Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj skonczyly sie ferie. Dzisiaj moja mama wezmie do pobliskiej szkoly, w ktorej uczy, zdjecia Afry. Moze ktores dziecko ja rozpozna :). Trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='Gosia6']Wczoraj skonczyly sie ferie. Dzisiaj moja mama wezmie do pobliskiej szkoly, w ktorej uczy, zdjecia Afry. Moze ktores dziecko ja rozpozna :). Trzymajcie kciuki :)[/QUOTE]
Trzymamy:)

Posted

[quote name='Gosia6']Wczoraj skonczyly sie ferie. Dzisiaj moja mama wezmie do pobliskiej szkoly, w ktorej uczy, zdjecia Afry. Moze ktores dziecko ja rozpozna :). Trzymajcie kciuki :)[/QUOTE]

to dobry pomysł:) trzymam również kciuki!

Posted

[quote name='paula_t']Uważam, że pomysł z pokazaniem zdjęć jest rewelacyjny, może ktoś niuńkę skojarzy![/QUOTE]

Tylko jak będzie z tamtych okolic czemu nikt jej nie szuka...:-(:-(:-(

Posted

[quote name='AgusiaP']Tylko jak będzie z tamtych okolic czemu nikt jej nie szuka...:-(:-(:-([/QUOTE]

AgusiaP, bo ludzie to najbardziej okrutne istoty jakie chodzą po tym świecie...
Odnalezienie byłych właścicieli niby w teorii nic by nie dało jeśli okazałoby się, że jej nie chcą, nie szukali, ale przynajmniej mogliby podpisać zrzeczenie się psa. A może jednak Afra zaginęła już jakiś czas temu, była szukana, ale nie odnalazła się...Życie pisze różne scenariusze.

Posted

[quote name='paula_t']Życie pisze różne scenariusze.[/QUOTE]
Ano różne pisze, były przypadki że psa ludzie znajdywali po roku albo i dłużej.
Niestety więcej jest przypadków porzucenia

Posted

[quote name='Energy']Nie jedzie:) zostaje na dt u Gosia6:)[/QUOTE]

to wspaniała wiadomość!!! dla suni to wielki dar, żę nie będzie musiała znów zmieniać środowiska....a DS znajdziemy jej w mig;) takiej pięknotce;)

Posted (edited)

Mam pytanko... Od razu się przyznaję, że nie przeczytałam całego wątku stąd pytam :oops: potrzebne są jeszcze pieniążki dla Afry?? Czy BDT wszystko zapewnia ?? :)

Bo jak trza pieniążków to zapraszam na mega bazar na kilka celów- w tym Afra ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240108-NOWY-BAZAR-Dwie-strony-fantów!Ponad-150-pozycji[/url]!

Edited by sonek666
Posted

[quote name='sonek666']Mam pytanko... Od razu się przyznaję, że nie przeczytałam całego wątku stąd pytam :oops: potrzebne są jeszcze pieniążki dla Afry?? Czy BDT wszystko zapewnia ?? :)
Bo jak trza pieniążków to zapraszam na mega bazar na kilka celów- w tym Afra ;)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240108-NOWY-BAZAR-Dwie-strony-fantów!Ponad-150-pozycji[/URL]![/QUOTE]
Soniu, tak na teraz nie potrzeba, mamy 450 zł więc będzie na sterylkę i leki po sterylce (mam nadzieję że nic innego z jej zdrowiem nie wyskoczy)

Posted

Brawa dla Pani Gosi, właśnie przeczytałam:):):) Znajdzie się domek dla suni kochanej, teraz niech bezpiecznie zdrowieje:) SUNIAKU do przodu, będzie dobrze, ups, bez podtekstów już;)