ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Ania!']Wrzuciłam go na forum briardów http://www.briardplanet.com/viewtopic.php?f=12&t=885&p=10671#p10671 Zarejestrowałam się też na forum ponów ale jeszcze nie mam aktywacji, jak tylko będzie to wrzucę go i tam. dziękuję Aniu Bardzo. Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Miałam kolejną nieprzespaną noc. Po ostatnim wyciągniętym psiaku do hotelu - Donald, obiecałam sobie nigdy więcej, bo wiadomo - deklaracje się wykruszają, a psów w domach tymczasowych i hotelach pod opieka mamy kilkanaście. ale tu nie mam wyjścia:( bardzo Was proszę szukajmy mu jakiegoś nawet płatnego miejsca i deklaracji. rasowy czy nie. Kundelek czy nie zostać w lesie nie może. ja na początek deklaruję stałą 10 zł. Quote
Tymonka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Dla mnie najwięcej to on ma ze sznaucera , a jak go odpowiednio obciąć to będzie piękny . Trzeba szukać szybko DT /PDT i deklaracji , nie ma na co czekać . Ja dzisiaj będę prosić nasze PDT o miejsce , ale nie wiem czy się zgodzi . Nie powinnam już , ale 10 zł jednorazowo chłopak ma ode mnie . Aniu jak zrobię bazar imienny , to w razie czego poprowadzisz ?? Edited August 4, 2013 by Anja2201 Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Anja2201']Dla mnie najwięcej to on ma ze sznaucera , a jak go odpowiednio obciąć to będzie piękny . Trzeba szukać szybko DT /PDT i deklaracji , nie ma na co czekać . Ja dzisiaj będę prosić nasze PDT o miejsce , ale nie wiem czy się zgodzi . Nie powinnam już , ale 10 zł jednorazowo chłopak ma ode mnie . Aniu jak zrobię bazar imienny , to w razie czego poprowadzisz ??[/QUOTE] Jasne. Mam deklarację stałej z fb Magdalena S. - 20 zł. Quote
Tymonka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 czyli mamy : deklaracje stałe : Magdalena S. - 20 zł. Ocelot -10zł Razem :30zł Jednorazowe : Anja2201-10zł Razem : 10zł Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dziewczyny, ja w tym miesiącu daje 30, a od przyszłego 50 zł. W tym nie dam rady więcej, bo 3 tygodnie temu adoptowałam moją małą i trochę wet mnie pociągnął. Ale od września 50 spokojnie możecie zapisać. Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Ania!']Dziewczyny, ja w tym miesiącu daje 30, a od przyszłego 50 zł. W tym nie dam rady więcej, bo 3 tygodnie temu adoptowałam moją małą i trochę wet mnie pociągnął. Ale od września 50 spokojnie możecie zapisać.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:) no i miejsca szukamy nadal Quote
Tymonka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Ania!']Dziewczyny, ja w tym miesiącu daje 30, a od przyszłego 50 zł. W tym nie dam rady więcej, bo 3 tygodnie temu adoptowałam moją małą i trochę wet mnie pociągnął. Ale od września 50 spokojnie możecie zapisać. czyli 50 zł stałej od września tak ?:) deklaracje stałe : Magdalena S. - 20 zł. Ocelot -10zł Ania!-50zł (od września) Razem :80zł Jednorazowe : Anja2201-10zł Razem : 10zł Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Tak, w tym miesiącu jak tylko będzie konto to zaraz wpłacam 30, a od września stałe 50 zł Quote
Tymonka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Ania!']Tak, w tym miesiącu jak tylko będzie konto to zaraz wpłacam 30, a od września stałe 50 zł[/QUOTE] bardzo dziękujemy :) Aniu konto czyje ? Quote
malawaszka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 fajny psiak - nie mam pojęcia czy ma w sobie geny sznaucera czy innego kudłacza, jest piękny i zadbany będzie bajeczny; ja mogę póki co 100 zł jednorazowo od sznaucerów zadeklarować Quote
Tymonka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='malawaszka']fajny psiak - nie mam pojęcia czy ma w sobie geny sznaucera czy innego kudłacza, jest piękny i zadbany będzie bajeczny; ja mogę póki co 100 zł jednorazowo od sznaucerów zadeklarować dziękujemy bardzo :) :) deklaracje stałe : Magdalena S. - 20 zł. Ocelot -10zł Ania!-50zł (od września) Razem :80zł Jednorazowe : Anja2201-10zł Malawaszka -100zł Razem : 110zł Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Też myślę, że będzie bajeczny:) To teraz miejsce i szukamy. Ja do trzech hotelików napisałam i nie mam na razie odpowiedzi. i oczywiscie pytanie czy ktoś zgodzi się być jego skarbnikiem Quote
malagos Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 i moze dajcie finanse do pierwszego postu, zawsze to jest przejrzyście. Quote
farmerka63 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ale fajowski... Trzeba szybko ratować tego kajtka. Ocelocie - a gdzie Ty jesteś konkretnie ? Ja mogę tylko służyć deklarację. Niedużą, ale za to stałą. 20 zł - to szczyt moich możliwości . Chyba , że jakaś akcja będzie, to coś wyskrobię na cito ;) A co tam - dalej mogę się ubierać w pewexie ;) Quote
Tymonka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='farmerka63']Ale fajowski... Trzeba szybko ratować tego kajtka. Ocelocie - a gdzie Ty jesteś konkretnie ? Ja mogę tylko służyć deklarację. Niedużą, ale za to stałą. 20 zł - to szczyt moich możliwości . Chyba , że jakaś akcja będzie, to coś wyskrobię na cito ;) A co tam - dalej mogę się ubierać w pewexie ;) dziękujemy bardzo :smile: :smile: deklaracje stałe : Magdalena S. - 20 zł. Ocelot -10zł Ania!-50zł (od września) Farmerka63-20zł Razem :100zł Jednorazowe : Anja2201-10zł Malawaszka -100zł Razem : 110zł Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='farmerka63']Ale fajowski... Trzeba szybko ratować tego kajtka. Ocelocie - a gdzie Ty jesteś konkretnie ? Ja mogę tylko służyć deklarację. Niedużą, ale za to stałą. 20 zł - to szczyt moich możliwości . Chyba , że jakaś akcja będzie, to coś wyskrobię na cito ;) A co tam - dalej mogę się ubierać w pewexie ;)[/QUOTE] super:) ja fizycznie w Tomaszowie Maz. jestem Quote
farmerka63 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Kobitki - a podrzućcie link do jego wątku na FB. Trzeba go udostępnić koniecznie. Oj, daleko... Ja w północnej Wielkopolsce :( Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='farmerka63']Kobitki - a podrzućcie link do jego wątku na FB. Trzeba go udostępnić koniecznie. Oj, daleko... Ja w północnej Wielkopolsce :( Tutaj https://www.facebook.com/events/199247096904161/ Quote
farmerka63 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 O super - dzięki! Udostępniłam i zaprosiłam znajomych. Acha! I pod wpływem emocji dorzucam deklarację jednorazową w wysokości 100 złotych polskich ;) ..utrzymując jednocześnie stałą. Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='farmerka63']O super - dzięki! Udostępniłam i zaprosiłam znajomych. Acha! I pod wpływem emocji dorzucam deklarację jednorazową w wysokości 100 złotych polskich ;) ..utrzymując jednocześnie stałą.[/QUOTE] bardzo dziękujemy... teraz miejsce nam jeszcze potrzebne Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja niestety nie mogę nic zadeklarować :(. Biedak jest nietypowy - wspaniały duży kudłaczek. Idę rozsyłać jego wydarzenie na fb. Hotelik dla dużego psa to pewnie koszt ok 350 - 450zł. Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Dogo07']Ja niestety nie mogę nic zadeklarować :(. Biedak jest nietypowy - wspaniały duży kudłaczek. Idę rozsyłać jego wydarzenie na fb. Hotelik dla dużego psa to pewnie koszt ok 350 - 450zł.[/QUOTE] Nie mogę znaleźć miejsca. Wszystkie znane mi hotele zajęte Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Koło Ciebie to nie bardzo znam, ale jest w Katowicach u stwz, u Emiś (to chyba świetokrzyskie, tylko nie wiem czy nie ma daleko do weta), jest koło Krakowa fajny. Quote
ocelot Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Dogo07']Koło Ciebie to nie bardzo znam, ale jest w Katowicach u stwz, u Emiś (to chyba świetokrzyskie, tylko nie wiem czy nie ma daleko do weta), jest koło Krakowa fajny.[/QUOTE] Do Emiś dzwoniłam brak miejsc:( Quote
Recommended Posts