Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo bardzo dziękuję!!! :Rose::Rose::Rose: zaraz podam wszystkie dane, bo muszą być takie, żeby się nie zdublowały, więc wykorzystam te, które Ania ostatnio podawała i tak czytam, że to nawet ta sama osoba, która robiła mu wcześniej :)
W sprawie wyróżnienia zaraz napiszę :)

Posted

Nie Aniu jednak lepiej ty podaj te dane, bo nie wiem nawet na jaki region mają być (ja będę po niedzieli zmieniać na Warszawę) i czy zdjęcia te, które podawałaś wcześniej czy już jakieś inne? za dużo mam pytań... ja się zajmę wyróżnieniem na tablica.pl i poproś Aniu o pominięcie na tablica.pl jeżeli będziesz robić na Warszawę.

Posted

[quote name='MikAga']kolejna kobietko,
wykupiłam pakiet ogłoszeń dla Destinka-http://www.dogomania.pl/forum/threads/247560-Dziś-koniec-Ogłoszeniowy-dla-Majki-i-Kory-do-1-11-do-21-00
oczywiście wyróżnienie zasponsoruję,czekam na wiadomość.
Destinku czochraczki dla Ciebie i reszty towarzystwa,i bądż grzeczny i wyluzuj troszkę.
Aneczko,pozdrawiam,pa.

Aga,bardzo dziękuję!! Również serdecznie pozdrawiam!!!

[quote name='kolejna kobietka']Nie Aniu jednak lepiej ty podaj te dane, bo nie wiem nawet na jaki region mają być (ja będę po niedzieli zmieniać na Warszawę) i czy zdjęcia te, które podawałaś wcześniej czy już jakieś inne? za dużo mam pytań... ja się zajmę wyróżnieniem na tablica.pl i poproś Aniu o pominięcie na tablica.pl jeżeli będziesz robić na Warszawę.

Kobietko,jak Ty na Warszawę zrobisz,to z bazarku chyba trzeba jakiś inny...ja nie wiem jak puścić :shake:....Ty zdecyduj sama.
Zdjęć nowych nie mam,muszą być wcześniejsze :-(

Wczoraj miałam telefon o Destinka,starsze małżeństwo.
Na początku rozmowy wydawało mi się,że nawet ok....ale po dłuższej rozmowie,..nie :shake:.
Psiak na dzień dobry był by wypuszczany luzem przy kamienicy (teren nie ogrodzony):shake:."Jak się pilnuje człowieka,to nie poleci daleko"-Pani powiedziała.Drążąc ten temat dowiedziałam się,że roczna sunia niedawno im zaginęła,biegała luzem przy kamienicy,a Pani przez okno zerkała...ktoś musiał ukraść pewnie Pani mówiła.
Pod Warszawą jakaś miejscowość

Posted

Faktycznie dom nie bardzo.
Aniu to moze w takim razie puscic identycznie w takiej postaci jak ty ostatnim razem, czyli inny tytul, imie psiaka, tresc, telefon, zdjecia itd niz w moim ogloszeniu i wtedy tez na Warszawe, ale oprocz tablica.pl, nie ma mocnych, zeby ktos sie skapnal, ze to ten sam psiak, tak mysle.

Twoje:
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/srodmiescie/tino-w-typie-pudelka-szuka-domku-529473834

moje jest takie:
http://tablica.pl/oferta/destino-wesoly-i-ciekawski-starszy-pan-ID3qLcJ.html

zresztą to na tablica.pl najbardziej robią przesiew

Posted

Aniu, taki dom ....to nie dom. Niestety....Co za ludzie?...A potem my ...przez takich ludzi właśnie, mamy mnóstwo zajęć...Znajdujemy taką bidę, wypuszczoną koło kamienicy, która poleciała przed siebie....leczymy, ogłaszamy, lokujemy w hotelu, utrzymujemy....ech, same wiecie...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Faktycznie dom nie bardzo.
Aniu to moze w takim razie puscic identycznie w takiej postaci jak ty ostatnim razem, czyli inny tytul, imie psiaka, tresc, telefon, zdjecia itd niz w moim ogloszeniu i wtedy tez na Warszawe, ale oprocz tablica.pl, nie ma mocnych, zeby ktos sie skapnal, ze to ten sam psiak, tak mysle.

Twoje:
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/srodmiescie/tino-w-typie-pudelka-szuka-domku-529473834

moje jest takie:
http://tablica.pl/oferta/destino-wesoly-i-ciekawski-starszy-pan-ID3qLcJ.html

zresztą to na tablica.pl najbardziej robią przesiew

Ok........

Posted

Zaglądam do Destino.Na odzew z ogłoszeń trzeba trochę poczekać.Musi ktoś wypatrzeć Destino.Zdjęcia są bardzo ładne a nasz Destinko bardzo fotogeniczny.Trzymam kciuki za DS.

Posted

Kolejna kobietko, na "kupsprzedaj" zatrzymali ogłoszenie do sprawdzenia i nie puścili...może się dopatrzyli :razz:.
Dziękujemy Anula!
Duużo kciuków potrzebujemy!

Trochę dla Was naszego niby Dziadeczka :cool3:(choć filmik słaby)....to co Destinuś najbardziej kocha na świecie ;).

