Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejne wpłaty za bazarek nadeszły:
axelina 20,00 zł:loveu:
Reno2001 20 zł:loveu: Reno2001 wylicytowanego pieska przekazała na dalsze aukcje!!!! Reno2001 - dziekuje!!!!
Jaaga 16 zł:loveu:

czyli razem mamy:
36 zł z pierwszych wpłat plus
56 zł z obecnych
razem na dzień dzisiejszy wpłynęło 92 zł:multi:
dziekujemy..!!!:loveu:

a ja czekam dalej, bo jeszcze nie wszystkie fanty wysłane..:lol:

Posted

Dorothy napisał(a):
cudownie cudownie naprawde nie wiem jak sie cieszyc, Aniu dziekujemy!!!

nie musicie sie cieszyc - musicie tylko mi potwierdzić jak juz zrobie przelew, ze grosz doszedł:evil_lol:
natomiast wielkie podziekowania naleza sie Anic50 która fanty na bazarek podarowała!!:loveu:

Posted

zyjemy...
ale co to za zycie...
jestem chora...
nie mialam nawet sil wstac z lozka, dowlec sie do komputera, a zwierzaki sie nie pytaja jak sie czuje tylko trzeba je oporzadzac. Na inne rzeczy brak sil...:shake:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Przeziębienie ? Już Ci lepiej ?

z przeziebieniem to ja treningi odbywam i pracuje :shake:
to jest duzo gorzej bo to jest brzuch, zatrucie, nie wiem co, od tygodnia mdlosci,okropny bol brzucha (innych przypadlosci nie bede opisywac :puppydog::tard:)
i towarzyszaca temu jak zazwyczaj koszmarna wrecz słabosc...
Juz wczoraj myslalam ze lepiej ale nie, dzis znow:placz:

spalyscie kiedys na dywaniku w lazience zwiniete w klebek nie mogac dojsc do lozka i nawet sie nie wybierajac, bo po co, zeby zaraz wracac?
No wiec takie atrakcje mam.:shake:

Mordzian stara sie mnie dzielnie podtrzymywac na duchu, ale bywa ze nieudolnie... niestety do tego mam strasznie nos wyczulony kazdy smrodek powoduje mdlosci, no a Mordzian na te przyklad udaje sie do ulubionego strumyka na dzialce i wraca z lapkami utytlanymi szlamem i blotkiem. Niegdys nie zauwazalam, teraz ten zapach powoduje ze lece z mdlosciami wiadomo gdzie, obrzydliwosc, i tak tu tulic Mordzian??:-(

Posted

spalyscie kiedys na dywaniku w lazience zwiniete w klebek nie mogac dojsc do lozka i nawet sie nie wybierajac, bo po co, zeby zaraz wracac?

Tak, przy grypie jelitowej.
Odrzuciło mnie od jedzenia na tydzień.

Jedyne co mogłam po 2 dniach jesc to : jabłka gotowane z odrobina cukru.
Spróbuj, moze pomoze.
MAsz chociaz kogos do pomocy?:cool3:

Posted

melduje kolejne wpłaty za bazarek: szumaki - 20 zł - wisiorek alfons mucha, warg&warg 10 zł - wisiorek z przeźroczystym kamieniem. Już niedługo zrobie przelew zbiorczy do Ciebie Dorotko..A poza tym życze zdrówka.. Moze jakies bakterie krążą w wodzie albo wirus grypy...Biedaku.. Szkoda mi Cie strasznie..Nienawidze rzygać...

Posted

niestety nie czytałam całego wątku... za dużo tego na jedną noc...

mam pytanie, co z pieskiem z którym Morgana była razem w budzie- też bida taka przerażona...

Posted

przyszła kolejna wpłata za bazarek od magosia99 - 6 zł..:loveu:
czyli razem na dzień dzisiejszy mamy 128 zł!!!:multi:
dziekujemy!!!
jeszcze tylko czekam na ostatnia wpłate za reczniczek i moge robić przelew zbiorczy...:lol:

Posted

dobry wieczór!

fajnie ogląda się zdjęcia Morgany takiej zadowolonej mimo łapki chyba w niezbyt dobrej kondycji..

mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.