Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

ROZLICZENIA:

WPŁYWY:
Spadek po Dżamalku, który pojechał do domku stałego- 280zł
Domek Stały Dżamalka na pomoc kolejnej biedzie -100zł
wątek Dżamalka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242889-Dżamal-już-w-DS-)))-Dziękuję-WiosnoA-!
Anula - 50zł (5.08.13r)
wiesio - 50zł (8.08.13r)
MikAga -30zł (12.08.13r)
MikAga -100zł (10.09.13r)
MikAga -50zł (22.10.13r)
Barbara Maria G.(Pani z FB)-20zł (27.10.13r)
MikAga - 50zł (4.11.13r)
Barbara Maria G.(Pani z FB)-20zł (12.XI.13r)
MikAga -50zł (6.XII.13r)
Bogusik -50zł (9.XII.13r)
Anula -50zł (9.XII.13r) -wpłata na takówkę/dzień zaginięcia Destinka
Ewa Marta -100zł (9.XII.13r)-wpłata na paliwo /dzień zaginięcia Destinka
Były (krótkotrwały) Domek Destinka -200zł
Barbara Maria G.(Pani z FB) - 20zł (12.XII.13r.)
MikAga- 50zł (8.01.14r)
Denisek -50zł (9.01.14r)
Barbara Maria G.(pani z FB) - 20zł (13.01.14r)
Bazarek WiosnaA -500zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/250187-Rozliczamy!-CIACHA-wątróbkowe-MIÓD-PERFUMY-i-różności-dla-Tina-i-Tinki-do-18-01

Razem= 1840zł......Najserdeczniej Dziękujemy!!!:Rose:

WYDATKI:
Wizyta u weta w dn.5.08.13r - 62,60zł (post nr.62-karta inform.)
wizyta u weta w dn.26.08.13 -190zł (info post nr.136)
wizyta u weta w dn.29.08.13 -58,89zł (info post 136)
odrobaczenie - 6,50zł
19.08.13-zakup karmy -144,63zł (post 136)
wizyta u weta w dn.20.09.13r - 104,14zł (info post 168 )
wykupiony pakiet ogłoszeń na bazarku - 8zł (post 169)
płyn do czyszczenia uszu -21,50zł
badanie kupki -25zł (par.post 214)
wizyta u weta w dn.23.10.13 -88,10zł (info post 227)
Kreon (13.Xi.13r) -15,44zł (paragon post 538 )
szczepienie (24.XI.13r) -30zł (paragon post 538 )
poszukiwania Destinka 2.XII.13r - (paliwo i taksówka)- większą część kosztów pokryła Ewa Marta i Anula -150zł (reszta moja)
14zł- badanie moczu 21.XII.13r (info post 639)
64zł- badanie krwi 22.XII.13r (639)
24,60 zł-antybiotyk(Entrobioflox)
9zł -Lacidofil(osłonowe)
79zł-sucha karma 2kg Royal Gastro Intestinal (23.XII.13) (p.639)
14zł-kontrolne badanie moczu (28.XII.13) (post 639)
79zł-sucha karma 2kg Royal Gastro Intestinal (3.I.14r)
24.99zł -wyróżnienie ogłoszenia na Tablica.pl (23.XII.13r)
287zł - kastracja z narkozą wziewną+kołnierz (9.01.14r)
31,90 -wizyta kontrolna+antybiotyki (11.01.14r)
24,99zł wyróżnienie ogłoszenia Tablica.pl (24.01.2014r)
130zł -za badanie krwi w Laboklinie pod kątem trzustki-TLI z 14.XII.13 - opłacone 11.02.2014(post nr815)

Razem wydatki= 1687,28zł

Stan konta DESTINO na dzień 11.02.14rr: +152,72zł...
Tinulek w DOMKU STAŁYM.
Przelewy do trzech piesków po 51zł (info niżej).....stan konta 0zł

PREZENTY dla Tinulka,

6.XII.13r od cioci zachary Destinuś otrzymał worek -15kg karmy Josera Festival, 6 dużych puszek Animondy, uszka wędzone i kosteczki wapniowe.
...wyróżnienie ogłoszenia na miesiąc na Tablicy.pl - MikAga -24,99zł
6.12.13r paczka Mikołajowa: puszki,uszka wędzone,ciasteczka od Pani Barbary G. z FB
5.01.14r.paczka Mikołajowa: puszki,uszka wędzone,przysmaki od cioci Denisek
Z całego serca Dziękujemy !!!:Rose:

.............................................................................................................................................................................

Zdecydowaliśmy,że Tinulek wystarczająco już przeszedł w swoim życiu :shake: i kolejnych stresów staruszkowi fundować już nie będziemy,nie możemy!,nie zasługuje na to, ten wiekowy ,ale jakże wspaniały psiak!. Zostaje z nami na zawsze!:)

W dn.16.02.2014r pieniążki przekazane dla trzech piesków po 51zł

Żuczek,
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238701-Żuczek-w-DT-u-Hałabajówki-potrzebuje-na-jedzonko-

Marcelek,
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241291-MARCELEK-zmartwychwstały-dziadeczek-Z-przodu-narośl-z-tyłu-narośl-Pomocy-

Pętelka,
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248447-Ciupeńka-Pętelka-z-autobusowej-pętli-Szukamy-domu?p=21849929#post21849929

Potwierdzenia dotarcia przelewów w poście nr.868.

Edited by WiosnaA
Posted

A nie można go na te dwa dni dac' do izolatki czy czegoś podobnego? Boję się, że jak go raz pogryźli, to mogą nie odpuścic' i znów dołożą :-(, a on taki biedny, malutki :bigcry:

Posted

[quote name='sybisia']A nie można go na te dwa dni dac' do izolatki czy czegoś podobnego? Boję się, że jak go raz pogryźli, to mogą nie odpuścic' i znów dołożą :-(, a on taki biedny, malutki :bigcry:[/QUOTE]

Sybisiu, toyota w tej kwestii nic zaradzić nie może :shake:....zdjęcia w ukryciu, cichcem ledwie zdobyła.

Posted

Jestem u biedaka.Może niech zostanie imię wcześniej proponowane Destino (Desti).Destino jest bardzo rzadkim imieniem.Jakoś wypadało by go nazwać,niech ma coś swojego chociaż imię bo w tej chwili nie ma nic tylko hałastrę psów,które mogą go znów dopaść do niedzieli.
Oby tylko trafił do WiosnaA szczęśliwie.
Jeżeli zostanie to imię to jako mama chrzestna prześlę 50zł w prezencie dla malucha.

Posted

[quote name='Anula']Jestem u biedaka.Może niech zostanie imię wcześniej proponowane Destino (Desti).Destino jest bardzo rzadkim imieniem.Jakoś wypadało by go nazwać,niech ma coś swojego chociaż imię bo w tej chwili nie ma nic tylko hałastrę psów,które mogą go znów dopaść do niedzieli.
Jeżeli zostanie to imię to jako mama chrzestna prześlę 50zł w prezencie dla malucha.[/QUOTE]

Moim zdaniem propozycja nie do odrzucenia ;).

Chciałam tylko, żeby WiosnaA ostatecznie zdecydowała, bo w końcu to ona będzie miała małego u siebie, ale mi się imię bardzo podoba i nigdy się z takim nie spotkałam.

Posted

[quote name='Anula']Jestem u biedaka.Może niech zostanie imię wcześniej proponowane Destino (Desti).Destino jest bardzo rzadkim imieniem.Jakoś wypadało by go nazwać,niech ma coś swojego chociaż imię bo w tej chwili nie ma nic tylko hałastrę psów,które mogą go znów dopaść do niedzieli.
Jeżeli zostanie to imię to jako mama chrzestna prześlę 50zł w prezencie dla malucha.

W imieniu Dastino dziękuję pięknie dla Mamy Chrzestnej za prezent! :smile:

[quote name='MikAga']trzymamy kciuki za powodzenie całej akcji,
badż dzielny Desti!

Jeszcze dwie nocki :kciuki:....chciałabym,żeby już była niedziela.

Posted

jeszcze moje 50zl powinno dojsc, bo w srode pojechalo do Polski wiec w poniedzialek powinno byc juz na koncie,( Dzamala ) najpozniej....tak dwie dlugie ciemne nocki, oj tez bym juz chciala----

Posted (edited)

Poprosiłam już Panią Moderator o drugi post na rozliczenia i wtedy przeniosę tu "spadek" po Dżamalku.

edit.
I już dostałam :-o...dziękuje pięknie!

Edited by WiosnaA
Posted

[quote name='Anula']Ja też zaglądam z rana.To jutro jest transport załatwiony,tak? Kto transportuje Destino?

Ciocia zachary :smile:.Jutro wraca z wczasów nad morzem i zgodziła się zabrać maluszka po drodze.W okolicach 13-15 będą u Destino.

Posted

[quote name='WiosnaA']Ciocia zachary :smile:.Jutro wraca z wczasów nad morzem i zgodziła się zabrać maluszka po drodze.W okolicach 13-15 będą u Destino.
I przywiezie Destino bezpośrednio do Ciebie? O której godz.możemy liczyć na wieści jutro?

Posted

tez mi nerwy popuszczaja a ten czas jak na zlosc tak wolno sie raczkuje....

[quote name='kolejna kobietka']Jejku ale mam nerwa, niby to już jutro, a z drugiej strony jeszcze cala doba :nerwy:[/QUOTE]