Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Jestem na zaproszenie Martiki. Niestety, finansowo nie dam rady wspomóc. Dobre myśli ślę i mogę trochę ciuszków na bazarek przekazać, jeśli ktoś by robił.[/QUOTE]
Nutusiu ślicznie Ci dziękuję że jesteś z nami :) Fanty na bazarek na wagę złota:) dziękujemy :*
[quote name='Maciek777']Jestem na zaproszenie Martiki. Poczytam później bo teraz nie mogę...[/QUOTE]
Witaj Maciuś :)
[quote name='Olena84']Też jestem na zaproszenie, jak pomóc oprócz stałej deklaracji?[/QUOTE]

Witaj ciocia :) Jak zwykle niezawodna :*
Oleno kochana każda pomoc bardzo potrzebna. Potrzebne są bazarki w tym cegiełkowy na pokrycie kosztów transportu.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Nutusiu ślicznie Ci dziękuję że jesteś z nami :) Fanty na bazarek na wagę złota:) dziękujemy :* [/QUOTE]

To proszę o adres, gdzie wysłać paczkę ;)

Posted

[quote name='cisowianka']Ja również jestem na zaproszenie Martiki, niestety bez kasy.[/QUOTE]
cisowianko dziękuję że jesteś z nami :)

[quote name='joanka40']Odwiedzam psiaka.
Na wątku Luśkota informacja o psiaku zamieszczona.[/QUOTE]
Asik dziękuję :*

Posted

Marticzko,dziękuję za zaproszenie na wątek Grysia :smile: Przebrnęłam przez cały i Grysio miał strasznego pecha,że trafił do tak nieodpowiedzialnej osoby :shake: Jeżeli to nie Gryś,choć jest naprawdę bardzo podobny,to przynajmniej inny biedak,będzie miał szansę na dom.Co to za hotelik,do którego ma jechać?Czy jest dogomaniacki?

Posted

[quote name='arim']Zaglądam z zaproszenia Martiki-dorzucę 20zł do transportu ,ale będę zaglądać i w miarę jakiś grosik dorzucę jeszcze.[/QUOTE]
ciocia arim kochana dziękujemy :loveu:

[quote name='Bogusik']Marticzko,dziękuję za zaproszenie na wątek Grysia :smile: Przebrnęłam przez cały i Grysio miał strasznego pecha,że trafił do tak nieodpowiedzialnej osoby :shake: Jeżeli to nie Gryś,choć jest naprawdę bardzo podobny,to przynajmniej inny biedak,będzie miał szansę na dom.Co to za hotelik,do którego ma jechać?Czy jest dogomaniacki?[/QUOTE]
ciocia Bogusik kochana :loveu:
Jesteśmy w trakcie szukania najlepszego miejsca :) Mamy nadzieję że nasz bohater trafi do hoteliku u Lilki pod Kluczborkiem lub dexterki lub Wiosny :) Jesteśmy w trakcie rozmów :)

[quote name='dreag']Jestem na zaproszenie :)[/QUOTE]

witaj ciocia i proszę zostań z nami :loveu:

Posted

Wszystkie trzy hoteliki bardzo dobre :smile: Szkoda,że u dexterki nie ma miejsca...
Ode mnie 10zł stałej do końca roku i wpłacę za 5 m-cy,a nadwyżka będzie jako jednorazowa.Będę tez wspomagać na miarę możliwości...

Posted

[quote name='Bogusik']Wszystkie trzy hoteliki bardzo dobre :smile: Szkoda,że u dexterki nie ma miejsca...
Ode mnie 10zł stałej do końca roku i wpłacę za 5 m-cy,a nadwyżka będzie jako jednorazowa.Będę tez wspomagać na miarę możliwości...[/QUOTE]
Nasza kochana Bogusik :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Nasza kochana Bogusik :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
I wzajemnie!:loveu: A numerek konta dostanę?To jeszcze dzisiaj postaram się zrobić przelew....

Posted

[quote name='Bogusik']I wzajemnie!:loveu: A numerek konta dostanę?To jeszcze dzisiaj postaram się zrobić przelew....[/QUOTE]
nasza yolanovi wieczorkiem powysyła numerek konta :)

[quote name='Javena']Jestem,na zaproszenie. Oby się udało. Jutro dam znać,czy coś wyskrobię choćby na transport.[/QUOTE]
Javeno kochana ślicznie Ci dziękuję :loveu:

[quote name='MALWA']Zaglądam na wątek i sprawdzam co z Grysiem (nie Grysiem), , i czy już wiadomo gdzie trafi?[/QUOTE]
Malwo cały czas dzwonimy i ustalamy szczegóły ......

[quote name='kejciu']przybywam z zaproszenia - zapiszę narazie[/QUOTE]

witaj ciocia cieszę się że jesteś z nami :) :*