Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='MALWA']A Miedary ktoś sprawdzał?[/QUOTE] Tak. W Miedarach jest kilka psiaków podobnych do Grysia. Quote
yolanovi Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Tak. W Miedarach jest kilka psiaków podobnych do Grysia.[/QUOTE] Pan, który bywa w Miedarach otrzymał wczoraj ode mnie nr czipa i będzie tam w sobotę. Postara sie sprawdzić. Przekazał również info z numerem do schronu. Jestem w kontakcie telefonicznym z Panem Grzegorzem. Czekamy na wieści Quote
MALWA Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='yolanovi']Pan, który bywa w Miedarach otrzymał wczoraj ode mnie nr czipa i będzie tam w sobotę. Postara sie sprawdzić. Przekazał również info z numerem do schronu. Jestem w kontakcie telefonicznym z Panem Grzegorzem. Czekamy na wieści[/QUOTE] Oby któryś z nich to nasz Gryś ................ Quote
zozola77 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='MALWA']Oby któryś z nich to nasz Gryś ................[/QUOTE] oby oby.... Quote
phase Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 W takim razie czekam na inf czy jest tam gdzieś Gryś... Quote
yolanovi Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 Wszyscy czekamy na info, że jest.... gdzieś tam. Napiszę jeszcze dwa słowa o Pani Ani, bo pewnie tu czyta, to niech wie i więcej już o tej osobie nie chcę nawet słyszeć. Nadal bawi sie ze mną w kotka i myszkę, blokuje mój nr telefonu, unika rozmów. Coś tam obiecuje, a potem łeb w piach.... niestety okazała sie kimś niepoważnym, nieodpowiedzialnym, ot gówniara, która nie bierze odpowiedzialności za swoje postępowanie. Mnie intersuje tylko i wyłącznie odnalezienie psa i w tym kierunku idą moje działania. Smarkula, co prawda wiekowo nią nie jest ale mentalnie tak, która chowa się za wirtualną osłoną internetu nie jest dla mnie partnerem i do niczego jej nie potrzebuję. Wierzę, że to co temu psu zrobiła kiedyś przydarzy się jej w najmniej spodziewanym momencie i postaci. Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='yolanovi']Wszyscy czekamy na info, że jest.... gdzieś tam. Napiszę jeszcze dwa słowa o Pani Ani, bo pewnie tu czyta, to niech wie i więcej już o tej osobie nie chcę nawet słyszeć. Nadal bawi sie ze mną w kotka i myszkę, blokuje mój nr telefonu, unika rozmów. Coś tam obiecuje, a potem łeb w piach.... niestety okazała sie kimś niepoważnym, nieodpowiedzialnym, ot gówniara, która nie bierze odpowiedzialności za swoje postępowanie. Mnie intersuje tylko i wyłącznie odnalezienie psa i w tym kierunku idą moje działania. Smarkula, co prawda wiekowo nią nie jest ale mentalnie tak, która chowa się za wirtualną osłoną internetu nie jest dla mnie partnerem i do niczego jej nie potrzebuję. Wierzę, że to co temu psu zrobiła kiedyś przydarzy się jej w najmniej spodziewanym momencie i postaci.[/QUOTE] Amen !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
phase Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='yolanovi']Wszyscy czekamy na info, że jest.... gdzieś tam. Napiszę jeszcze dwa słowa o Pani Ani, bo pewnie tu czyta, to niech wie i więcej już o tej osobie nie chcę nawet słyszeć. Nadal bawi sie ze mną w kotka i myszkę, blokuje mój nr telefonu, unika rozmów. Coś tam obiecuje, a potem łeb w piach.... niestety okazała sie kimś niepoważnym, nieodpowiedzialnym, ot gówniara, która nie bierze odpowiedzialności za swoje postępowanie. Mnie intersuje tylko i wyłącznie odnalezienie psa i w tym kierunku idą moje działania. Smarkula, co prawda wiekowo nią nie jest ale mentalnie tak, która chowa się za wirtualną osłoną internetu nie jest dla mnie partnerem i do niczego jej nie potrzebuję. Wierzę, że to co temu psu zrobiła kiedyś przydarzy się jej w najmniej spodziewanym momencie i postaci.[/QUOTE] Nic dodać nic ująć, kiedyś na pewno się to na niej odegra... Quote
aganiechaa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Skoro wątek czyta to niech zerknie tu (ale pewnie i tak nic nie zrozumie...) [url]http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-wynajal-helikopter-zeby-odszukac-psa,nId,1413952[/url] Quote
bela51 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Nieodpowiedzialna, to bardzo łagodne okreslenie. Jest po prostu złym człowiekiem. Quote
Nadziejka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 ...slow kila do ..,,pani ,, :shake: ani....: los się czasm prędko potrafi odwracac w zla strone .. ale słusznie i spsrawiedlwie- przynosi samotności i klody dla ludzi bez serca ..... człowiek który przygarnia i porzuca ...w newiadome , na poniwierke .:-(.:-(.musi się liczyc z losem , który nadejdzie nieuchronnie i zabierze to co zechce psze ,,pani,, ..... ......takie cudne serce Grysiowe on tak chciał być kochany:-( :-(...mysmy zawierzyli i zaufali .... bardzo bym chcaiala aby Grysiuniu się znalazł , aby by caly ..... Quote
Nilsson Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='bela51']Nieodpowiedzialna, to bardzo łagodne okreslenie. Jest po prostu złym człowiekiem.[/QUOTE] Zgadzam się !!!! Quote
dorobella Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 A z gminy Psary psy są odławiane do schroniska w Szczytach koło Wielunia ? Quote
madziakato Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Dziewczyny, a do hycla Jurczyka dzwoniłyście? Quote
yolanovi Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='madziakato']Dziewczyny, a do hycla Jurczyka dzwoniłyście?[/QUOTE] Do hycla Jurczyka nie dzwoniłam, tylko do Żmudy. Do Jurczyka nie mam kontaktu Quote
madziakato Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='yolanovi']Do hycla Jurczyka nie dzwoniłam, tylko do Żmudy. Do Jurczyka nie mam kontaktu[/QUOTE]Podeślę Ci, tylko z nim trzeba uważać- nie daj się zbyć Quote
yolanovi Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='dorobella']A z gminy Psary psy są odławiane do schroniska w Szczytach koło Wielunia ?[/QUOTE] W sumie to nawet nie wiem. Ale dostałam z gminy pismo, że nie zlecali odławiania psa w tym czasie na swoim terenie. Szczyty były i są sprawdzane. Przekazałam im nr chipa - na razie takiego psa u nich nie ma. Czekam na sprawdzenie w Miedarach, ale o dopiero jutro niestety. Pan grzegorz miał tam być w sobotę, ale nie udało mu się czasowo wyrobić. Obiecał być jutro i ma do mnie dzwonić. Quote
joanka40 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 To trzymam kciuki, żeby Pan Grzegorz wypatrzył jutro psinkę. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Grzegorz to super dobry i wrażliwy Człowiek - jestem pewna, że jeżeli tylko Grysio/Sherlock jest w Miedarach to już Go mamy... Oby tam był, jestem pełna nadziei... Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 i ja nieustannie wierzę że chłopaka odnajdziemy!!!!!!!! Quote
azalia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Trzymam mocno kciuki za odnalezienie bidulka. Quote
ajw Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 I ja zaglądam z nadzieją, że będą jakieś wieści o Grysiu. Quote
Recommended Posts