Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
8 ma i popyla (nawet po schodach) :) Oczywiście nadwyrężając masakrycznie kręgosłup aktualnie go prowadzącego ;)
8? 'Przecia' w grudniu się urodził (chyba) :hmmmm:

Posted

Witamy pięknie :)

Alutka to jednak jest nieźle fiśnięta. Jakoś nie może sobie zakonotować, że w domu bywa więcej niż 2 osoby. Niby widzi, że przyjeżdżają, widzi, że są, że wychodzą, wchodzą. I za każdym razem, gdy ktoś wejdzie do innego pokoju, nie ma go przez chwilę i wychodzi - Alka podnosi wrzask!!! No walnę ją kiedyś, słowo!!!! :)

Posted (edited)

malagos napisał(a):
Uważaj, by Ci nie oddała - ta młodzież teraz taka rozwydrzona......

a propos :D
wczoraj jadąc w deszczu z zepsutymi wycieraczkami - widziałam jak na przystanku MŁODZIENIEC uderzył koleżankę w twarz....dramat - co z tych ludzi wyrośnie.....

Edited by kejciu
Posted

Mattilu - Alutka ma plecki... brązowe. A walnąć ją nieraz zamierzałam, tylko nigdy nie zdążyłam :)

Tfu, tfu, ostatnio Aluchna niczego nie podwędziła ani nie pogryzła (mam nadzieję, że nie w złą godzinę to piszę...). Za to na kilka godzin została zamknięta w domu z Gapcią, bo Tomek uznał, że skoro nie chcą wychodzić, to chcą zostać w domu (!!!!!). Niestety, szybko uznała, że zrobiła błąd, bo reszta świetnie się bawi na dworze i usiłując przeniknąć przez okno, pozrywała zasłonki w salonie.

Posted

Dzień dobry.

Obejrzałam! Tak Kasiu, dokładnie tak to wygląda. Plącze się po domu "nibytyżto", człowiek przez ułamek sekundy straci czujność i już... spodnie w krzakach! :)
Ale najczęściej Alutka łobuzuje kradziejsko z samego rana w weekend, gdy ona już gotowa na kolejny dzień, a wszyscy w domu śpią. No i wtedy, jeśli drzwi tarasowe są otwarte, wynosi w krzaki wszystko, co znajdzie. A jak już nie ma niczego do wyniesienia, zabiera się za gryzienie tego, co wyniosła.

Posted

Ja widziałam :) Raz jak sięgała po fant - delikatniutko, dwoma kiełkami, żeby w razie czego było, że to nie ona - samo spadło! A drugi raz jak już prawie była na tarasie - wtedy na mój widok puściła łup i ani trochę nie zmieszana (że o wstrząśnięciu nie wspomnę!) wybiega z miną "ja też nie mam pojęcia dlaczego to akurat TU leży i skąd się TU wzięło"!

Posted

Trzeba sobie radzić, gdy miejsca na kanapie brakuje ;)

Z tą łaciatą najbardziej lubię się bawić, bo zawsze mi daje fory :)

Wszyscy gdzieś poszli - ino on mi się tu ostał...