Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt mnie nie zaprosił... :shake:
...to sama przylazłam! :grins:

Mizianki, Sarenko. :glaszcze:

[quote name='Mazowszanka2']Taka wilczyca mazowiecka, wygląda na młodziutką :)
Nie muszę mówić, że w moim typie.[/QUOTE]
To się zamieńcie...! :eviltong:

Posted

Specjalne powitanie dla Inki - witaj!!

Ja myślę, ze albo zapędzona w "kozi róg" się odgryzła, jak chciała dziabnać Tomka, albo tak jak mnie - daję jeść, podskakuje do rąk i wyrywa z ręki. Jest tak wygłodzona, że nawet zabrała mi torebkę foliową pustą, gdy z kojca chciałam zebrać kupy. Ciągle szuka jedzenia. Na razie to dobrze, bo wypuszczona wchodzi do kojca jak stawiam jedzenie.
Gospodarstwo za dwa dni zostanie na głowie naszej Agnieszki, bo raniutko w piątek oboje z Tomkiem wyjeżdżamy na turnee po Ukrainie :grins: :smile: :grins:

Posted

a wypluj te słowa!!
Dziś pojechaliśmy do Makowa, bo musiałam zrobić zdjecia do nowego domowu osobistego, a tu w Rynku spod zaparkowanego samochodu miauczenie słychać, rozpaczliwe! Zakićkałam, wyszło małe, czarne, chudzieńkie kociątko.....Tomek to cudko pod pache i teraz po zakropleniu od pcheł ma pojechać do znajomego rolnika.

Posted

ano jak słyszysz taką rozpacz, a takie maleńkie ciałko to miauczenie wydawało z siebie, to....

Greyka nie lubi smyczy.Po przypięciu szarpie się i zaraz kładzie na boku. Ale zostawiam jej taką starą przypiętą na chwilę, nich coś się za nią ciągnie, poczekamy, mamy czas.
Jest bardzo radosna, żywiołowa. Ciągle patrzy na ręce, czy coś jest do jedzenia. Grzbiecik chudzieńki, boczki zapadnięte. ale cycusie już lepsze, nie wiszą tak.

Aniu-Tygrysiczko, dziękuję za Galastop!

Obserwujemy je, w razie czego pójdą w ruch okłady. ale jestem dobrej myśli.
Wypuszczam Greyę na ogród, na razie bez moich suczek. Jutro musza sie poznać, będzie łatwiej ze spacerami.

Posted

[quote name='auraa']Mało ludzi gustuje w takiej maści u psów:shake:[/QUOTE]

A ja sie z tym nie zgodze ;). Najgorzej jest zawsze z psami czarnymi. A juz duzy, czarny kundel ma przechlapane. Widac bylo to tez jak trafialy do nas szczeniaki. Czarny zawsze byl brany na samym koncu. Moze dlatego na moje cztery psy trzy sa czarne :lol: (a jedna wilczasta). Sunia jest cudna.

Posted

[quote name='konfirm13']Malagos, Ty to masz szczęście do panien z kukurydzy...........[/QUOTE]
bo Malagos mieszka w środku łoogromnego pola kukurydzy;)

Posted

Oj tam zaraz ogromnego, ale rzeczywiście kukurydzę uprawia każdy rolnik.
Greyka ma taki oryginalny kolor, ni to szary, ni to beż.......