Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale Figunia jest fajniutka z tą bułeczką w ząbkach...A najlepszy ten jej tyłeczek z ogonkiem,bo lata jak śmigiełko :smile: Cudna jest,tym bardziej,że żyje jak widać,w zgodzie z kotą :loveu:
Drugiego filmiku nie mogę oglądnąć,bo nie ma bezpośredniego linka do filmiku...:-(

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

poprawione..
Sterylizacja Figusi kosztowała 220zł wraz z antybiotykiem, lekiem przeciwbólowym i tabletką na odrobaczenie

Edited by Poker
Posted

Tą "chodzącą" dupcie pamiętam szczególnie :) Poker: z bazarku będzie ok 200 zł, jak wszystko powysyłam i wszystko dotrze, prześlę pieniądze.
A jak z siusianiem?

Posted

Z siusianiem ciut lepiej.Pilnujemy jak oka w głowie. W ostatnie 2 dni były 2 wpadki.
Mała jest przesłodka.Wczoraj był wnuk,lizała go, dawała się głaskać. Wnuk podszedł do niej jak jadła z miski, przestraszyłam się czy go nie dziabnie, bo na kotę i psy na początku warczała,ale nawet nie zareagowała na małego.
Naprawdę jest cudowna. Tylko do schrupania.

Posted

Zaglądam co tam słychać w figowym świecie.
Świetna sunia, no i dobrze, że wychodzicie z oceanicznych klimatów,
bo przecież nie wypada ciurać w nowym domu.;)
Telefony dzwońcie zanim Poker schrupie Figę, plisss...

Posted (edited)

Był telefon w sprawie Figuni ,z Wołowa. Czekam na kolejny telefon , brzmi sensownie.
Już był telefon.
Potencjalny DS to trzy pokoleniowa rodzina samych dorosłych osób mieszkająca w domku z ogródkiem. Mieli psa , który po długiej chorobie odszedł. W domu jest 3.miesięczna sunia adoptowana z wrocławskiego schroniska. Rodzina postanowiła wziać drugiego psa do towarzystwa i najmłodsza pańcia trafiła na ogłoszenie Figi. Podobno Figa wygląda jakby była mamą Florki .Rodzina jest zdecydowana na Figę.Szukam więc osoby na wizytę PA w Woołowie. Poproszę o nią mari23. Może macie jeszcze kogoś, bo ona biedna zarobiona jest po pachy.

Edited by Poker
Posted

[quote name='Anula']Jednak skontaktuj się Poker z mari23.Będzie wiedziała kogo podesłać do Wołowa.[/QUOTE]

Już się kontaktowałam.Jest szansa ,że sama podjedzie.

Posted (edited)

Suuuper wieści...trzymam kciuki aby to był najlepszy domek dla Figi :kciuki:

[quote name='b-b']Mam nadzieję, że mi wybaczycie:roll:
Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek!
http://www.petycje.pl/7967:roll:

b-b, ta petycja ma już 1,5roku i chyba jest nieaktualna :roll:
Podpiszę każdą aktualną w temacie tego obozu zagłady...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=399583603479200&set=a.397038183733742.1073741826.397033073734253&type=1&theater
oraz odsunięcia od zarządzania 4 tys. psów, takiego kogoś... Wstyd na cały świat :angryy:
http://www.hotelzwierzat.com/aktualnosc.php?id=799

Edited by iwstar58
Posted

[quote name='iwstar58']

b-b, ta petycja ma już 1,5roku i chyba jest nieaktualna :roll:
[/QUOTE]
Cioteczki na Dogo po wątkach ją wpisywały prosząc o rozsyłanie dalej i podpisywanie.
Jak widzę cały czas ludzie się tam dopisują...( ponad 70 podpisów po moim).a czy już jest po fakcie czy nadal to "działa" nie wiem;)

Posted

[quote name='terierfanka']właśnie, co słychać np. w kwestii "mokrych wpadek"?[/QUOTE]
Jeżeli domek wypali to nie widzę przeszkód w kwestii mokrych wpadek.Państwo mają szczeniaczka,a więc szczylka i jeden czy dwa to raczej nie powinno robić różnicy.Jeżeli Figunia tam trafi to szybciutko dwa psiaczki nauczą się gdzie trzeba załatwiać swoje potrzeby tj.jeden od drugiego.....