WiosnaA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ciocie kochane,potrzebuję solidną osobę na wizytę pa w Przasnyszu...znacie kogoś? Quote
malagos Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Jam ci to , jam :) Pojadę w piątek do Przasnysza po południu, poogladam, porozmawiam. Quote
toyota Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Super, malagos na pewno dobrze prześwietli domek ;). Quote
WiosnaA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ojej, to nie jest w samym Przasnyszu:-(... za Przasnyszem jeszcze z 18 km....za daleko dla cioci malagos będzie. Ludzie (Pani 60 lat,Pan mniej) przeprowadzili się z Kazimierza na wieś,są na emeryturze,od roku tam mieszkają. Domek z rozmowy ok....mieli psiaka "piłkarza" podobnego do Destinka ,Tino ich zauroczył ...to nic,że starszy.... W tych okolicach mało jest dogomaniaków....nie wiem jak zrobić :-(. Quote
Anula Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 A samochód nie wchodzi w grę,może złożymy się na przejazd.Szkoda domku,gdyby to był dobry domek.Destino już tak długo czeka. Quote
kolejna kobietka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Bardzo się cieszę, oby to był ten domek, trzymam najmocniej jak mogę! :thumbs: Ps. Mamy szukać kogoś innego? Quote
WiosnaA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Kolejna kobietko,może bliżej znajdziesz kogoś ...gm.Czernica Borowa. Quote
zachary Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 A co? Malagos nie pojedzie 18 km dalej? Pytałaś już ją? WiosnaA, malagos jest najkompetentniejszą osobą do pa Destinkowi! Quote
WiosnaA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Anula napisał(a):A samochód nie wchodzi w grę,może złożymy się na przejazd.Szkoda domku,gdyby to był dobry domek.Destino już tak długo czeka. Ciocia malagos sama nie prowadzi,zależna jest od męża.Mąż czasowo raczej nie da rady. Najpierw mi powiedzieli Przasnysz i ja tak powiedziałam,a to jest jeszcze dalej. Quote
WiosnaA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) [quote name='zachary']A co? Malagos nie pojedzie 18 km dalej? Pytałaś już ją? WiosnaA, malagos jest najkompetentniejszą osobą do pa Destinkowi! Wiem właśnie.....rozmawiałam....na paliwo byśmy zwrócili,uda się zebrać? Edited November 13, 2013 by WiosnaA Quote
kolejna kobietka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Jak coś cioteczka Martens jest z Makowa Mazowieckiego: http://www.dogomania.pl/forum/members/20029-Martens znacie? Quote
WiosnaA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Jest jeszcze sprawa,że cały następny tydzień nie miałabym możliwości zawieźć Destinka.W sumie mógłby u mnie jeszcze posiedzieć,ale jeśli to dobry Dom?....z rozmów wrażenia ogólnie mam dobre,ale wiadomo,że to różnie jest. Rozważam też opcję i myślę.....pakujemy się w sobotę z Destinkiem do samochodu i wyruszamy na dłuższą przejażdżkę, po drodze zabieramy ciocię malagos i razem stawiamy się w przyszłym domku....jeśli nam coś choć w gramie się nie spodoba,wracamy wszyscy z powrotem. Quote
kolejna kobietka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 To ja poczekam na twoją Aniu decyzję. Quote
toyota Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Jak coś cioteczka Martens jest z Makowa Mazowieckiego: http://www.dogomania.pl/forum/members/20029-Martens znacie? Martens jest super kompetentną osobą. Quote
zachary Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Martens bardzo szybko się odezwała. Kochana osóbka, dziękujemy bardzo. Niestety, WiosnaA zadzwoniła do mnie około 16-ej,że domek zrezygnował z adopcji Destinka. Quote
MikAga Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Aniu, to nie był ten domek,ten dla Tinuśka-ja,jak znalazłam moją ukochaną Mikuśkę w ogłoszeniach na allegro,zakochałam się i walczyłam o nia prawie dwa miesiące,i pojechałam po dziewczynkę do Inowrocławia... czekamy dalej i trzymamy kciuki:kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ojej no szkoda :sad: ale faktycznie to nie był widocznie ten dom, szukamy dalej :thumbs: Quote
WiosnaA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='zachary']Martens bardzo szybko się odezwała. Kochana osóbka, dziękujemy bardzo. Niestety, WiosnaA zadzwoniła do mnie około 16-ej,że domek zrezygnował z adopcji Destinka. Wczoraj byłam poza domem i zadzwoniła córka Państwa ,że rodzice przestraszyli się adopcji....najpierw coś powiedziała,że obawiają się,że piesek przyzwyczaił się już do mnie ,ale później wyszło,że właściwie wizyty pa. Naprawdę bardzo delikatnie starałam się Państwu powiedzieć na czym taka wizyta polega i w rozmowie nie było problemu, aby ktoś ich wcześniej odwiedził.Pani nawet sama dosyć przekonująco mówiła,że jak najbardziej rozumie i się zgadza,że trzeba wiedzieć gdzie piesek po przejściach ma trafić,żeby ponownie coś złego go nie spotkało.Dużo opowiadała o swoim domku i jak miałby mieszkać Tinulek. Coś jednak z jakichś powodów się zmieniło. Co do wizty pa, podpisanie umowy,info o psiaku po adopcji, będę pytać i muszę mieć zgodę we wstępnej rozmowie inaczej bez sensu jest pomoc psiakowi i oddanie do pierwszego lepszego domku :shake:. Szukamy domku Najlepszego dla Destinka!! Quote
MikAga Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Destinku-Tinku, szukamy najlepszego domku,czekamy na telefon,trzymamy kciuki i zaciskamy pazurasy Agnieszka z Mikuśką,pa.Pozdrówka. Quote
WiosnaA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Destinuś pozdrawia! Chłopaki przy deserku... Amiczka musiałam ostrzyc :placz:....tak mi mocno wlazł w rzepy,a ja od razu nie miałam czasu wyczesać i migiem koszmar się zrobił :-( Quote
WiosnaA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Destinuś 12.XI. otrzymał od Pani Barbary Marii G. 20zł.....bardzo dziękujemy!! Quote
Recommended Posts