LALUNA Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Dorothy napisał(a):nie, w kazdym razie ja nie dawalam jej tam.... Ale ja dawałam już jakiś czas temu ;) Quote
Dorothy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 :oops: no tak, a ja nie mialam o tym pojecia...:shake: Quote
Dorothy Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 nikt nie zajrzal nawet do Mordziana...:placz: Quote
LALUNA Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 owszem zajrzał, ale czekamy az sie dogo naprawi bo muli. I to już ma być za moment ;) Quote
BIANKA1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja też zaglądam . Tylko teraz mam mało czasu żeby pisać . Mordzia prześliczna . Chyba mojego gryzaka dam na metamorfozy :evil_lol: Quote
aniac50 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Morgana Prześliczna !!!!!!Dla mnie ona zawsze była ,jest i będzie PRZECUDNEJ URODY PANIENKA!!!! Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 no to sie ciesze ze ktos zaglada do nas. Morganka tez napewno :-) zaraz bede sprawdzac co tam wplynelo na konto :-) Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja cały czas zaglądam ale miałam zablokowane konto i nic nie mogłam pisać :/ Dopiero dziś odzyskałam głos na dogo ;) ! Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cały czas zagladam . Goście już pojechali ? Czy Mordzia zaczyna stawać na nóżce ? Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ale ktorzy? Bo poprzedni wyjechali a przyjechali nowi i wczoraj pojechali i ja juz nie mam sily a brzuch mi strajkuje, czuje sie jak zuzyta sciereczka , i w dodatku codzien wykonuje czynnosc obrzydliwa zbierania slimakow w ogrodzie (wiaderko dziennie) koszmar, snia mi sie w nocy!!!!!!!! :placz: Aniu przyszlo to 100 zl!! Najmocniej dziekuje!! Odkladam na sterylke, poki co nie ma potrzeb naglacych procz jedzenia i Frontline'a. Wszystko co zostanie bedzie na sterylke. Quote
AniaB Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dorothy napisał(a):Aniu przyszlo to 100 zl!! no to git:lol: :multi: Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 U nas też jest pełno ślimaków . Takie czerwone i czasem czarne , obrzydlistwo :shake: Teraz są wakacje , to goście przyjeżdrzają tłumnie . Jeszcze troszkę i wszystko się uspokoi . Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Otoz to. A tu nawiac sie nie da na wakacje, tylko sie jest wakacyjnym celem :p oczywiscie kasy z tego nie ma (eeech, no wiem, materialistka jestem) ale na konika kazdy kuzyn by chcial wsiasc :p slimaki to koszmar :placz: ostatnio pieczolowiecie sadzilysmy z Agnieszka Co. takie piekne roslinki na skalniaku, przywiozla mi trzy skrzyneczki ze swojego, a te sk... pozeraja cale efekty naszej pracy!!! Byla roslinka- nie ma roslinki! W jeden dzien potrafia opedzlowac z listkow krzaczek!!:placz: kupilam taka trutke za 12 zl ale to malo tego jest, ledwo obsypalam wokol skalniaka, a gdzie indziej nie starczylo.... a ich po deszczu cale stada wylaza, mozna sie na trawniku wywalic bo slisko od nich BRRRRR:ekmm::ekmm::ekmm: Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A ja lubię ślimaki :] Jak byłam mała to je trzymałam w akwariach w mieszkaniu ;) I teraz też na nie ciepło patrzę! Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 weszko dzis zebralam pol dziesieciolitrowego wiadreka. Wyslac Ci??:evil_lol: Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Oj nie dziękuję, mimo całej sympatii do ślimorów. Raczej wyślij do francuskiej restauracji ;) Może jeszcze zarobisz ;) ? Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 cholerne zabojady nie gustują w pomrowach. Bo tak sie owe badziewie nazywa...:shake: Quote
Peter Beny Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Oj nie ladnie :eviltong: Dorothy nic nie wspomniała że ją dziś nawiedziłem :diabloti: Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 właśnie. Bredze tu o szkodnikach zamiast skupić się na rzeczach przyjemnych :eviltong: Otóż nawiedził mnie Peter i przywiózł taka burze ze soba że przez 15 minut nie mógł wysiąśc z auta :evil_lol: A byl z synem i ze swoim niesamowitym owczarem, eeech, piekne psisko:roll: Owczar obwachal i oblal mi wszsystko na podworku, a moje psy zamkniete w tym czasie w garazu kiblowaly na zeslaniu. Jedynie Mordzian zapoznała kawalera i owarczała go na wszelki wypadek :evil_lol: Quote
Peter Beny Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :razz: No pogoda nam wyrażnie nie sprzyjała :cool3: Poproszę o inną następny raz :lol: Quote
Dorothy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wypraszam sobie, sam przywiozleś :eviltong: zapewniam ze przedtem bylo pieknie slonecznie i cieplo :evil_lol: Quote
Peter Beny Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :lol: :lol: :lol: No tak sam sobie nagrabiłem :eviltong: :eviltong: Quote
LALUNA Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Otóż nawiedził mnie Peter i przywiózł taka burze ze soba że przez 15 minut nie mógł wysiąśc z auta :evil_lol: To móg nie wysiadac i odjechac. Chyba ze chciałas tej burzy aby podlała ogródek. A u nas susza. Moze by Peter przyjechał na chwile do Wrocławia? :cool3: Quote
Dorothy Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sprobowalby nie wysciasc:mad: wywleklabym osobiscie z auta (kurcze nie wiem kawal chlopa z niego ze dwa razy wiekszy ode mnie ale jakbym sie mocno zaparla ???:roll:) Peter wciaz gdzies jezdzi to moze i d Wrocka by zajrzal. :evil_lol: W sumie ja z tego deszczu bardzo sie ciesze bo tu tak koszmarna susza ze trawa nie rosnie i wszedzie szary pyl. Teraz troche odzylo. Quote
AniaB Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wy tu sobie gadu gadu, a ja chciałam troche pobredzic znów o pieniadzach..:oops: za bazarki wpłynęło na moje konto: 20 zł od annag :loveu: za wisiorek kamień 16 zł od Aga i Eto:loveu: za ksiażki Smak świezych malin oraz Cierpkosć wisni.. Zbieram dalej - jak wszystkie wpłaty wpłyna to podam sumaryczną kwote i wszystko przesle razem do Ciebie Dorothy - no chyba ze wolisz na raty..? Quote
Recommended Posts