....zwróćcie uwagę,jak on przestaje oddychać w oczekiwaniu na piłkę,w jakim jest napięciu i skupieniu obserwując gdzie piłka poleci.
I co jeszcze...Tinulo praktycznie Zawsze pilnuje i poznaje Swoją piłkę :razz:....ogólnie może zdarzyło mu się dwa-trzy razy pomylić, akurat tak jak tu na filmiku.

[video=youtube;mqBgeUMepvY]http://www.youtube.com/watch?v=mqBgeUMepvY&feature=youtu.be[/video]

Posted

Destino jest bardzo fajnym przesympatycznym,kontaktowym psem.Dla niego potrzebny jest chyba dom,w którym by były dzieci aby mu rzucały piłeczkę i się z nim bawiły.Jest bardzo ładny,że nie ma jeszcze domku.Czy ogłoszenia idą na Warszawę,ja kiedyś mając tymczasowiczkę w typie pudelka miałam stamtąd sporo zapytań.A jak z jego ko... jest lepiej,troszkę przybywa na wadzę?

Posted

Witaj Aneczko,
ale cudaczek z naszego Destinka-aż się nie chce wierzyć,że może mieć tyle lat.Amiczek,niby szylek,w porównaniu z Tinuśkiem wydaje się taki bardzo stonowany.Jak się miewa Ajris?
Teraz tylko czekać na telefony,na ten właściwy.Trzymamy kciuki.
Dziękuję cioteczce kolejna kobietka za spełnioną misję.
Pozdrawiamy z Mikuśką,pa.

Posted

Anula napisał(a):
Destino jest bardzo fajnym przesympatycznym,kontaktowym psem.Dla niego potrzebny jest chyba dom,w którym by były dzieci aby mu rzucały piłeczkę i się z nim bawiły.Jest bardzo ładny,że nie ma jeszcze domku.Czy ogłoszenia idą na Warszawę,ja kiedyś mając tymczasowiczkę w typie pudelka miałam stamtąd sporo zapytań.A jak z jego ko... jest lepiej,troszkę przybywa na wadzę?

Tak, teraz już idą na Warszawę.

Posted

MikAga napisał(a):
Witaj Aneczko,
ale cudaczek z naszego Destinka-aż się nie chce wierzyć,że może mieć tyle lat.Amiczek,niby szylek,w porównaniu z Tinuśkiem wydaje się taki bardzo stonowany.Jak się miewa Ajris?

To my dziękujemy za nieustanną pomoc dla Destina :kiss_2::iloveyou:

Posted

Anula napisał(a):

Powiem szczerze, że wolałabym domek bez dzieci.Dzieciakom może się bardzo podobać ta zabawa z piłeczką i nie wiem czy jakiś umiar by zachowały, bo Destiś na pewno nie. Destinek podskakuje, łapie ją w powietrzu, jak sprężynka wywija, sama często się śmieję z jego cudowania;),a mąż zawsze chwali jaki to mądry piesek :razz:.Niczym innym natomiast nie umie się bawić, zabawy z psami jego też w ogóle nie interesują.Jak moje psiaki zaczną jakąś zabawę,zapraszaja jego,ale on unika,odchodzi i zaraz szuka i prosi o piłkę.
Starsza osoba z nim świetnie poradzi , piłeczkę on przynosi pod same nogi lub kładzie na tapczan jak siedzę :roll: , równiutko i dokładnie ją kładzie :diabloti:.
Tinulek przez dwa tygodnie nic nie przytył można powiedzieć....było 10kg ,a teraz 10,20kg.Spróbujemy teraz jeszcze z Kreonem.Tak bym chciała,żeby choć z 1kg przytył.

MikAga napisał(a):
Witaj Aneczko,

Tak,Amiczek to lato bardzo spoważniał,w końcu 3 latka skończył i czas dorosnąć;).Poza tym piłeczka jego jakoś specjalnie nie kręci ,woli maskotki i szarpaki,a najbardziej lubi zabawę w berka no i "zapasy" z Ajris....często zaprasza Destinka,ale on nie chce:shake:.
Z Ajriską jest już w miarę dobrze,kryzys minął.

toyota napisał(a):
Co tam się wyrabia u Wiosny ! Porysują Ci parkiet i pobrudzą ściany od tej piłki :diabloti:! Ale zabawa przednia !

A żebyś wiedziała jaki ten kącik między komodami mam brudny :oops:,obślimaczy tę piłkę,a ona skacząca ....przybieram się umyć już ściany...a może lamperie olejną farbą zrobię :diabloti:.
Linię startową :cool3: w domu,to w ogóle mamy dłuższą ....z początku holu zaczynamy :evil_lol: .....ale światło za słabe było do filmiku;).

Posted

[quote name='WiosnaA']
Tak,Amiczek to lato bardzo spoważniał,w końcu 3 latka skończył i czas dorosnąć;).Poza tym piłeczka jego jakoś specjalnie nie kręci ,woli maskotki i szarpaki,a najbardziej lubi zabawę w berka no i "zapasy" z Ajris....często zaprasza Destinka,ale on nie chce:shake:.
Z Ajriską jest już w miarę dobrze,kryzys minął.
.

To tak jak mój :lol: