Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorothy - wysłałam Ci dzisiaj na Twoje konto 100 zł od Han&Dom - jak przyjda potwierdź mi (a przede wszystkim innym dogomaniakom :);)) prosze tu na wątku..dziekuje cI!!

Posted

spoko, jakos leci. Klusiek narazie tylko raz zjadl opatrunek, a Morgana poddawana jest rehabilitacji.
Jestem w glebokim zalu, ze mnie nikt nie poddaje rehabilitacji :placz:
kregoslup mam w czesciach :-(

za to pieski maja sie dobrze.
Nawet dzis Morgana probowala ugryzvc Berta ktory znow śMIAł polozyc sie obok mnie, ale dostala w ucho gazeta.
Potem warczala na kotka jedzacego kocie jedzonko, wiec wylciala do przedpokoju na 10 minut.
Zaczynamy proces wychowawczy :evil_lol:

natomiast Twoj nowy DT-owicz sliczna pluszowa przytulanka :-)
baaaardzo fajny.

Posted

jestem jestem-wtedy padl mi net, a pozniej cale dnie po 12h w pracy...dopiero teraz dorwalam sie do kompa ale zasypiam przy nim...

uczulenie- oooo matko!!!! nic nie wiedzialam...ufff ale szczescie z tymi opatrunkami.... sa jeszcze opatrunki aquacel bez jonow srebra- ostatnio znalazlam takie malutkie akurat na Morganke za 4zlote w hurtowni!!! dorothy- zapytaj czy wam sie przydadza kiedys przy okazji weta...

a jesli chodzi o masaze- to bardzo wazna sprawa-ja musze masowac bo lapeczka Demi puchla okropnie...

pamietaj-mimo ze sie tu nie odzywam(kompletny brak dostepu do nata i brak czasu) to jestem sercem z wami...wysciskaj Morganke od cioteczki....

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ciociu Laluno , kiedy przyjedziesz i okiełznasz mój nowy nabytek ?:evil_lol:

A co masz takiego ładnego? Moze mi sie cos nada . Bo byc moze bede szukac cos do dwóch lat niekłopotliwego srednio - małego. Sunia pies ale po ciachnieciu.

Posted

Dzieki Aniu za bazarek :calus:
wspaniala wiadomosc z ta praca :multi:

u nas wszystko dobrze, tylko mam trzy dni gosci i jestem troche zajeta.
Niedlugo nowe zdjecia Mordzian :-)

Posted

Cudo! Nigdy bym jej nie poznałam. Czy Mordzia jest na metamorfozach?

Łapeczka bardzo biedna, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Posted

mordzian sliczna!!!:loveu:

Dorothy - z bazarku za rzeczy podarowane od Aniac50 powinno wpłynąc 110 zł:multi: :multi: (jeśli wpłaty pojda przez moje konto to bedzie taka kwota - jesli przez AFN to trzeba odliczyc od tego prowizje..;) )
aniac50 - pieknie dziekujemy za fanty na bazarek!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

PS dorothy - czy pieniazki - 100 zł podarowane przez Han&Dom dotarły do ciebie?

Posted

ogromnie Wam dziekuje Anie kochane, :calus:
jutro sprawdze, cos dzis nie moge sie dostac na konto :-(
bank pisze ze konserwacja systemu i guzik, nie wchodze

Mordzian potrzebuje znow frontline bo znalazlam na niej kleszcza a to cudo jak sie okazuje dziala na nie tylko miesiac, no i chyba bede prosic weta o cos na wzmocnienie kosteczek i stawow.
a wielkimi krokami nadciaga sterylka... no moze nie wielkimi, we wrzesnie, tak mysle :roll: