kcd Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Gusiaczek napisał(a):Jako i ja ;) Jak wszyscy to wszyscy, więc ja też! ;) Quote
Nutusia Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Proroki całego dogo - łączcie się! :) I niech już Mambo-Bambo wreszcie będzie tą rozwydrzoną, rozkapryszoną... JEDYNACZKĄ! ;) Quote
Mattilu Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Nutusia napisał(a):Proroki całego dogo - łączcie się! :) I niech już Mambo-Bambo wreszcie będzie tą rozwydrzoną, rozkapryszoną... JEDYNACZKĄ! ;) Amen......:) Quote
Ziutka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Trzymać i nie puszczać ! Rozumiemy się dziewczęta ? ;) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ziutka napisał(a):Trzymać i nie puszczać ! Rozumiemy się dziewczęta ? ;) W rzeczy samej ;) Quote
jola_li Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ale się porobiło z tą Mambą :(. I jeszcze Chmurka nadciąga :(... Kurczę, nie jest dobrze :(... Quote
inka33 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ziutka napisał(a):Trzymać i nie puszczać ! Rozumiemy się dziewczęta ? ;) Ocz<ywiście! :) Piszemny tylkio maąłlymi paluszakami, nawet jeżźeli trochę głupipo to man może wychodzić... ;) Quote
Nutusia Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Żaden z panów nie zadzwonił wczoraj :( A Chmurka rzeczywiście nadciąga. Mają bilet na prom na 27go maja i będą w Polsce do 6 czerwca. Co robić?... Quote
Gosiapk Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Mattilu napisał(a):Amen......:) Oby nasze modły zostały wysłuchane w tym miesiącu. Ziutka napisał(a):Trzymać i nie puszczać ! Rozumiemy się dziewczęta ? ;) Sie rozumie Pani dyrektor! :) inka33 napisał(a):Ocz<ywiście! :) Piszemny tylkio maąłlymi paluszakami, nawet jeżźeli trochę głupipo to man może wychodzić... ;) Ja to wielkim palcem piszę... od stopy :D Quote
AMIGA Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 A ja trzymam paluchy u stóp, bo śruby w mikroskopie nie dam rady przekręcać stopami :-( Quote
Gosiapk Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 AMIGA napisał(a):A ja trzymam paluchy u stóp, bo śruby w mikroskopie nie dam rady przekręcać stopami :-( Oj, koleżanka musi poćwiczyć ;) Co ta Mambucha dzisiaj spsociła Nutusiu? Quote
Gosiapk Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 malagos napisał(a):Może Chmurkę już zacząć ogłaszać?.......... Na wątku Chmurzastej Nutusia zamieściła tekst do ogłoszeń dla Chmurci z prośbą o zrobienie ogłoszeń. Quote
kcd Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Mogę linka do Chmurki? Bo ja w sumie to nawet nie do końca wiem, o co cho... Quote
Nutusia Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Chmurcia ogłaszana jest od wczoraj na Koszalin i okolice, bo tam właśnie "zjedzie". Na mazowieckie też będzie ogłaszana na dniach. Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233460-Chmurka-(Zula)-teraz-Inka-wiedzie-życie-jak-królowa-angielska-) Kcd, tak sobie myślę, czy nie "uderzyć" jeszcze raz do tej Twojej znajomej z kotem w sprawie Mamby. Bo kot Mamby ani trochę nie interesuje (przynajmniej nasz kot!), w przeciwieństwie do Gapci :( W domu to pies anioł - siedzi ponad 10 godzin, ma do dyspozycji prawie cały dom i ŻADNYCH zniszczeń i ŻADNYCH zanieczyszczeń. A za oknem widzi przecież jak się reszta świetnie bawi i dokazuje... Quote
kcd Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 [quote name='Nutusia']Chmurcia ogłaszana jest od wczoraj na Koszalin i okolice, bo tam właśnie "zjedzie". Na mazowieckie też będzie ogłaszana na dniach. Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233460-Chmurka-(Zula)-teraz-Inka-wiedzie-życie-jak-królowa-angielska-) Kcd, tak sobie myślę, czy nie "uderzyć" jeszcze raz do tej Twojej znajomej z kotem w sprawie Mamby. Bo kot Mamby ani trochę nie interesuje (przynajmniej nasz kot!), w przeciwieństwie do Gapci :( W domu to pies anioł - siedzi ponad 10 godzin, ma do dyspozycji prawie cały dom i ŻADNYCH zniszczeń i ŻADNYCH zanieczyszczeń. A za oknem widzi przecież jak się reszta świetnie bawi i dokazuje... Ona już niestety wzięła tymczas. Nie wiem, co tu zrobić... Wszyscy mają u siebie jakieś piesy, nie ma komu wcisnąć :-( Quote
Nutusia Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Mamba jest ogłaszana, od kiedy trafiła do lecznicy, czyli już jakieś 2 miesiące... :( Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Nie wiem czemuż :-( może poprosić jakieś zwierzolubne portale na fb? szczekamy na dom albo psygarnij? Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Nutusia napisał(a):Mamba jest ogłaszana, od kiedy trafiła do lecznicy, czyli już jakieś 2 miesiące... :( Qrcze no ...............:shake: Quote
AMIGA Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Nutusia napisał(a):Mamba jest ogłaszana, od kiedy trafiła do lecznicy, czyli już jakieś 2 miesiące... :( To tak jak mój Tajuś. Chyba te wolne, długie weekendy sprawiają, że ludzie nie myślą o adopcjach tylko o wyjazdach :-( Quote
Nutusia Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Ja się nie znam na FB, to Cioci Kejciu trzeba spytać, ale z tego co wiem, to ona się dwoi i troi, żeby Mamba była najjaśniej błyszczącą celebrytką na FB ;) Quote
Kejciu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Z udostępnianiem innych psiaków na stronach fb konkretnych fundacji jest problem - bo podejście jest takie że jeśli udostępnią obcego psiaka - ich psiak traci szansę na dom :( ale wczoraj udało mi się zagadać i Mamba udostępniona została przez Fundację Przyjaciele Braci Mniejszych :) Quote
Recommended Posts