kcd Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 inka33 napisał(a): No, dobra... powiedzieć mogę od razu. Albo... nie. :p Nie dręcz! Mów..! :-) Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malagos napisał(a):No i dlaczego Inka nie dokończyłaś ?? A tak ciekawie się zapowiadało....... Ineczko, zapytaj jutro weta o cenę szczepienia na wirusówki, bez wścieklizny rzecz jasna. Np. żeby ruch był większy, a co? :eviltong: Hiczkok, te sprawy... Postaram się pamiętać, a jak zapomnę, to zawsze mogę zadzwonić. ;) A przy okazji - jeśli chodzi o cenę wizyty piatkowej... Jeśli by było tylko zdejmowanie szwów, to miało być ok. 10-15zł (pytałam wcześniej przez telefon). Nie mam kompletnie porównania cen wetowych, bo tylko tu chodziłam. Wydawało mi się, że jak na W-wę, to nie zdziera... :oops: Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kcd napisał(a):Nie dręcz! Mów..! :smile: Wieczorem... Sepulinda (jak zwykle) drzemała na kanapie. Poszłam do przedpokoju, zaczęłam zakładać buty i zawołałam: "Sepia, spacerek!" Co na to Sepi? :-o ...zeskoczyła z kanapy, otrzepała futerko i przydreptała żwawo do mnie! :) Za to po spacerze znów odmówiła wejścia po schodkach... Tym razem TŻ wszedł po nich pierwszy, a ja na dole namawialam uparciuszkę. Mróz był taki, że po chwili skapitulowałam i wzięłam draniowszczyznę pod pachę. Natomiast rano byłam z nią sama i wlazła jakoś. Nie od razu i nie jakoś chętnie, ale weszła na własnych łapkach! :) Mazowszanka napisał(a):I o zdjęcia prosimy :) Po ostatnich dwóch bazarkach, czyli łącznie 130 zdjęć, to mam taką niechęć do wrzucania fotek na dogo, że olaboga... :no-no-no: Quote
iwonamaj Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Zamieszczam na FB niektóre wpisy Inki w formie cytatów i, po prostu, robią furorę :) Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Czyli to Sepcia jest bohaterką tego dowcipu : Mam bardzo mądrego, tresowanego psa. Gdy do niego mówię "idziesz czy nie" - on albo idzie... albo nie :) Quote
M&S Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nutusia napisał(a):Czyli to Sepcia jest bohaterką tego dowcipu : Mam bardzo mądrego, tresowanego psa. Gdy do niego mówię "idziesz czy nie" - on albo idzie... albo nie :) Świetny!!!!! Quote
malagos Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 To może z fb się dom znajdzie? Zdarza się tak? Bo ja nieobyta, choć udaje mi się na wydarzenie Iwonki zaglądać. Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) Malagos... 134,10zł - 70zł = 64,10zł :p Iwona, popraw rozliczenie na fb. ;) Mattilu napisał(a):Czesc Sepka! nurkowalas dzis w sniegu? Próbowała... A ciocia inka jej nie pozwalała... :shake: No bo ta sukienka... :( iwonamaj napisał(a):Zamieszczam na FB niektóre wpisy Inki w formie cytatów i, po prostu, robią furorę Aha. Furorę...!? :-o Ja już wszystko wiem! Tam piszą o nas paskudne rzeczy! Mówią, że Sepia jest leniwa, a ja za to okrutna... Nic już Wam tu nie napiszę, bo potem o kalumniach takich się dowiem! :obrazic: Edited March 24, 2013 by inka33 Quote
malagos Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Oj tam, nie ważne jak piszą, ważne, ze piszą:) Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Jako, że mi dziś troszkę Palemka odbiła, to... COŚ dla Was[SIZE=3]! :grins: Quote
Ziutka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ale fajne wieści się tu czyta :) Incia - skrzywienia kręgosłupa szyjnego mozna dostać od tej fotki :eviltong: Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ziutka napisał(a):Incia - skrzywienia kręgosłupa szyjnego mozna dostać od tej fotki :eviltong: Oj tam - to jest jajko! :obrazic: Quote
Ziutka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 inka33 napisał(a):Oj tam - to jest jajko! :obrazic: No dobra, już nie bede narzekać ;) Oć utulkam :calus: Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ziutka napisał(a):No dobra, już nie bede narzekać ;) Oć utulkam :calus: No dobra! Łaskawie wybaczam. :grins: [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]To teraz !!! UWAGA !!! zagadka: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: [SIZE=5]Ile Sepia ma sutków? Quote
Ziutka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 inka33 napisał(a):No dobra! Łaskawie wybaczam. :grins: [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]To teraz !!! UWAGA !!! zagadka: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: [SIZE=5]Ile Sepia ma sutków? No to żeś teraz poleciała po bandzie :evil_lol: Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malagos napisał(a):Oj tam, nie ważne jak piszą, ważne, ze piszą:smile: No, nie wiem... :shake: ja chyba nie z tego pokolenia... :p malagos napisał(a):Dom tymczasowy - pilnie poszukiwany!! Wiesz, że to napisałaś w moje imieniny...? :grins: Quote
inka33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Pierwszy wieczór, czyli 20.03.2013 - "skubanie kurczaczka" Portrecik kanapowy nakocykowy 21.03.2013: Leżakowanie kanapowe w sukience 23.03.2013: Sepia pomaga w pobazarkowym przygotowywaniu fantów do wysyłki 23.03.2013: Mówimy "Słodkich snów!" o każdej porze 24.03.2013: Macie na pożarcie! :diabloti: ...bo Sepulinka chwilowo pości... :( Niepotrzebnie się polizało odrobinkę smalczyku... :roll: Quote
Ziutka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ale śliczne fotaski :):):) Jak znalazł do ogłoszeń ! Dowiemy się ile tych sutków ? Quote
Mazowszanka13 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 To fajne: Jajo dowcipne :lol: Ale mnie kojarzy się z pracownią biologiczną. Już dalej nie będę pisała.... Quote
terra Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jajeczna Sepula na cały czas interesuje się ranką? Może nie musi być taka damą na spacerkach? Quote
kcd Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 inka33 napisał(a):N [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]To teraz !!! UWAGA !!! zagadka: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: [SIZE=5]Ile Sepia ma sutków? :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts