Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Tu jest rachunek za sterylkę Figuni

Podliczyłam bazarek. Wyszło 209, 70 zł :) Niestety wciąż dwie osoby nie potwierdziły otrzymania przesyłek ( w tym jedna nie logowała się na dogo od 11 sierpnia) Ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żebym przelała pieniądze? Prześlij mi Poker PW z nr konta.

I będę wdzięczna za wszelkie wieści o Figuni :)

Posted

Nie dzwoniłam ostatnio do Figuni.Wczoraj dzwoniłam do swoich trzech "córeczek" .Na szczęście wszystko u nich dobrze
Potwierdzam wpłatę od Rubik w wysokości 209,70 zł. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie finansowe.
Dzięki Figuni przypuszczalnie ma domek Naja.

Posted

Dzwoniłam do Figuni.Wszystko jest dobrze.Przestała siurkać w domu tak sama z siebie.
Jest grzeczna i posłuszna,ale rozrabiają z Florką jak ta lala. Wczoraj wieczorem któraś znalazł dziurkę w płocie do sąsiadów i obie przelazły.Na szczęście natychmiast zostało to zauważone.Pan zabezpieczył prowizorycznie tajne przejście i dzisiaj będzie naprawiał oraz zrobi dokładny przegląd płotu.
Obie dziewczynki śpią w sypialni najmłodszej pańci czyli Ady. Figa w nocy wskakuje do łóżka ,a Florka lamentuje ,żeby ją też wsadzić , bo nie potrafi jeszcze wskoczyć.
Wczoraj wieczorem byli goście u państwa i długo siedzieli na tarasie. Figa ułożyła się na tarasowym legowisku i spała.Pańcia ją przykryła kocykiem, bo było już chłodno :evil_lol:
Obie smarkule lamentują pod furtką jak Ada wychodzi do pracy.
Wygląda na to ,że jest super :multi:

Posted

Poker napisał(a):

Już ją odwiedziłam :)

A przy okazji pozwolę sobie zaprosić wszystkich do odwiedzenia Luny:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/246489-Czy-dla-Luny-za%C5%9Bwieci-s%C5%82o%C5%84ce

• 2 weeks later...