Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękujemy bardzo :smile::smile:
deklaracje stałe :
Magdalena S. - 20 zł.
Ocelot -10zł
Ania!-50zł (od września)
Farmerka63-20zł

Razem :100zł

Jednorazowe :
Anja2201-10zł
Malawaszka/sznaucery -100zł
Farmerka63 - 100 zł.

Razem : 210zł

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kombinuj Aniu. Ja mam małą obsesję - ostatnio na fb dołączyłam do wydarzenia - pod Tesco koczowała sunia bardzo podobna do naszego kudłacza, tylko cała czarna..Ludziska deliberowali TYDZIEŃ. W końcu jak się znalazł DT gotów startować po małą, to suczka zniknęła :(

Posted

Mamy kochani propozycje miejsca, ale bardzo daleko. W podkarpackim.
teraz trzeba myśleć o wyłapaniu malca i transporcie. Czekam aż miejsce potwierdzi.

Posted

[quote name='malagos']A u Ciebie, Anju? Masz w podpisie "wolne miejsca"[/QUOTE]

Anka za tydzień ma rodzić... nie wiem czy zdecydowałaby sie przyjąć kolejnego psa.

Posted

Słuchajcie mamy miejsce za karmę, opiekę wet i fryzjera. Plus ewentualnie karma dla drugiego psiaka:) Czyli dobrze było uzbierać jeszcze 100 zł. deklaracji stałych, bo nie wiadomo ile nasz zwierzak je.
i szukamy transportu.
Tomaszów Mazowiecki - Tarnobrzeg

Posted

[quote name='sybisia']Dam niedźwiadkowi 10 stałej od września, chyba że uda mi się coś wyskrobac' jeszcze w sierpniu.[/QUOTE]

Dziekuję:)
I od Kasi C. - 10 zł.

Posted (edited)

dziękujemy bardzo :smile::smile:
deklaracje stałe :
Magdalena S. - 20 zł.
Ocelot -10zł
Ania!-50zł (od września)
Farmerka63-20zł
sybisia - 10 zl.
katarzyna C. - 10 zł.
teresa118 - 30 zł.

Razem :150zł

Jednorazowe :
Anja2201-10zł
Malawaszka/sznaucery -100zł
Farmerka63 - 100 zł.

Razem : 210zł

Edited by ocelot
Posted

[quote name='malawaszka']ale to jakieś sprawdzone i znane Wam miejsce?[/QUOTE]

To tylko ja :roll: - jestem teraz wolna, tylko ta odległość taka trochę lipna :razz: bo ja teraz znowu na podparpaciu przez jakis czas będę ..

Posted

[quote name='ocelot']Nie znam miejsca.
napisała do mnie Marlena:)propozycja jest bardzo interesująca. nie współpracowałam wcześniej.[/QUOTE]
Jeżeli to miejsce jest nie sprawdzone to proponuję sprawdzić.Kogoś poprosić o wizytę i opinię.

Posted (edited)

[quote name='Marlena:)']To tylko ja :roll: - jestem teraz wolna, tylko ta odległość taka trochę lipna :razz: bo ja teraz znowu na podparpaciu przez jakis czas będę ..

Witaj Marlena :) dawno sie nie spotkałyśmy na dogo :)
To sunieczka Nela, którą wyciągałam z kliniki i przekażywałam Pati-c w dalszą drogę, na dt u Marleny właśnie. Ale mi się słodziak przypomniał :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/197151-Nela-miała-szczęście-MA-CUDOWNY-DOM-)-)

Edited by Energy
Posted

[quote name='Energy']Witaj Marlena :) dawno sie nie spotkałyśmy na dogo :)
To sunieczka Nela, którą wyciągałam z kliniki i przekażywałam Pati-c w dalszą drogę, na dt u Marleny właśnie. Ale mi się słodziak przypomniał :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/197151-Nela-miała-szczęście-MA-CUDOWNY-DOM-)-)

Hej :) A bo czasem trzeba sobie od Dogo odpocząć ;)
Gdybyś wiedziała w jakie miejsce trafiła ta mała szkaradka :loveu:
Mój TZ do tej pory mówi o jej nowym Pańciu "Aaa to ten co ciągle woła: Moja Sunia, nie oddam Suni! - za każdym razem kiedy wpadamy w odwiedziny i ona się cieszy na nasz widok" :evil_lol: