BIANKA1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No to super :loveu: A widziałaś mojego nowego tymczasowicza ?:diabloti: Quote
aniac50 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A ja już widziałam -PIĘKNY !!!!!Dorotko trzymaj się !!!Morgana wyzdrowieje ,bo przy takiej fachowej opiece nie może być inaczej !!!!! Quote
Dorothy Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ale gdzie?? ale co?? ale to nie morswin? chce zobaczyc! Quote
BIANKA1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dorothy napisał(a):ale gdzie?? ale co?? ale to nie morswin? chce zobaczyc! Ciotka ....... Ty mnie nie denerwuj :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6440674#post6440674 Quote
Matusz Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 kopiuję post Agi: Bardzo prosze Ostródę i przyjaciół Ostródy o zarejestrowanie się na portalu i oddanie głosu na LULU....5 miesięczna ONkę, która umiera...i w najlepszych okolicznościach przeżyje może rok.... link do głosowania http://4lapy.forumowisko.net/viewtop...5c5628d7349132 Quote
AniaB Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dorothy - wysłałam Ci dzisiaj na Twoje konto 100 zł od Han&Dom - jak przyjda potwierdź mi (a przede wszystkim innym dogomaniakom :);)) prosze tu na wątku..dziekuje cI!! Quote
Dorothy Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dobrze potwierdze!! Dla Han&Dom wieeeeelkie buziaki!!!!! :calus: Quote
aniac50 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 matusz5 napisał(a):kopiuję post Agi: Bardzo prosze Ostródę i przyjaciół Ostródy o zarejestrowanie się na portalu i oddanie głosu na LULU....5 miesięczna ONkę, która umiera...i w najlepszych okolicznościach przeżyje może rok.... link do głosowania http://4lapy.forumowisko.net/viewtop...5c5628d7349132 POSZŁO !!!! Quote
BIANKA1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jak sobie radzisz Dorotko ? Chyba psów to mamy po równo .:lol: Moje prosiaki 10 sierpnia jadą do domków . Quote
Dorothy Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 spoko, jakos leci. Klusiek narazie tylko raz zjadl opatrunek, a Morgana poddawana jest rehabilitacji. Jestem w glebokim zalu, ze mnie nikt nie poddaje rehabilitacji :placz: kregoslup mam w czesciach :-( za to pieski maja sie dobrze. Nawet dzis Morgana probowala ugryzvc Berta ktory znow śMIAł polozyc sie obok mnie, ale dostala w ucho gazeta. Potem warczala na kotka jedzacego kocie jedzonko, wiec wylciala do przedpokoju na 10 minut. Zaczynamy proces wychowawczy :evil_lol: natomiast Twoj nowy DT-owicz sliczna pluszowa przytulanka :-) baaaardzo fajny. Quote
kaLOlina Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jestem jestem-wtedy padl mi net, a pozniej cale dnie po 12h w pracy...dopiero teraz dorwalam sie do kompa ale zasypiam przy nim... uczulenie- oooo matko!!!! nic nie wiedzialam...ufff ale szczescie z tymi opatrunkami.... sa jeszcze opatrunki aquacel bez jonow srebra- ostatnio znalazlam takie malutkie akurat na Morganke za 4zlote w hurtowni!!! dorothy- zapytaj czy wam sie przydadza kiedys przy okazji weta... a jesli chodzi o masaze- to bardzo wazna sprawa-ja musze masowac bo lapeczka Demi puchla okropnie... pamietaj-mimo ze sie tu nie odzywam(kompletny brak dostepu do nata i brak czasu) to jestem sercem z wami...wysciskaj Morganke od cioteczki.... Quote
BIANKA1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dorotko , tyle razy Cię prosilam . Napisz chociaż " żyję ":lol: Quote
LALUNA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Napisz chociaż " żyję ":lol: I mam sie dobrze :lol: Quote
BIANKA1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ciociu Laluno , kiedy przyjedziesz i okiełznasz mój nowy nabytek ?:evil_lol: Quote
LALUNA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ciociu Laluno , kiedy przyjedziesz i okiełznasz mój nowy nabytek ?:evil_lol: A co masz takiego ładnego? Moze mi sie cos nada . Bo byc moze bede szukac cos do dwóch lat niekłopotliwego srednio - małego. Sunia pies ale po ciachnieciu. Quote
AnkaG Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bazarek dla Morgan http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76513 Mąż dzisiaj wygrał w Sądzie Pracy w I instancji - przywrócenie do pracy i zasądzenie pokrycia kosztów. :roll: Quote
Dorothy Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dzieki Aniu za bazarek :calus: wspaniala wiadomosc z ta praca :multi: u nas wszystko dobrze, tylko mam trzy dni gosci i jestem troche zajeta. Niedlugo nowe zdjecia Mordzian :-) Quote
aniac50 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czekamy cierpliwie na nowe foteczki Morgany !A może Klusiorek też sie załapie ? Quote
Dorothy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Tak jak obiecalam NAJPIEKNIEJSZA MORDZIAN NA SWIECIE: nieprawdaz??? a tak obszczekiwalam Pania ktora pstrykala mi fotki: a tak w koncu zapozowalam z calych sil :-) fotki Klusiora beda za chwile na watku Klusiora, zapraszam, tu link do niego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6466481#post6466481 Quote
Evra Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cudo! Nigdy bym jej nie poznałam. Czy Mordzia jest na metamorfozach? Łapeczka bardzo biedna, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Quote
Dorothy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 nie, w kazdym razie ja nie dawalam jej tam.... prawda ze sliczna?? Quote
AniaB Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 mordzian sliczna!!!:loveu: Dorothy - z bazarku za rzeczy podarowane od Aniac50 powinno wpłynąc 110 zł:multi: :multi: (jeśli wpłaty pojda przez moje konto to bedzie taka kwota - jesli przez AFN to trzeba odliczyc od tego prowizje..;) ) aniac50 - pieknie dziekujemy za fanty na bazarek!!!!:loveu: :loveu: :loveu: PS dorothy - czy pieniazki - 100 zł podarowane przez Han&Dom dotarły do ciebie? Quote
Dorothy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ogromnie Wam dziekuje Anie kochane, :calus: jutro sprawdze, cos dzis nie moge sie dostac na konto :-( bank pisze ze konserwacja systemu i guzik, nie wchodze Mordzian potrzebuje znow frontline bo znalazlam na niej kleszcza a to cudo jak sie okazuje dziala na nie tylko miesiac, no i chyba bede prosic weta o cos na wzmocnienie kosteczek i stawow. a wielkimi krokami nadciaga sterylka... no moze nie wielkimi, we wrzesnie, tak mysle :roll: Quote
Recommended Posts