłowałam doczytać się na wątku ale nie daję rady![/QUOTE] Gryś ze schroniska trafił do DT do Pani Ani. Pani Ania po jakimś czasie stwierdziłą, ze Grysia już nie odda, że jest członkiem rodziny, i w tak DT stał sie DS. BYła sielanka......i tak było do marca 2014r., kiedy to pies zniknął. Yolanovi o całym zdarzeniu dowiedziała się meisiąc później. Pani Ania wyprowadziła się zdomu wraz z malutkim dzieckiem. Grsia - choc to był jej pies - ze sobą nie wzięła. Biedny błąkał się po okolicy, szukał. Teraz wWieluniu jest pies, który łudząco podobny jets do Grysia. Czy to on to do końca nie wiadomo, ale chcemy go uratować. Niestety na to potrzeba pieniędzy............. Quote
jola&tina Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Dzięki MALWA [QUOTE]Yolanovi o całym zdarzeniu dowiedziała się meisiąc później. Pani Ania wyprowadziła się zdomu wraz z malutkim dzieckiem. Grsia - choc to był jej pies - ze sobą nie wzięła. Biedny błąkał się po okolicy, szukał.[/QUOTE] Znam prawie identyczny scenariusz z innych wątków.Miało być dobrze , ludzie byli w psie zakochani i ..... A Wieluń terytorialnie zgadza się z miejscem zaginięcia Grysia? ktoś będzie w stanie sprawdzić czy to on? Pewnie nie był zaczipowany. Quote
madziakato Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) [quote name='jolantina']Dzięki MALWA Znam prawie identyczny scenariusz z innych wątków.Miało być dobrze , ludzie byli w psie zakochani i ..... A Wieluń terytorialnie zgadza się z miejscem zaginięcia Grysia? ktoś będzie w stanie sprawdzić czy to on? Pewnie nie był zaczipowany.[/QUOTE]To nie Wieluń tylko Szczyty, z resztą niewielka różnica... BTW Nie wiem, czy na pewno, bo zależy w jakim kierunku będziecie miały hotel, ale można się ustawić z hyclem na darmowy transport . jolanowi, wysyłałam kontakt do niego. Tylko zależy jeszcze , gdzie będziecie mieć hotel, ale do Zawiercia korzystałam, więc warto sprawdzić. I naciskajcie schronisko na "komplet"-czip, szczepienia w ich zakresie. Aha, pies jest z Pilicy, woj. śląskie(tam wyłapany), więc sprawdźcie w BIPie , czy mają środki na kastrację i jeśli tak, występujcie o zwrot kosztów takiego zabiegu. A pani R. to żaden wolontariusz tylko kierownik schronu, więc bez krępacji. Pozdrawiam Edited August 21, 2014 by madziakato Quote
ewu Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 O rany oby to był Gryś. Dziewczyny ja muszę wyciągnąć ze złego miejsca 3 malizny ale jednorazowo Grysia wesprę. Quote
Recommended Posts