Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu udało mi się zgrać zdjęcia z aparatu.Miałam ich z urlopu ok 400, więc musiałam skorzystać z pamięci zewnętrznej , bo niedługo nie będę miała miejsca na dysku.
Figunia jest słodka ,ale troszkę pokazuje charakterek.
Zaczęła bronić miski.Jak warczy, to nie ma problemu.Ale dziś złapała kotę zębami za grzbiet , gdy ta przechodziła obok jedzącej suni. Zbeształam ja za to.
Niestety, zdarzyło się jej kilka razy podlać panele, mimo że wychodzi na sioo kilka razy na dobę.
Poza tym jest słodka.Bawi się pluszakami , podszczekuje.Na spacerze chodzi ładnie.Oczywiście chętnie pogoniłaby wiewiórki czy ptaki.
Apetyt ma dobry ,ale jeszcze jest szczuplutka. Wczoraj wyczesałam z niej sporo kłaczków. Na szczęście nie protestowała.Natomiast przy wycieraniu łap po spacerze próbowała straszyć ząbkami.Chwytała mnie za rękę. Dziś już było lepiej.

Nadrabiam więc zaległości i wklejam kilka zdjęć małej.

Przed domem po przywiezieniu przez Rubików.

Pierwszy posiłek

Obserwacja wdzięczącej się koty

Co ta pańcia robi ?

Mordowanie pluszaka

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie wnusi z Figą rewelacyjne. Jak dziewczyny zgodnie pozują :) Filmik pokazuje, że mały z niej diabełek

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Zagladam do małej rotweillerki :evil_lol::buzi:slicznosci

Mój mąż mówi ,że ona jest miniaturką DOBERMANA.

Posted (edited)

ewa gonzales napisał(a):
Zagladam do małej rotweillerki :evil_lol::buzi:slicznosci

To może trza banerek zrobić z napisem:
"6 kilogramowy rotweiller - pomóż!" :diabloti: :evil_lol: ;)
...czy ile tam tych kg Figa bez maku ma...

[SIZE=2]EDIT:
zagubione emotki dodałam... :oops:

Edited by inka33
Posted

Poker napisał(a):
Figa waży równe 6 kg,a powinna ok 7 -8 kg. Raczej bym napisała ,że szuka DS. Bo jest w bardzo dobrej sytuacji.

Wiem, że jest jej u Was dobrze - to był (głupi) żart... :oops:

Posted

Jak rozumiem to jej łóżko? ;) Widok śpiących psów zawsze mnie wzrusza. Naprawdę. Wyglądają psiaki wtedy ja dzieci, słodkie i niewinne. Zapomina się natychmiast o niespodziankach i charakterkach, chciałoby się tylko głaskać i tulić :)

Posted

Rubik napisał(a):
Jak rozumiem to jej łóżko? ;) Widok śpiących psów zawsze mnie wzrusza. Naprawdę. Wyglądają psiaki wtedy ja dzieci, słodkie i niewinne. Zapomina się natychmiast o niespodziankach i charakterkach, chciałoby się tylko głaskać i tulić :)

To jest NASZE łóżko. Wczoraj ją wykąpaliśmy. Była bardzo grzeczna,wyczesałam z niej pełno podszerstka.
Wcześniej nie próbowała wskakiwać do łóżka. Kąpiąc ją mówiliśmy ,że teraz będzie pachnąca i czyściutka i będzie mogla spać z nami. I co zrobiła natychmiast po wejściu na górę? :crazyeye: Od razu wskoczyła do wyrka i jak tu powiedzieć ,że psy nie rozumieją co mówimy ? :evil_lol:
Może z dotychczasowych zdjęć da się już wybrać jakieś do ogłoszeń?

Posted

Bardzo podoba mi się to ostatnie zdjęcie ze spacerku i to na łóżku (bo takie chwytają za serce) Fajne jest to z piłeczką, ale w sumie niezbyt wyraźnie widać na nim jaka sunia jest. dałabyś radę na spacerze jeszcze mini sesję zrobić? Bo zdjęcia robione na zewnątrz, głównie ze względu na światło, wychodzą lepiej

Posted

Ciężko nadążyć :) Nie wiem czy zdjęcie to kanapowe dawać do ogłoszeń, bo jednak lampa błyskowa trochę "wyjada" wszystko na swojej drodze i urok Figi zakrywa ;)

Posted

Rubik napisał(a):
Masz większe doświadczenie :) A czekać na Lucynę czy kupować pakiecik?

zaraz do niej napiszę. W którym poście jest tekst do ogłoszeń?