Dorothy Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wole w calosci. Zamelduje ze wplynelo i bedzie ok. Buziaki za organizacje zbiorek, jestes przekochana!!! :calus: Quote
AniaB Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 kolejne wpłaty za bazarek nadeszły: axelina 20,00 zł:loveu: Reno2001 20 zł:loveu: Reno2001 wylicytowanego pieska przekazała na dalsze aukcje!!!! Reno2001 - dziekuje!!!! Jaaga 16 zł:loveu: czyli razem mamy: 36 zł z pierwszych wpłat plus 56 zł z obecnych razem na dzień dzisiejszy wpłynęło 92 zł:multi: dziekujemy..!!!:loveu: a ja czekam dalej, bo jeszcze nie wszystkie fanty wysłane..:lol: Quote
Dorothy Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 cudownie cudownie naprawde nie wiem jak sie cieszyc, Aniu dziekujemy!!! Quote
AniaB Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dorothy napisał(a):cudownie cudownie naprawde nie wiem jak sie cieszyc, Aniu dziekujemy!!! nie musicie sie cieszyc - musicie tylko mi potwierdzić jak juz zrobie przelew, ze grosz doszedł:evil_lol: natomiast wielkie podziekowania naleza sie Anic50 która fanty na bazarek podarowała!!:loveu: Quote
aniac50 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To AniaB WSZYSTKO zorganizowała !!!!I to ONA odwaliła kawał DOBREJ ROBOTY !!!A ja pozbyłam się chętnie paru klamotów ! Quote
Dorothy Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 zyjemy... ale co to za zycie... jestem chora... nie mialam nawet sil wstac z lozka, dowlec sie do komputera, a zwierzaki sie nie pytaja jak sie czuje tylko trzeba je oporzadzac. Na inne rzeczy brak sil...:shake: Quote
Dorothy Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Przeziębienie ? Już Ci lepiej ? z przeziebieniem to ja treningi odbywam i pracuje :shake: to jest duzo gorzej bo to jest brzuch, zatrucie, nie wiem co, od tygodnia mdlosci,okropny bol brzucha (innych przypadlosci nie bede opisywac :puppydog::tard:) i towarzyszaca temu jak zazwyczaj koszmarna wrecz słabosc... Juz wczoraj myslalam ze lepiej ale nie, dzis znow:placz: spalyscie kiedys na dywaniku w lazience zwiniete w klebek nie mogac dojsc do lozka i nawet sie nie wybierajac, bo po co, zeby zaraz wracac? No wiec takie atrakcje mam.:shake: Mordzian stara sie mnie dzielnie podtrzymywac na duchu, ale bywa ze nieudolnie... niestety do tego mam strasznie nos wyczulony kazdy smrodek powoduje mdlosci, no a Mordzian na te przyklad udaje sie do ulubionego strumyka na dzialce i wraca z lapkami utytlanymi szlamem i blotkiem. Niegdys nie zauwazalam, teraz ten zapach powoduje ze lece z mdlosciami wiadomo gdzie, obrzydliwosc, i tak tu tulic Mordzian??:-( Quote
BIANKA1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dorotko , lepiej sie czujesz ? Byłaś u lekarza ? Quote
Dorothy Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nie... dzis swieto... w dodatku strasza mnie ze skoro mam tyle zwierzat to to moze jakis robal... nie przechodzi mi od tygodnia...:placz: Quote
LALUNA Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 spalyscie kiedys na dywaniku w lazience zwiniete w klebek nie mogac dojsc do lozka i nawet sie nie wybierajac, bo po co, zeby zaraz wracac? Tak, przy grypie jelitowej. Odrzuciło mnie od jedzenia na tydzień. Jedyne co mogłam po 2 dniach jesc to : jabłka gotowane z odrobina cukru. Spróbuj, moze pomoze. MAsz chociaz kogos do pomocy?:cool3: Quote
Dorothy Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 mam, inaczej wszystko by sie zawalilo. Ja nawet herbaty nie umialam sobie zrobic :-( Quote
BIANKA1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Trzymaj się Dorotko . Wracaj do zdrowia . Quote
AniaB Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 melduje kolejne wpłaty za bazarek: szumaki - 20 zł - wisiorek alfons mucha, warg&warg 10 zł - wisiorek z przeźroczystym kamieniem. Już niedługo zrobie przelew zbiorczy do Ciebie Dorotko..A poza tym życze zdrówka.. Moze jakies bakterie krążą w wodzie albo wirus grypy...Biedaku.. Szkoda mi Cie strasznie..Nienawidze rzygać... Quote
AniaB Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 aha - zapomniałam napisac podsumowanie - razem mamy na dzień dzisiejszy 92 zł + 30 zł - czyli 122 zł..:) Quote
demi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 niestety nie czytałam całego wątku... za dużo tego na jedną noc... mam pytanie, co z pieskiem z którym Morgana była razem w budzie- też bida taka przerażona... Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='demi']niestety nie czytałam całego wątku... za dużo tego na jedną noc... mam pytanie, co z pieskiem z którym Morgana była razem w budzie- też bida taka przerażona... ta sunia dalej przerażona, została sama w budzie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5721696#post5721696 Quote
AniaB Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 przyszła kolejna wpłata za bazarek od magosia99 - 6 zł..:loveu: czyli razem na dzień dzisiejszy mamy 128 zł!!!:multi: dziekujemy!!! jeszcze tylko czekam na ostatnia wpłate za reczniczek i moge robić przelew zbiorczy...:lol: Quote
figa33 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 dobry wieczór! fajnie ogląda się zdjęcia Morgany takiej zadowolonej mimo łapki chyba w niezbyt dobrej kondycji.. mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Quote
LALUNA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 A Dorotka jakos sie nam nie odzywa :cool3: Quote
Peter Beny Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No nie odzywa :cool3: Pewnie ma sporo zajęć :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts