Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jestem w trakcie wysyłania pw - ok 34, noi powiadomiłąm osobe ktora tam mieszka, moge byc co najwyzej ok 18 Quote
agat21 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Mam koleżankę w pracy, która jest z Bródna i co dzień wychodzi ze swoim psiakiem - może dostrzeże Destinka? Jakie zdjęcie jej pokazać jako najbardziej aktualne? Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Zaraz jej wyślę pw, plakat na fb by sie przyadał, kto umie robić??? Napisałam do Selengi, moze zrobi, to poślę jeszcze ludziom z fb chociaż na pw.. Czuje sie winna ale wydawali mi sie odpowiedzialni:( Quote
agat21 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Olena, wyślij mi też plakat na: [email protected] Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Na razie nie mam plakatu:(, napisze jeszcze do kogoś na szybko, żeby już można było na fb udostępniać. Wysłałam wiadomości do 34 osób - nie wiem czy pisać nicki tu, czy to wolno :shake: Quote
agat21 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) a do kogo dzwonić w razie ujrzenia psiuńka? Edited December 1, 2013 by agat21 Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [FONT="]ZAGINĄŁ WARSZAWA – BRÓDNO – LAS BRÓDNOWSKI, MOŻE SIĘ KRĘCIĆ PRZY KRASICZYŃSKIEJ I KONDRATOWICZA!!![/FONT] [FONT="]Mały psiak TINO w typie pudelka/sznaucera, ok. 8 letni, [/FONT] [FONT="]wyadoptowany 24.11.13, nie zna miasta! [/FONT] [FONT="]Zaginął w lasku bródnowskim.[/FONT] [FONT="]Ma na sobie szelki i czerwoną obróżkę, ale bez adresówki! [/FONT] [FONT="]Ma czipa! [/FONT] [FONT="]Telefon: 692-154-274, 693-102-261[/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 To miał być plakat:(, zrobiłam w wordzie i nie wiem jak zamieścić - agata wysyłam. Quote
WiosnaA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Mój nr. 692 154 274 Do straży nie mogę się dodzwonić...nie pracują o tej godzinie? Zdjęcie może któreś z tych ,...zaraz poszukam W takich jest szeleczkach jak tu, Edited December 1, 2013 by WiosnaA Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='WiosnaA']Mój nr. 692 154 274 Do straży nie mogę się dodzwonić...nie pracują o tej godzinie? Zdjęcie może któreś z tych ,...zaraz poszukam Dzis wlepili mi mandat - niesprawiedliwie i pierwszy w życiu, wiec niech troche porobią i w dobrej sprawie :angryy: Quote
Selenga Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dopiero wróciłam do domu i odebrałam pw od Oleny Zaraz będzie plakat. Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Selenga']Dopiero wróciłam do domu i odebrałam pw od Oleny Zaraz będzie plakat.[/QUOTE] Dziękuje bardzo!!! Quote
agat21 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dzięki bardzo, zaraz rano jej pokażę. Ona chyba mieszka przy Kondratowicza nawet. Quote
WiosnaA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) [quote name='Selenga']Dopiero wróciłam do domu i odebrałam pw od Oleny Zaraz będzie plakat. Selengo,dziękujemy!!... a mogłabyś mi podesłać na meila; [email protected].....łatwiej mi będzie wydrukować (sprawy techniczne) Ja tylko czarno białe mieć będę (i tuszu nie mam za wiele :placz:) ...wydrukowanie większej ilości potrzebne:placz:. Agat21,dziękuję!... błagaj znajomej o pomoc!!! ... :placz: Edited December 1, 2013 by WiosnaA Quote
