Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Bierz ciocia:) trzymać to gdzie nie mam, ale AgusiaP mi obfaca teraz i część jest u niej, damy radę.
Bardzo dziękuję :loveu::loveu:

ok...to w przyszłym tygodniu (po środzie) jakoś Ci podrzucę...parę złotych na pewno się z tego uzbiera:)

Posted

Mysza mam na koncie pieniążki uzbierane na Bubę w kwocie 232 zł 50 gr. Sunia już na dobre zadomowiła się w swoim domku :) więc te pieniążki przekazuję dla Afry. Będzie prawie na miesiąc hoteliku. W zaokrągleniu zapisz 250 zł.
W marcu wesprę jeszcze jednorazowo sunię dla równego rachunku.
Trzymam kciuki za maleńką i oby jak najszybciej znalazła swoje miejsce na ziemi.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Mysza mam na koncie pieniążki uzbierane na Bubę w kwocie 232 zł 50 gr. Sunia już na dobre zadomowiła się w swoim domku :) więc te pieniążki przekazuję dla Afry. Będzie prawie na miesiąc hoteliku. W zaokrągleniu zapisz 250 zł.
W marcu wesprę jeszcze jednorazowo sunię dla równego rachunku.
Trzymam kciuki za maleńką i oby jak najszybciej znalazła swoje miejsce na ziemi.

Super:) Bardzo bardzo dziękujemy:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
W hoteliku jesteśmy umówieni na niedzielę wieczorem:)

Wspaniale, teraz tylko sunia musi szybciutko dojść do siebie, a potem do pełni szczęścia będzie potrzebny DS

Posted

Gabi79 napisał(a):
Wspaniale, teraz tylko sunia musi szybciutko dojść do siebie, a potem do pełni szczęścia będzie potrzebny DS

Gabi jestem pewna że takie cudeńko :loveu: szybciutko znajdzie najlepszy domek na świecie :)