Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ktorzy? Bo poprzedni wyjechali a przyjechali nowi i wczoraj pojechali i ja juz nie mam sily a brzuch mi strajkuje, czuje sie jak zuzyta sciereczka , i w dodatku codzien wykonuje czynnosc obrzydliwa zbierania slimakow w ogrodzie (wiaderko dziennie) koszmar, snia mi sie w nocy!!!!!!!! :placz:
Aniu przyszlo to 100 zl!! Najmocniej dziekuje!! Odkladam na sterylke, poki co nie ma potrzeb naglacych procz jedzenia i Frontline'a. Wszystko co zostanie bedzie na sterylke.

Posted

U nas też jest pełno ślimaków . Takie czerwone i czasem czarne , obrzydlistwo :shake: Teraz są wakacje , to goście przyjeżdrzają tłumnie . Jeszcze troszkę i wszystko się uspokoi .

Posted

Otoz to. A tu nawiac sie nie da na wakacje, tylko sie jest wakacyjnym celem :p oczywiscie kasy z tego nie ma (eeech, no wiem, materialistka jestem) ale na konika kazdy kuzyn by chcial wsiasc :p

slimaki to koszmar :placz:
ostatnio pieczolowiecie sadzilysmy z Agnieszka Co. takie piekne roslinki na skalniaku, przywiozla mi trzy skrzyneczki ze swojego, a te sk... pozeraja cale efekty naszej pracy!!! Byla roslinka- nie ma roslinki! W jeden dzien potrafia opedzlowac z listkow krzaczek!!:placz:
kupilam taka trutke za 12 zl ale to malo tego jest, ledwo obsypalam wokol skalniaka, a gdzie indziej nie starczylo.... a ich po deszczu cale stada wylaza, mozna sie na trawniku wywalic bo slisko od nich BRRRRR:ekmm::ekmm::ekmm:

Posted

właśnie. Bredze tu o szkodnikach zamiast skupić się na rzeczach przyjemnych :eviltong:

Otóż nawiedził mnie Peter i przywiózł taka burze ze soba że przez 15 minut nie mógł wysiąśc z auta :evil_lol:
A byl z synem i ze swoim niesamowitym owczarem, eeech, piekne psisko:roll:
Owczar obwachal i oblal mi wszsystko na podworku, a moje psy zamkniete w tym czasie w garazu kiblowaly na zeslaniu. Jedynie Mordzian zapoznała kawalera i owarczała go na wszelki wypadek :evil_lol:

Posted

Otóż nawiedził mnie Peter i przywiózł taka burze ze soba że przez 15 minut nie mógł wysiąśc z auta :evil_lol:

To móg nie wysiadac i odjechac. Chyba ze chciałas tej burzy aby podlała ogródek.
A u nas susza. Moze by Peter przyjechał na chwile do Wrocławia? :cool3:

Posted

Sprobowalby nie wysciasc:mad:
wywleklabym osobiscie z auta (kurcze nie wiem kawal chlopa z niego ze dwa razy wiekszy ode mnie ale jakbym sie mocno zaparla ???:roll:)
Peter wciaz gdzies jezdzi to moze i d Wrocka by zajrzal. :evil_lol:

W sumie ja z tego deszczu bardzo sie ciesze bo tu tak koszmarna susza ze trawa nie rosnie i wszedzie szary pyl. Teraz troche odzylo.

Posted

wy tu sobie gadu gadu, a ja chciałam troche pobredzic znów o pieniadzach..:oops:

za bazarki wpłynęło na moje konto:
20 zł od annag :loveu: za wisiorek kamień
16 zł od Aga i Eto:loveu: za ksiażki Smak świezych malin oraz Cierpkosć wisni..

Zbieram dalej - jak wszystkie wpłaty wpłyna to podam sumaryczną kwote i wszystko przesle razem do Ciebie Dorothy - no chyba ze wolisz na raty..?