Dorothy Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 pokaz zdjatko z uszkami? odkad mam Morgane kocham sznaucery...:cool3: Quote
figa33 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Morganka będzie się odchudzać?:lol: Odchudzamy się w takim razie we trzy , ja, Mordzia i kotka mojej mamy , którą mam teraz pod opieką. Mama strasznie ją spasła , ja siebie też , więc od jutra listek sałaty przez cały dzień ...:placz: ( no dobra DWA listki )..:eviltong: Quote
Dorothy Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 dolaczam do tej silnej grupy , ja dla odmiany nie jem bo mi wciaz niedobrze, i po cichu marze o skutkach odchudzajacych typu zanik pewnych krągłości... Mordzian chyba kupie karme light, Wy sie smiejecie, ale ona NAPRAWDE sie poszerzyla i i choc czesciowo to z powodu futra (pieknie jej rosnie, nie nadazam z podstrzyganiem) to NIEWATPLIWIE przybylo tu i tam...:shake: Quote
figa33 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale wiesz to cieszy ,że zarasta ładną sierścią :loveu: , roboty więcej niestety, ale fajnie , bo to duma dla właściciela , a widać,że Morgana wypieszczona królewna , no te zdjęcia na kanapie ( zwłaszcza to z opuszczonym wzrokiem winowajcy :lol: ) cudne!! Quote
AnkaG Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Proszę to Estka z uszkami. Ma 11,5 roku. Nieźle się trzyma prawda ? Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 zobaczcie !! jest 3 część metamorfoz gdzie m.in. jest nasza Mordzian :) http://pl.youtube.com/watch?v=tAiZsMaxoRQ Quote
AniaB Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Rozliczenie: dla morgany otrzymałam od Han&Dom 100 zł:loveu: :loveu: Z bazarku mam 138 zł:loveu: :loveu: Razem do przelania 238 zł..:multi: Przelew zrobie w najblizszy poniedziałek. Dorothy - moze powoli mozna juz umawiac sterylkę? :lol: Quote
AniaB Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wprowadziłam przelew na 238 zł. Pieniądze zejda z mojego konta jutro - u Ciebie Dorothy powinny byc jutro po południu lub we wtorek. Bardzo Cie prosze o potwierdzenie tu na watku, ze przelew dotarł, aby wszyscy darczyncy mogli sobie potwierdzic wpływ (od tej historii z gromikiem bardzo pilnuję, zeby rozliczyc sie oficjalnie z kazdej złotóweczki..) Quote
figa33 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Aniu, Dorothy wyjechała na tydzień..i nie wiem czy ma dostęp do netu. Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 HISTORIA MORGANY http://pl.youtube.com/watch?v=TgysIrPICIg Quote
figa33 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 i znów się poryczałam...pięknie to zrobiłeś matusz5 i Biba i innych psiaków:Rose::Rose::Rose: Quote
AniaB Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 figa33 napisał(a):Aniu, Dorothy wyjechała na tydzień..i nie wiem czy ma dostęp do netu. aha - nie doczytałam..:oops: dzięki figa33:loveu: to nic - poczekam..:lol: Najważniejsze ze pieniadz ode mnie wyszedł - i idzie w kierunku dorothy. Najbardziej zawsze sie boje, ze o czymś zapomne i nie wysle.. Quote
LALUNA Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='matusz5']HISTORIA MORGANY http://pl.youtube.com/watch?v=TgysIrPICIg A na końcu jest to zdjecie które strasznie lubię :loveu: Zawiadiacka morda Morgany, taka z zaciakwionym pytaniem, co robimy? Bo świat jest taki piękny. Szkoda tylko ze Dorothy nie załapła się na filmik wraz z Morgana. ALe widać nie lubi sie focić :evil_lol: Quote
Evra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Powinien być zakaz robienia tak wzruszających filmików! :placz::placz::placz: Cudowna Mordzianka, jest nie do poznania. Quote
weszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Piękny filmik... wspaniały... :loveu::loveu::loveu: Jak już tak sobie pochlipujemy to sorki za offa - ja też zapraszam na filimik o mojej Forsie http://www.youtube.com/watch?v=nzcRPo8i7So - i tutaj do ewentualnych komentarzy żeby nie offować Mordziankowego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77778 Quote
aniac50 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Matusz wielkie dzięki za piękną ,wzruszającą opwieść o Morganie!Cudnie to zrobiłeś-GRATULACJE !!!!! Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 nie ma za co ;) Morganie należał się taki filmik, by inni poznali jej historię szkoda tylko, że nie ma żadnego zdjęcia Dorothy z Morgana :) Quote
Dorothy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Bedzie niedlugo ;-) Morgana z Dorothy na wakacjach "zagramanica" come soon!!!:cool3: Quote
anouk92 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='matusz5']zobaczcie !! jest 3 część metamorfoz gdzie m.in. jest nasza Mordzian :) http://pl.youtube.com/watch?v=tAiZsMaxoRQ Boże piękne aż się popłakałam, nawet moja Gabrysia się załapała! Quote
anouk92 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czarodziejka napisał(a):I Foczka moja też :) A która to? Quote
Dorothy Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 watek upadl nisko...:-( wrocilysmy, Morgana wypoczeta i zadowolona staje juz na lapce caly czas choc nieco utyka, lapka jest nieco przekrzywiona w bok (sama stopka) i pazury scieraja sie pod kątem. Jutro jedziemy do weta na ogledziny. ja niestety zaraz po przyjezdzie musialam odwalic kupe zaleglej roboty, ponadto dzis przezylam kontrole sanitarno-weterynaryjna naslana mi przez sasiadow z powodu zwierzat, poniewaz nadal niektorym tu bardzo przeszkadzam, a moje konie o psach nie mowiac to juz w ogole. Czemu ludzie sa tacy? :-( sami nic dobrego nie robia, a pod innymi kopia dolki.. ta osoba ktora na mnie doniosla i wydzwaniala do gminy to nie zadna wsiowa baba tylko pani lekarz pediatra....:shake: trzesie ją na moj widok... a wczoraj pies zabil mojego rudego koteczka:placz: mam zalobe, nie moge przestac plakac, nie umiem zapomniec. Umieral mi na rekach z przetraconym karkiem, nic juz nie moglam zrobic, dlugo tulilam stygnace rude cialko...:-( czemu jest tak ciezko czasem...:-( Quote
Neris Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jak to, Twój własny pies czy jakiś obcy się wdarł? Quote
Recommended Posts