Mazowszanka13 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Naprawdę bardzo się cieszę :multi: I jeszcze jedno, on jest prześliczny ! Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):Naprawdę bardzo się cieszę :multi: Takie radości trzymają przy życiu Quote
Mattilu Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ja tez sie ciesze, ze moge zamknac ten noz, co mi sie otwieral w kieszeni... Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Mattilu napisał(a):Ja tez sie ciesze, ze moge zamknac ten noz, co mi sie otwieral w kieszeni... ta jes! otworzysz, jak będziemy ostrzyły patyki na kiełbasę pieczoną zimową porą w ognisku na Kole ;) Quote
Mattilu Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Gusiaczek napisał(a):ta jes! otworzysz, jak będziemy ostrzyły patyki na kiełbasę pieczoną zimową porą w ognisku na Kole ;) Jak najchetniej :) Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Fajnie, fajnie. Już napisałam u Ovki, że miałam wczoraj wieczorem zapytanie o nieaktualne ;) ogłoszenie Kajtusia i wstrzymywałam się z odpowiedzią do wieści o Panu Pchełce. Alutka straciła prześladowcę i kumpla do zabawy, więc dziś od rana ze zdwojoną siłą "zaatakowała" Chmurkę :) Quote
jola_li Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 (edited) [quote name='Gusiaczek']Szczęśliwe zakończenie kolejnego okrutnego potraktowania (bez)Ogonka przez "człowieka" :multi: Filip i ja w 7Niebie:) "Witam serdecznie, Pan Pchełka został już szczęśliwie zaadoptowany przez pełną serca rodzinę z Grodziska Mazowieckiego. Piesek będzie miał czterech swoich człowieków w tym dwoje dzieci i domek z ogródkiem. :) . Ogromne zainteresowanie i serce jakie okazali fejsbukowicze, przywróciło moją nadwątloną wiarę w ludzi, po tym jak znaleźliśmy Pana Pchełkę powieszonego w lesie w reklamówce na gałęzi. Bardzo dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam ciepło - Mirka" WSPANIALE!!!!!!!!!!! [quote name='Gusiaczek'][FONT=Verdana] "[/FONT][FONT=lucida grande]Kochani, Mój syn, znalazł w lesie w okolicach Łochowa, powieszonego w reklamówce na drzewie psiaczka. [...][/FONT][FONT=lucida grande]"[/FONT] Człowiek ---- to brzmi DUMNIE???????????????????? Edited August 30, 2013 by jola_li Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='jola_li']WSPANIALE!!!!!!!!!!! Człowiek ---- to brzmi DUMNIE???????????????????? Jolu, najczęściej wstydzę się, że z tego samego gatunku jestem ... :( Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Nutusia napisał(a):Fajnie, fajnie. Już napisałam u Ovki, że miałam wczoraj wieczorem zapytanie o nieaktualne ;) ogłoszenie Kajtusia i wstrzymywałam się z odpowiedzią do wieści o Panu Pchełce. Alutka straciła prześladowcę i kumpla do zabawy, więc dziś od rana ze zdwojoną siłą "zaatakowała" Chmurkę :) Nie wiem czemu, ale się cieszę, jak goopek ;) Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Ale że co? Że Alutka poniosła tak niepowetowaną stratę czy że Chmurzasta znów nie ma chwili spokoju? :) Quote
malagos Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Ło matko, a dlaczego ognisko ma być na kole?? Ja też chcę!! Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Zrób konkurencyjne na Żoliborzu :) Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Nutusia napisał(a):Ale że co? Że Alutka poniosła tak niepowetowaną stratę czy że Chmurzasta znów nie ma chwili spokoju? :) Nie!, ja zakręcona Panem Pchełką jeszcze byłam :) malagos napisał(a):Ło matko, a dlaczego ognisko ma być na kole?? Ja też chcę!! Oj, a co za problem przyjechać ? ;) A na Kole, bo tam jest pięknie i Hopka Koło od dawna ma przyobiecane, prawda Siostra ? :) Ovo wyjaśniająca Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Gusiaczek napisał(a):Nie!, ja zakręcona Panem Pchełką jeszcze byłam :) Aaaaaa... "Polam i wszystko jasne" :) Kajtuś też ma domek - można się cieszyć podwójnie. Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Nutusia napisał(a):Aaaaaa... "Polam i wszystko jasne" :) Kajtuś też ma domek - można się cieszyć podwójnie. I się cieszem :) Oj, przy mojej egzaltacji i histerycznym spojrzeniu - takie chwile, zdarzenia trzymają mnie w pionie. Wszak radość ma pełne prawo do egzaltacji .... w smutku bywa niesmaczna Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Oj tam, oj tam - najlepiej jest się cieszyć jak goopek :) Quote
Gosiapk Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Mattilu napisał(a):Ja tez sie ciesze, ze moge zamknac ten noz, co mi sie otwieral w kieszeni... Mnie się cisnęły niecenzuralne słowa na usta. Gusiaczek napisał(a):Nie wiem czemu, ale się cieszę, jak goopek ;) Chciałabym zobaczyć Gusiaczka cieszącego się jak goopek :) Gusiaczek napisał(a):I się cieszem :) Oj, przy mojej egzaltacji i histerycznym spojrzeniu - takie chwile, zdarzenia trzymają mnie w pionie. Wszak radość ma pełne prawo do egzaltacji .... w smutku bywa niesmaczna ładnie powiedziałaś :) Nutusia napisał(a):Oj tam, oj tam - najlepiej jest się cieszyć jak goopek :) No to się ceszymy :D Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Gosiapk napisał(a): Chciałabym zobaczyć Gusiaczka cieszącego się jak goopek :) ładnie powiedziałaś :) Jesteś pewna, że chciałabyś ... ;) :oops: ładnie powiedziałam ..... aaaaaaaaaaa, po pijoku mi się zdarza :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 (edited) Gusiaczek napisał(a):Jesteś pewna, że chciałabyś ... ;) :oops: ładnie powiedziałam ..... aaaaaaaaaaa, po pijoku mi się zdarza :evil_lol: O tak! Cieszącego się jak goopek Gusiaczka po pijaku :cool3: Edited August 30, 2013 by Gosiapk spelling Quote
inka33 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Pewnie już tu wszyscy wiedzą... ale może Alutka się nie pogniewa na mnie, że... Zapraszam na wątek pogryzionej Kluchy: :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/246672-!!!-POGRYZIONA-!!!-bezproblemowa-KLUSIA-(Łezka)-z-Radys-szuka-SUPER-DOMU Dziwny trochę, ale cóż... :oops: Alutka! :loveu: Proszę, zajrzyj - razem ze swoimi wielbicielami... :modla: Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Alutka się nie umie gniewać, czasami tylko bywa jej przykro - ma to po mnie ;) Quote
Mattilu Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Gusiaczek napisał(a):Nie!, ja zakręcona Panem Pchełką jeszcze byłam :) Oj, a co za problem przyjechać ? ;) A na Kole, bo tam jest pięknie i Hopka Koło od dawna ma przyobiecane, prawda Siostra ? :) Ovo wyjaśniająca No! Na to Kolo to juz latem sie wybieralam, ale zima bedzie fajniej - latem na ognisko za goraco. A z Zoliborza dojechac przecie zaden problem :) Hopka czekajaca Quote
Nutusia Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Witam, witam :) Alutka to jednak jest takie trochę dziwadło... Wczoraj zajrzała do nas Ciocia Ziutka z Alessandrem i Ciocia Iwonka. Wszystko niby fajnie, ale taki chodzący Oluś to jednak dziwny jest i trzeba go... obwarczeć. Ciocia Iwonka jest fajna - rzuca piłeczki - ale też czasami warto na nią szczeknąć. Taka nie do końca obliczalna jest nasza Alutka, choć kochana bardzo. Miziasta, miniasta i pozycje spalnicze przyjmuje nie mniej atrakcyjne niż Lili :) Quote
Recommended Posts