Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Ekipa Północna gotowa: szarlotki i inne ciasta upieczone, cholesterol i procenty zapakowane :multi:
Tylko jechać ![/QUOTE]

Ja wiem, co reszta ekipy północnej spakowała! i nie tylko siebie mam na myśli !
A Ziutka jutro będzie? z Moim Wnukiem?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']
A Ziutka jutro będzie? z Moim Wnukiem?[/QUOTE]
A pewnie, że będzie :) będziemy w stałym składzie : Aless, Iwonka i ja :)

Posted

No i pięknie, pięknie! :) Ja też już swoje w kuchni odstałem - obiadek gotów ;)
U nas burza, oczywiście wyłączyli prąd, a bateria zaraz mi padnie. Więc pozdrawiam, życzę dobrej nocy, szerokiej drogi i DO ZOBACZENIA! :)

A propos wnuków, to Ryjonek będzie z Urszulką, cud dziewuszką :loveu: Do tego Alessandro - będzie można nad jakimś kontraktem w ramach dogo pomyśleć :razz:

Eloise - no już bez przesady! Dzieci masz fajne i grzeczne - jakie odpoczywać?!?!? Ania to psia niania pierwsza klasa! Ma przeogromną liczbę zdjęć z prób zmachania Lili :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']No i pięknie, pięknie! :) Ja też już swoje w kuchni odstałem - obiadek gotów ;)
U nas burza, oczywiście wyłączyli prąd, a bateria zaraz mi padnie. Więc pozdrawiam, życzę dobrej nocy, szerokiej drogi i DO ZOBACZENIA! :)

A propos wnuków, to Ryjonek będzie z Urszulką, cud dziewuszką :loveu: Do tego Alessandro - będzie można nad jakimś kontraktem w ramach dogo pomyśleć :razz:

Eloise - no już bez przesady! Dzieci masz fajne i grzeczne - jakie odpoczywać?!?!? Ania to psia niania pierwsza klasa! Ma przeogromną liczbę zdjęć z prób zmachania Lili :evil_lol:[/QUOTE]

Jeszcze przed padnieciem baterii pliiis potwierdź - Sowia Wola Folwarczna, ul, Poziomki ? Zgadza się?

A o jakim kontrakcie w ramach dogo myślisz?

Posted

Adres się zgadza - Poziomki 2 :)

O kontrakcie... małżeńskim! ;) Urszula i Aleksander - piękna z nich para. A jakie geny! :)

Amigo, a co Tobie do jedzonka przygotować, bo Tyś jedyna twarda nie miętka i tego najsmaczniejszego ze smacznych cholesterolu odmawiasz ;)

Posted

[quote name='Ryjonek']A beza w piecyku:)
( jako, że to jedyne ciasto, które mi wychodzi będę sie powtarzać.... )[/QUOTE]
Sprzedaj przepis na bazarku, moze i mi wreszcie jakies ciasto zacznie sie udawac! :)

Posted

A gdzie Ty jesteś, że jeszcze nie śpisz, Mattilu? ;) Dzwoniłam do Cię wczoraj, bo byłam w Wwie i chciałam oddać zapomnianą torbę... Ale chyba mam zły numer :( Do Ryjonka też miałam caaaaałkiem inny po zmianie telefonu...

Posted

[quote name='inka33']Nutusia, a gdzie peany dziękczynne za fotki...?! :mad:
Tylko Ci ciasta w głowie! :shake:
:p[/QUOTE]
Super zdjecia slicznej Al, ktora umoscila sie w moim sercu na dobre.

Posted

[quote name='Ziutka']Nutuś...o której ten[B][I] łobiat [/I][/B]:evil_lol:

Na poważnie teraz ;) o której mamy być mniej więcej ?[/QUOTE]

Zlotać się można od 11-ej. :)

Ja przylotam z Ryjonką i Ryjonkówną i może jeszcze...?

[quote name='Mazowszanka2']Ekipa Północna gotowa: szarlotki i inne ciasta upieczone, cholesterol i procenty zapakowane :multi:
Tylko jechać ![/QUOTE]
[quote name='Ryjonek']A beza w piecyku:smile:
( jako, że to jedyne ciasto, które mi wychodzi będę sie powtarzać.... )[/QUOTE]
A ja nic nie upiekę... :oops:

Posted

O, fajnie, fajnie, że się w końcu udało coś zaplanować, Lenka ;) No i dobrze, że nie upiekłaś, bo by nam się żyły na amen tym cholesterolem pozatykały! :)
Taaaa jest - czekamy od 11ej.

Posted

[quote name='kejciu']Myślałam że już śpicie aby mieć jutro siłę :D a tu proszę nie tylko ja za nocnego Marunia dzisiaj robię :D[/QUOTE]
Ale mnie chyba nie przebijesz - poszłam spać po 3-ej, bo Klucha się boi burzy, a przy tym ma problem żołądkowy i bała się wykoopkać... :bigcry:
W domu się nie załatwia, w zasadzie nie umie, tylko tycio siknęła na specjalnie przygotowane w łazience szmatki, którymi wcześniej jej wycierałam po spacerze łapy (ubrudzone niepowiemczym) i podogonie... Tylko jej gulgotało i gulgotało, aż momentami ni to popiskiwała, ni to stękała... Ale chyba lek już zadziałał, bo rano już nie bulgotało, a na spacerze tylko siknęła 2 razy...
Eh. :sleep2:

Posted

[B][COLOR=#800000]To teraz kolej na inspekcje u mnie, zapraszam serdecznie Wszystkich chętnych 24 sierpnia[/COLOR][/B] :)
Szczegóły na wątku Fiony (banerek), aby tu Nutusi nie robić zamieszania.

Posted

Ja się już czuję zaproszona do Mazowszanki, a Tomek też mój będzie mógł?....

Dziękujemy Nutusiu za super przyjęcie i za tak udany dzień!

Posted

[quote name='malagos']Ja się już czuję zaproszona do Mazowszanki, a Tomek też mój będzie mógł?....

Dziękujemy Nutusiu za super przyjęcie i za tak udany dzień![/QUOTE]

Oczywiście TZ-ty ( czy TZ--ci ? ) mile widziani :)