yolanovi Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 No to mamy już 35 zł, brakuje nam tylko 265 :p Quote
zachary Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ja dorzucę 20 zł, bo jedna z moich podopiecznych trafiła do ds. Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='zachary']Ja dorzucę 20 zł, bo jedna z moich podopiecznych trafiła do ds.[/QUOTE] ciocia Zachary kochana :multi: :multi: :multi: Quote
yolanovi Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Wow, czyli jest [B]55 zł stałych[/B]. [B][COLOR=#0000ff]Brakuje już tylko 245[/COLOR][/B] Quote
Lili8522 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Postanowiłyśmy z Pinczerka_i_Gizmo wspomóc jednorazowo, kwotą 100 zł Grysia\nie Grysia z kasy Naszego podopiecznego który już grzeje dupkę w swoim domu :) Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='Lili8522']Postanowiłyśmy z Pinczerka_i_Gizmo wspomóc jednorazowo, kwotą 100 zł Grysia\nie Grysia z kasy Naszego podopiecznego który już grzeje dupkę w swoim domu :)[/QUOTE] Dziewczynki jesteście kochane :multi: :multi: :multi: dziękujemy [B][SIZE=4][COLOR=#006400] [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='yolanovi']Wow, czyli jest [B]55 zł stałych[/B]. [B][COLOR=#0000ff]Brakuje już tylko 245[/COLOR][/B][/QUOTE] mamy kolejne 10 zł stałej od Joanka40 [B][SIZE=4][COLOR=#006400] [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu: Quote
yolanovi Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Kochani, za deklaracje ogromnie dziękujemy. Możemy go w niedziele zabierać ze Szczytów, ale żeby to stało się realne bardzo potrzebne sa jeszcze deklaracje. Rozmawiałam wstępnie z hotelikiem w okolicach Kluczborka, może uda sie tam go zawieźć. Koszt to 300 zł/msc. Dzisiaj mam dostać jeszcze nowe fotki to wstwię tu jak tylko bedą Quote
MALWA Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Dziewczyny ratujcie tego psiaka, niezależnie czy to Gryś czy też nie, dołożę stałą 10 zł miesięcznie. Quote
madziakato Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ja bardzo bym chciała wspomóc, ale nie dam już rady... Mam 3 owczarki w hotelach... Przepraszam, ale jak tylko coś się u "moich"ruszy będę pamiętać. Aha-pewnie chodzi o hotelik 3RD Pole. Jeśli tak to myślę, że można Wiosnę poprosić, by go przewiozła do siebie, w przypadku mojego Kłapoucha Onka się zgodziła i tak dużo kasy nie wyszło, zapytajcie. Jeszcze raz przepraszam, że na razie się nie dołożę....:-( Quote
ajw Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Dołożę 10 zł, ale niestety jednorazowo i bardzo się cieszę, że jest dla tego psiaka szansa na wyciągnięcie ze schronu! ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='MALWA']Dziewczyny ratujcie tego psiaka, niezależnie czy to Gryś czy też nie, dołożę stałą 10 zł miesięcznie.[/QUOTE] Malwo pięknie dziękujemy :loveu: [quote name='joanka40']Zaglądam do psinki.[/QUOTE] Witaj Asieńka :loveu: [quote name='madziakato']Ja bardzo bym chciała wspomóc, ale nie dam już rady... Mam 3 owczarki w hotelach... Przepraszam, ale jak tylko coś się u "moich"ruszy będę pamiętać. Aha-pewnie chodzi o hotelik 3RD Pole. Jeśli tak to myślę, że można Wiosnę poprosić, by go przewiozła do siebie, w przypadku mojego Kłapoucha Onka się zgodziła i tak dużo kasy nie wyszło, zapytajcie. Jeszcze raz przepraszam, że na razie się nie dołożę....:-([/QUOTE] dzwoniłam już do Wiosny :) czekamy na wolne miejsce. Nasz bohater czeka w kolejce na przyjęcie :( na razie wolnych miejsc brak :( [quote name='ajw']Dołożę 10 zł, ale niestety jednorazowo i bardzo się cieszę, że jest dla tego psiaka szansa na wyciągnięcie ze schronu! ;)[/QUOTE] ciocia każdy grosz na wagę złota :) dziękujemy pięknie :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 dziewczynki teraz najważniejsze abyśmy zebrały na hotelik i na transport bo to od nas jednak kawałek drogi. Może ktoś mógłby zorganizowac bazarek kilometrowy ? Quote
yolanovi Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 (edited) Dziewczynki mamy już 75 zł stałych i 10 zł jednorazowa. Bardzo prosimy o jeszcze i pięknie dziękujemy za to co już jest :) Edited August 21, 2014 by yolanovi Quote
Zofija Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Dostałam maila Iza- niestety, ja nigdy Grysia na żywo nie widziałam. Pewnie by go poznała dawana "opiekunka"/... Quote
bela51 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='Zofija']Dostałam maila Iza- niestety, ja nigdy Grysia na żywo nie widziałam. Pewnie by go poznała dawana "opiekunka"/...[/QUOTE] Szkoda, bo na opiekunke liczyc nie mozemy. Ale i tak planujemy wyciągną sierote z tego schronu. Quote
yolanovi Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Planujemy psiaka wyciągnąć już w najbliższą niedzielę. Załatwiamy hotelik, transport mamy i tylko.... [B][COLOR=#ff0000]KASY BRAK[/COLOR][/B]:placz:. Bez kasy nie damy rady utrzymać go w hoteliku, a dojdą też na pewno jakieś wydatki na weta. Bardzo prosimy o najmniejsze nawet deklaracje. Na razie mamy zadeklarowane na stałe [B]zaledwie 75 zł i 10 zł [/B]jednorazowo. Hotelik to kwota 300 zł/msc. Żeby dojechac do schronu, dowieźć psinę do hoteliku i wrócić do Katowic mamy do przejechania ok 320 km. Na transport nie mamy nic zadeklarowane :( Quote
Lili8522 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='yolanovi']Planujemy psiaka wyciągnąć już w najbliższą niedzielę. Załatwiamy hotelik, transport mamy i tylko.... [B][COLOR=#ff0000]KASY BRAK[/COLOR][/B]:placz:. Bez kasy nie damy rady utrzymać go w hoteliku, a dojdą też na pewno jakieś wydatki na weta. Bardzo prosimy o najmniejsze nawet deklaracje. Na razie mamy zadeklarowane na stałe [B]zaledwie 75 zł i 10 zł [/B]jednorazowo. Hotelik to kwota 300 zł/msc. Żeby dojechac do schronu, dowieźć psinę do hoteliku i wrócić do Katowic mamy do przejechania ok 320 km. Na transport nie mamy nic zadeklarowane :([/QUOTE] Ciocia i Nasze 100 zł ! Chyba, że się nie przyda :evil_lol: Quote
bela51 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Lili8522']Ciocia i Nasze 100 zł ! Chyba, że się nie przyda :evil_lol:[/QUOTE] Jola nie zauwazyła chyba Waszego hojnego wsparcia:lol: Baaardzo sie przyda :loveu: Quote
yolanovi Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='Lili8522']Ciocia i Nasze 100 zł ! Chyba, że się nie przyda :evil_lol:[/QUOTE] Nie zauważyłam, a tu taaaaka kasa :-o Ogromnie dziekujęmy. Jak nie, jak tak? Baaardzo sie przyda bo tu bida aż piszczy... No to podliczamy sie na nowo: 75 stałych i 110 jednorazowo:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 roześlę troszeczkę wątek bo w przeciwnym razie nie ruszymy z miejsca a ten psiak mi spać nie daje :( Quote
bela51 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Martika@Aischa']roześlę troszeczkę wątek bo w przeciwnym razie nie ruszymy z miejsca a ten psiak mi spać nie daje :([/QUOTE] Marticzko, rozeslij prosze. Moze ktos zrobiłby bazarek cegiełkowy na na koszty podrózy ? Ja naprawde nie dam rady, w najblizszych dniach:-( Quote
Nutusia Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Jestem na zaproszenie Martiki. Niestety, finansowo nie dam rady wspomóc. Dobre myśli ślę i mogę trochę ciuszków na bazarek przekazać, jeśli ktoś by robił. Quote
Maciek777 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Jestem na zaproszenie Martiki. Poczytam później bo teraz nie mogę... Quote
Recommended Posts