Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A napisałam! Bo rzeczywiście uwielbia mieć wszystko pod kontrolą, biega od furtki do bramy, i wzdłuż ogrodzenia, i obszczekuje samochody, ludzi, psy, rowery....

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1izabelka1 napisał(a):
dopiszcie w ogłoszeniach że stróż z niej idealny :lol:

W dodatku stróż nieszczekliwy! :evil_lol:
...przynajmniej w mieszkaniu... ;)

Greyka, popilnujesz też książek na moim mega bazarku...? :siara:

Posted

Malagosie - to był najzwyklejszy, zaplanowany i dobrze przemyślany... podstęp! ;) :)
Ale knowacz i zamachowiec ma za swoje - poczuł się do współwiny i wczoraj obfociłyśmy wreszcie jedną setną ciuchów z mojego strychu, bo się Kajuś zdążył zadłużyć zanim do mnie dotarł. Samych bluzek letnich wyszło ponad 80!!!! Za chwilę będzie bazarek ;)

Posted

Zagladam do cudnej Greyuni:iloveyou::buzi:choc z dalekości ciotka wysciskunia i na raczkach ponosi Grejuniu:iloveyou:trzymam kciuki za zdrówko wszelkie i domus.

Posted

Witam Cię, Ewo1 :)
U Greyki po staremu - biega, szczeka, czasem się tak boi ręki, ze nie podejdzie (Mazowszanka świadkiem....) ....
Jako ze w poniedziałek raniutko chcemy wyjechać na morze, to szwy zdejmiemy pannicy jutro wieczorem.

Posted

malagos napisał(a):
A może kiedyś zrobimy wyprawę do Chrcynna albo do Pawłowa pod Ciechanów? Tak poważnie pytam.

Mogę jechać.
Tylko trzeba jeszcze jakąś pyskatą i przebojową ciotkę zabrać, bo pewnie nas wyproszą.

Posted

Mazowszanka2 napisał(a):
Mogę jechać.
Tylko trzeba jeszcze jakąś pyskatą i przebojową ciotkę zabrać, bo pewnie nas wyproszą.

Moge jechać - byłam kilka razy w Chrcynne (byłam mile widzianym gościem :diabloti: )

Posted

Ziutka, dzięki za ogłoszenia :)
dopirto wrócilam z naszego dorocznego festynu - ale fajnie było!
A jeszcze sie nei spakowałam.
Pamiętajcie proszę o Greyce - ja jutro o 5.30 wyjeżdżam nad morze wypoczywać - od domu, psów, kotów itp. Będą mewy, muszelki, piasek woda i wędzone fladry :)

Posted

Cioteczka będzie fladry :crazyeye:zajadalla .....;) i o domku caluni czas myslalla :bye:i tych wszystkich niuniach kotuniach i psipisiaczkach:loveu: Udanego spokojnego wypoczynku zyczymy :cool2:

Posted

a na plazy .:cool3:;)... Sean Conery lezy ..i marzy .....:loveu: oj co się naszej cioci przydarzy ....? pozdrowienia dla caluniej druzyneczki zwierzunkowej :iloveyou:

Posted

Jezdem, nie przeganiam :) Bom wypoczęta, należana na piasku, nakąpana w morzu (fale 70 cm i miałam świetna zabawę, jak Trzeciak, jak fale przewracały....).
Dziś nas Tomek przywiózł i na placu po otwarciu bramy powitał nas bajzel - Greyka kosz 120 l wybebeszyła CAŁY -nikt tak nie umie, jak ona czyli witaj w domu :)