auraa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Mało ludzi gustuje w takiej maści u psów:shake: Quote
malagos Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Dziewczyny - miło Was widzieć :) Greyka to młodziutka sunia, zaczepia do zabawy, skacze na człowieka, podgryza rękę. Quote
Ryjonek Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Teraz już będzie tylko fajniej:) a dla takiego niewielkiegi szaraczka domek się znajdzie, zwłaszcza, że młoda jest. Quote
inka33 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Nikt mnie nie zaprosił... :shake: ...to sama przylazłam! :grins: Mizianki, Sarenko. :glaszcze: [quote name='Mazowszanka2']Taka wilczyca mazowiecka, wygląda na młodziutką :) Nie muszę mówić, że w moim typie.[/QUOTE] To się zamieńcie...! :eviltong: Quote
Nutusia Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Ech, Greyko - gwiazdy były dla Ciebie łaskawe jednak... Śliczna jest. I wcale nie taka do końca banalnie bura ;) :) Quote
konfirm13 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 I ja lubię wilczyce mazowieckie :-). Powodzenia, Szarutko :-) Quote
Mazowszanka13 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 To co ta baba musiała zrobić, że ją ugryzła ?! Quote
auraa Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Tego się nie dowiemy, mała musiała się wystraszyć. Quote
inka33 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Sarenko, poranne mizianko przynoszę. :glaszcze: Quote
malagos Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Specjalne powitanie dla Inki - witaj!! Ja myślę, ze albo zapędzona w "kozi róg" się odgryzła, jak chciała dziabnać Tomka, albo tak jak mnie - daję jeść, podskakuje do rąk i wyrywa z ręki. Jest tak wygłodzona, że nawet zabrała mi torebkę foliową pustą, gdy z kojca chciałam zebrać kupy. Ciągle szuka jedzenia. Na razie to dobrze, bo wypuszczona wchodzi do kojca jak stawiam jedzenie. Gospodarstwo za dwa dni zostanie na głowie naszej Agnieszki, bo raniutko w piątek oboje z Tomkiem wyjeżdżamy na turnee po Ukrainie :grins: :smile: :grins: Quote
auraa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Udanej podróży. Nie wiem jednak jak Twoje serce zniesie widok losu bezdomniaków. Quote
Mazowszanka13 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='auraa']Udanej podróży. Nie wiem jednak jak Twoje serce zniesie widok losu bezdomniaków.[/QUOTE] To może przywiozą jakąś sunię na ostatnich nogach (Tfu,tfu!) Quote
malagos Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 a wypluj te słowa!! Dziś pojechaliśmy do Makowa, bo musiałam zrobić zdjecia do nowego domowu osobistego, a tu w Rynku spod zaparkowanego samochodu miauczenie słychać, rozpaczliwe! Zakićkałam, wyszło małe, czarne, chudzieńkie kociątko.....Tomek to cudko pod pache i teraz po zakropleniu od pcheł ma pojechać do znajomego rolnika. Quote
Ryjonek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Powinniście mieć więcej znajomych rolników:) i może jeszcze kilka sióstr albo braci psiolubnych:evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Oj, przydałoby się! A tu wygląda na to, że tylko Malagos potrafi zakićkać jak słyszy, że coś żałośnie miauczy :( Quote
malagos Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 ano jak słyszysz taką rozpacz, a takie maleńkie ciałko to miauczenie wydawało z siebie, to.... Greyka nie lubi smyczy.Po przypięciu szarpie się i zaraz kładzie na boku. Ale zostawiam jej taką starą przypiętą na chwilę, nich coś się za nią ciągnie, poczekamy, mamy czas. Jest bardzo radosna, żywiołowa. Ciągle patrzy na ręce, czy coś jest do jedzenia. Grzbiecik chudzieńki, boczki zapadnięte. ale cycusie już lepsze, nie wiszą tak. Aniu-Tygrysiczko, dziękuję za Galastop! Obserwujemy je, w razie czego pójdą w ruch okłady. ale jestem dobrej myśli. Wypuszczam Greyę na ogród, na razie bez moich suczek. Jutro musza sie poznać, będzie łatwiej ze spacerami. Quote
konfirm13 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Malagos, Ty to masz szczęście do panien z kukurydzy........... Quote
Macia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='auraa']Mało ludzi gustuje w takiej maści u psów:shake:[/QUOTE] A ja sie z tym nie zgodze ;). Najgorzej jest zawsze z psami czarnymi. A juz duzy, czarny kundel ma przechlapane. Widac bylo to tez jak trafialy do nas szczeniaki. Czarny zawsze byl brany na samym koncu. Moze dlatego na moje cztery psy trzy sa czarne :lol: (a jedna wilczasta). Sunia jest cudna. Quote
mimiś Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='konfirm13']Malagos, Ty to masz szczęście do panien z kukurydzy...........[/QUOTE] bo Malagos mieszka w środku łoogromnego pola kukurydzy;) Quote
malagos Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Oj tam zaraz ogromnego, ale rzeczywiście kukurydzę uprawia każdy rolnik. Greyka ma taki oryginalny kolor, ni to szary, ni to beż....... Quote
Poker Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ma kolor, który nazywam szarym beżem albo jak kto woli beżową szarością :evil_lol: Quote
Recommended Posts