Anula Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Wstawiłam Destina na wątki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/123433-Baza-zwierz%C4%85t-zaginionych?p=21610111#post21610111 http://www.dogomania.pl/forum/threads/190811-W-wa-KOSZYCZEK-NIECHCIANYCH-STARUSZK%C3%93W-spis-str-1-i-2/page138 http://www.dogomania.pl/forum/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-prosz%C4%85-o-pomoc-!!!/page277 Quote
Maupa4 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dostałam PW - Olena ja to nie dość że przeciwna strona miasta to i po drugiej stronie Wisły. Zupełnie nie znam Bródna :( Quote
Anula Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Maupa4']Dostałam PW - Olena ja to nie dość że przeciwna strona miasta to i po drugiej stronie Wisły. Zupełnie nie znam Bródna :([/QUOTE] Olena liczy na to,że Warszawiacy się znają z Dogo i może dadzą cynk kto mieszka na Bródnie,zresztą Tino może być już wszędzie,nie koniecznie na Bródnie. Quote
yunona Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Ja również z powiadomienia, Oleno ja z Woli i niestety do południa zajęta, po południu do pracy. Słabo chodzę - kolanka operacyjne. Jestem z Wami chociaż myślami, to nie pierwszy raz, że psiak ucieka. Tyle razy mówi się o tym, że adoptowane muszą być zabezpieczone podwójnie szelki, obroża, poza tym chip i adresatka. Gdyby pan nie wyjął karteczki, już pewnie znalazł by się. Trzymam kciuki, psiak znajdzie się :). Mocno oplakatować, szukać i czekać na tel. Wpuszczę go jeszcze na Fejsa. Jest już na fejsbuku , więcej osób o nim będzie wiedzieć. Sporo psów dzięki temu znalazło się. Edited December 1, 2013 by yunona Quote
toyota Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Dziękuję dziewczyny za powiadomienie !!! Wysłałam prośbę o pomoc do Ludwy i Ekiany z 4 Dogs z Warszawy, może znają kogoś z tamtych okolic. Musimy wiedzieć do jakiego schroniska może trafić, jaki to rejon, może znajdziemy kontakt do wolontariuszy. Podaj mi Wiosno koniecznie jego nr czipa, sprawdzę, czy jest już w bazie danych, a jeśli nie, to spróbuję załatwić, żeby jak najszybciej go wprowadzili, albo mnie powiadomili, jakby ktoś go zgłosił. On powinien być zarejestrowany na Białystok prawda ? Ogromnie Ci Wiosno współczuję tragedii rodzinnej i jeszcze ten Tino nawiał, tyle serca w niego włożyłaś :(. Ale bądźmy dobrej myśli, to nie jest na szczęście wycofany pies, ale otwarty do ludzi. Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Rozumiem, że większość osób w pracy będzie w ciągu dnia, ale nie piszcie proszę, że sie jest z innej dzielnicy, ja mieszkam na mokotowie i psa szukałam codziennie na bemowie, mimo iż był mi zupełnie obcy, wizyty robiłąm też w innych częściach miasta - nie chodzi o to, że teraz na Was krzycze, bo to nie to, ale boję sie, że wiosna zostanie z tym wszystkim sama:(, ja mogę dopiero być po 18 Quote
yunona Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja też zawsze pomagałam, ale ze względu na odległość i ograniczone chodzenie, fizycznie nie jestem w stanie pomóc. Wrzuciłam Tino na fejsa z tekstem z postu 384 i dwie foty w szelkach i przodem. Quote
mdk8 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 z Wa-wy trafiają na Palucha [FONT=Arial]ODŁAWIANIE BEZDOMNYCH ZWIERZĄT Z MIASTA ST. W-WY I DOSTARCZANIE DO SCHRONISKA ODBYWA SIĘ ZA POŚREDNICTWEM STRAŻY MIEJSKIEJ - tel. 986 [/FONT] [h=2]KONTAKT DO SCHRONISKA:[/h][FONT=Arial]tel. 22 - 846-02- 36, 22 - 868-06-34, 22- 868-15-79 - dyżur całodobowy [/FONT] Quote
Recommended Posts