Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też zaglądam. mam kilka deklaracji stałych, ale jeszcze 10zl pewnie wyskrobię. Prosze o nr konta. Martika - organizujesz jakis bazarek? - mogę poszperac w moim zagraconym domu ;)

Posted

[quote name='markofix1']ja też zaglądam. mam kilka deklaracji stałych, ale jeszcze 10zl pewnie wyskrobię. Prosze o nr konta. Martika - organizujesz jakis bazarek? - mogę poszperac w moim zagraconym domu ;)[/QUOTE]

ciocia markofix :loveu: ciocia zamierzam ruszyc już po niedzieli z bazarkiem a każdy dodatkowy fant na wagę złota :lol: ciocia szperaj ...odgracaj ;)....fotografuj i ślij :lol: dziękujemy :loveu:

Posted

a może spróbujcie u Sylwii w Łowiczu. Może ma jeszcze miejsce ? Jest u niej kilka dogowych psiaków. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188576-Pensjonat-dla-piesk%C3%B3w[/url]
tylko teraz ma zmieniony nick bo nie mogła się logować więc lepiej dzwonić na podany numer.

Dołożę 20,- do transportu a potem w miarę możliwości. Niestety nie mogę się już zadeklarować .

Posted

[quote name='mdk8']a może spróbujcie u Sylwii w Łowiczu. Może ma jeszcze miejsce ? Jest u niej kilka dogowych psiaków. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188576-Pensjonat-dla-piesków[/URL]
tylko teraz ma zmieniony nick bo nie mogła się logować więc lepiej dzwonić na podany numer.

Dołożę 20,- do transportu a potem w miarę możliwości. Niestety nie mogę się już zadeklarować .[/QUOTE]

ciocia mdk pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='mdk8'][B]a może spróbujcie u Sylwii w Łowiczu. Może ma jeszcze miejsce ?[/B] Jest u niej kilka dogowych psiaków. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188576-Pensjonat-dla-piesków[/URL]

Dołożę 20,- do transportu a potem w miarę możliwości. Niestety nie mogę się już zadeklarować .[/QUOTE]
ciocia to dosyc spora odległosc a chciałybyśmy psiaka w niedzielę zabrac i od razu zawiezc do hoteliku. Łowicz od Wielunia to kawałek drogi.
Szukamy hoteliku w okolicy.

Posted

[quote name='mdk8']około 160 km.[/QUOTE]

później jeszcze z Łowicza musimy wrócic do siebie do Katowic a to prawie 270 km. Myślimy raczej o hoteliku albo bliżej Wielunia albo bliżej Katowic. W grę wchodziła by też Częstochowa i okolice.

Posted (edited)

Kochani zrobię tutaj zestawienie deklaracji i będę go aktualizować.

[COLOR=#0000cd]Deklaracje stałe:
[/COLOR]
bela51 10zł
yolanovi 15 zł
Martika@Aisha 10 zł
Zachary 20 zł
Joanka40 10 zł
Malwa 10 zł
Bogusik 10 zł do końca roku czyli 50 zł
Markofix1 10 zł
agat21 10 zł
Sarunia-Niunia 10 zł do końca roku
[COLOR=#ffa07a][B]Razem: 115 zł[/B][/COLOR]

[COLOR=#0000cd]Jednorazowe:
[/COLOR]
Lili8522 100 zł
ajw 10 zł
Arim 20 zł
ewu 100 zł
Panna Marple 50 zł
Koja 50 zł
[COLOR=#008080][B]Razem: 330 zł

[/B][/COLOR][COLOR=#008000][B]Wpłaty:
[/B][/COLOR]Joanka40:[COLOR=#008000][B] 10 zł
[/B][/COLOR]Bela51[COLOR=#008000][B] 40 zł
[/B][/COLOR]Ewu [COLOR=#008000][B] 100 zł[/B][/COLOR]

Edited by yolanovi
Posted

[quote name='Nilsson']Czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek? Mogę podarować trochę rozmaitości :-)[/QUOTE]

Martika wspominała, że niedługo rusza z bazarkiem.

Posted

[quote name='HELENA5']jestem na zaproszenie...[/QUOTE]
witaj ciocia i zostań z nami :)

[quote name='Gabi79']Melduję się na zaproszenie Martiki.

Póki co mogę tylko kibicować[/QUOTE]
Gabi kochana cieszę się że jesteś z nami :)
[quote name='Nilsson']Czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek? Mogę podarować trochę rozmaitości :-)[/QUOTE]
ciocia oczywiście zbieramy fanty na bazarek :) przyjmiemy z wielką radością :):):)

Posted

Czy coś wiadomo w sprawie hoteliku? Wiem,że szukacie blisko,ale jeżeli trafił by się dalej,a zapewniał bardzo dobre warunki,to chyba warto zaryzykować...?
Zapytajcie hop! o miejsce.To domowy i wspaniały hotelik,ale w Łodzi.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245871-Domowy-hotel-dla-ps%F3w-w-%A3odzi-w%B1tek-informacyjny[/url]

Posted

Dziewczyny, a jesli chodiz o hotelik to czy w grę wchodzą okolice Krakowa?

Pytam, bo Angelika, która prowadzi hotelikpod Krakowem ma miejsce, a przynajmniej miała jeszcze w zeszlym tygodniu, może warto popytać.

Mam do niej kontakt telefoniczny, jeśli wyrażacie zgodę, to zadzwonię do niej jutro i dopytam o szczegóły.

Posted

Pomocy!
Czy ktoś może w kilku zdaniach (tu lub w 1 poście) streścić historię Grysia?
W ubiegłym roku schronisko, dt czy ds i co dalej?
Uciekł? zginął? gdzie teraz jest? to Gryś czy nie Gryś?
Usiłowałam doczytać się na wątku ale nie daję rady!

Posted

[quote name='jolantina']Pomocy!
Czy ktoś może w kilku zdaniach (tu lub w 1 poście) streścić historię Grysia?
W ubiegłym roku schronisko, dt czy ds i co dalej?
Uciekł? zginął? gdzie teraz jest? to Gryś czy nie Gryś?
Usiłowałam doczytać się na wątku ale nie daję rady![/QUOTE]

Gryś ze schroniska trafił do DT do Pani Ani. Pani Ania po jakimś czasie stwierdziłą, ze Grysia już nie odda, że jest członkiem rodziny, i w tak DT stał sie DS.
BYła sielanka......i tak było do marca 2014r., kiedy to pies zniknął.
Yolanovi o całym zdarzeniu dowiedziała się meisiąc później. Pani Ania wyprowadziła się zdomu wraz z malutkim dzieckiem. Grsia - choc to był jej pies - ze sobą nie wzięła. Biedny błąkał się po okolicy, szukał.

Teraz wWieluniu jest pies, który łudząco podobny jets do Grysia. Czy to on to do końca nie wiadomo, ale chcemy go uratować.

Niestety na to potrzeba pieniędzy.............

Posted

Dzięki MALWA
[QUOTE]Yolanovi o całym zdarzeniu dowiedziała się meisiąc później. Pani Ania wyprowadziła się zdomu wraz z malutkim dzieckiem. Grsia - choc to był jej pies - ze sobą nie wzięła. Biedny błąkał się po okolicy, szukał.[/QUOTE]
Znam prawie identyczny scenariusz z innych wątków.Miało być dobrze , ludzie byli w psie zakochani i .....

A Wieluń terytorialnie zgadza się z miejscem zaginięcia Grysia? ktoś będzie w stanie sprawdzić czy to on? Pewnie nie był zaczipowany.

Posted (edited)

[quote name='jolantina']Dzięki MALWA

Znam prawie identyczny scenariusz z innych wątków.Miało być dobrze , ludzie byli w psie zakochani i .....

A Wieluń terytorialnie zgadza się z miejscem zaginięcia Grysia? ktoś będzie w stanie sprawdzić czy to on? Pewnie nie był zaczipowany.[/QUOTE]To nie Wieluń tylko Szczyty, z resztą niewielka różnica...
BTW Nie wiem, czy na pewno, bo zależy w jakim kierunku będziecie miały hotel, ale można się ustawić z hyclem na darmowy transport .
jolanowi, wysyłałam kontakt do niego.
Tylko zależy jeszcze , gdzie będziecie mieć hotel, ale do Zawiercia korzystałam, więc warto sprawdzić.
I naciskajcie schronisko na "komplet"-czip, szczepienia w ich zakresie.
Aha, pies jest z Pilicy, woj. śląskie(tam wyłapany), więc sprawdźcie w BIPie , czy mają środki na kastrację i jeśli tak, występujcie o zwrot kosztów takiego zabiegu.
A pani R. to żaden wolontariusz tylko kierownik schronu, więc bez krępacji.
Pozdrawiam

Edited by madziakato