Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Postanowiłyśmy z Pinczerka_i_Gizmo wspomóc jednorazowo, kwotą 100 zł Grysia\nie Grysia z
kasy Naszego podopiecznego który już grzeje dupkę w swoim domu :)[/QUOTE]

Dziewczynki jesteście kochane :multi: :multi: :multi: dziękujemy [B][SIZE=4][COLOR=#006400] [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:

Posted

Kochani, za deklaracje ogromnie dziękujemy. Możemy go w niedziele zabierać ze Szczytów, ale żeby to stało się realne bardzo potrzebne sa jeszcze deklaracje. Rozmawiałam wstępnie z hotelikiem w okolicach Kluczborka, może uda sie tam go zawieźć. Koszt to 300 zł/msc. Dzisiaj mam dostać jeszcze nowe fotki to wstwię tu jak tylko bedą

Posted

Ja bardzo bym chciała wspomóc, ale nie dam już rady...
Mam 3 owczarki w hotelach...
Przepraszam, ale jak tylko coś się u "moich"ruszy będę pamiętać.
Aha-pewnie chodzi o hotelik 3RD Pole. Jeśli tak to myślę, że można Wiosnę poprosić, by go przewiozła do siebie, w przypadku mojego Kłapoucha Onka się zgodziła i tak dużo kasy nie wyszło, zapytajcie.
Jeszcze raz przepraszam, że na razie się nie dołożę....:-(

Posted

[quote name='MALWA']Dziewczyny ratujcie tego psiaka, niezależnie czy to Gryś czy też nie, dołożę stałą 10 zł miesięcznie.[/QUOTE]
Malwo pięknie dziękujemy :loveu:

[quote name='joanka40']Zaglądam do psinki.[/QUOTE]
Witaj Asieńka :loveu:

[quote name='madziakato']Ja bardzo bym chciała wspomóc, ale nie dam już rady...
Mam 3 owczarki w hotelach...
Przepraszam, ale jak tylko coś się u "moich"ruszy będę pamiętać.
Aha-pewnie chodzi o hotelik 3RD Pole. Jeśli tak to myślę, że można Wiosnę poprosić, by go przewiozła do siebie, w przypadku mojego Kłapoucha Onka się zgodziła i tak dużo kasy nie wyszło, zapytajcie.
Jeszcze raz przepraszam, że na razie się nie dołożę....:-([/QUOTE]
dzwoniłam już do Wiosny :) czekamy na wolne miejsce. Nasz bohater czeka w kolejce na przyjęcie :( na razie wolnych miejsc brak :(

[quote name='ajw']Dołożę 10 zł, ale niestety jednorazowo i bardzo się cieszę, że jest dla tego psiaka szansa na wyciągnięcie ze schronu! ;)[/QUOTE]

ciocia każdy grosz na wagę złota :) dziękujemy pięknie :loveu:

Posted (edited)

Dziewczynki mamy już 75 zł stałych i 10 zł jednorazowa. Bardzo prosimy o jeszcze i pięknie dziękujemy za to co już jest :)

Edited by yolanovi
Posted

[quote name='Zofija']Dostałam maila Iza- niestety, ja nigdy Grysia na żywo nie widziałam. Pewnie by go poznała dawana "opiekunka"/...[/QUOTE]

Szkoda, bo na opiekunke liczyc nie mozemy. Ale i tak planujemy wyciągną sierote z tego schronu.

Posted

Planujemy psiaka wyciągnąć już w najbliższą niedzielę. Załatwiamy hotelik, transport mamy i tylko.... [B][COLOR=#ff0000]KASY BRAK[/COLOR][/B]:placz:. Bez kasy nie damy rady utrzymać go w hoteliku, a dojdą też na pewno jakieś wydatki na weta. Bardzo prosimy o najmniejsze nawet deklaracje. Na razie mamy zadeklarowane na stałe [B]zaledwie 75 zł i 10 zł [/B]jednorazowo. Hotelik to kwota 300 zł/msc. Żeby dojechac do schronu, dowieźć psinę do hoteliku i wrócić do Katowic mamy do przejechania ok 320 km. Na transport nie mamy nic zadeklarowane :(

Posted

[quote name='yolanovi']Planujemy psiaka wyciągnąć już w najbliższą niedzielę. Załatwiamy hotelik, transport mamy i tylko.... [B][COLOR=#ff0000]KASY BRAK[/COLOR][/B]:placz:. Bez kasy nie damy rady utrzymać go w hoteliku, a dojdą też na pewno jakieś wydatki na weta. Bardzo prosimy o najmniejsze nawet deklaracje. Na razie mamy zadeklarowane na stałe [B]zaledwie 75 zł i 10 zł [/B]jednorazowo. Hotelik to kwota 300 zł/msc. Żeby dojechac do schronu, dowieźć psinę do hoteliku i wrócić do Katowic mamy do przejechania ok 320 km. Na transport nie mamy nic zadeklarowane :([/QUOTE]

Ciocia i Nasze 100 zł ! Chyba, że się nie przyda :evil_lol:

Posted

[quote name='Lili8522']Ciocia i Nasze 100 zł ! Chyba, że się nie przyda :evil_lol:[/QUOTE]

Jola nie zauwazyła chyba Waszego hojnego wsparcia:lol: Baaardzo sie przyda :loveu:

Posted

[quote name='Lili8522']Ciocia i Nasze 100 zł ! Chyba, że się nie przyda :evil_lol:[/QUOTE]

Nie zauważyłam, a tu taaaaka kasa :-o Ogromnie dziekujęmy. Jak nie, jak tak? Baaardzo sie przyda bo tu bida aż piszczy...
No to podliczamy sie na nowo: 75 stałych i 110 jednorazowo:loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']roześlę troszeczkę wątek bo w przeciwnym razie nie ruszymy z miejsca a ten psiak mi spać nie daje :([/QUOTE]
Marticzko, rozeslij prosze.
Moze ktos zrobiłby bazarek cegiełkowy na na koszty podrózy ? Ja naprawde nie dam rady, w najblizszych dniach:-(