Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
w Preczowie, to niedaleko od miejsca gdzie jest teraz

Na razie ma miejsce w Preczowie w hoteliku, ale jakby znalazł się bezpłatny DT dla psinki było by lepiej bo tam była by otoczona miłością człowieka :). Więc może jeszcze do poniedziałku zwolni się miejsce w bezpłatnym domu tymczasowym :).
Dzisiaj dostała kolejną porcję środków przeciwbólowych i czuje się po nich znacznie lepiej. Co najważniejsze ma apetyt i pije wodę.

Posted

Gosia6 napisał(a):
Na razie ma miejsce w Preczowie w hoteliku, ale jakby znalazł się bezpłatny DT dla psinki było by lepiej bo tam była by otoczona miłością człowieka :). Więc może jeszcze do poniedziałku zwolni się miejsce w bezpłatnym domu tymczasowym :).
Dzisiaj dostała kolejną porcję środków przeciwbólowych i czuje się po nich znacznie lepiej. Co najważniejsze ma apetyt i pije wodę.

Szukamy pytamy ale o bezpłatne bardzo ciężko:shake:

Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki w tytule wątku jest literówka i wyglada, że sunię zabieracie na DT.
Dzięki Marysiu, poprawiałam.
Dzwoniłam albo pisałam do wszystkich którzy przyszli mi do głowy.
Martika podesłała mi trochę nicków i też napisałam.
Na razie nic, może ktoś ma jeszcze jakieś namiary na BDT.

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja też dzisiaj szukałam w ogłoszeniach niestety nikt jej nie szuka...
Też uważam, że najlepszy dla niej by był DT ale wszystko pozajmowane...

taka ślicznotka szybko znajdzie nowy dom...żeby tylko jej zdrówko szybko się poprawiło..
BDT to dosłownie jak jakiś cud teraz...ale cuda tez czasem się zdarzają:) :)

Posted

malawaszka napisał(a):
a jak z załatwianiem się? nie ma problemów ze zrobieniem kupy?

Tak załatwiła się, jadła, piła. Mało wstaje ale za potrzebą idzie :). Nie załatwi się w domu :).

Posted

Mysza2 napisał(a):
Co do BDT niestety wszędzie odmowna odpowiedź,
Bardzo proszę, może ktoś mógłby zaoferować stały grosik da Afry na DT

Myszko, jakbyś była zainteresowana to mogę jakieś fanty na bazarek dla suni znaleźć...
będe w przyszłym tygodniu u moich rodziców a tam mam pełno książek, ciuchów jakiś...może by się przydało? gdybyś w ogóle miała gdzie to trzymać....

Posted

kiyoshi napisał(a):
Myszko, jakbyś była zainteresowana to mogę jakieś fanty na bazarek dla suni znaleźć...
będe w przyszłym tygodniu u moich rodziców a tam mam pełno książek, ciuchów jakiś...może by się przydało? gdybyś w ogóle miała gdzie to trzymać....

Bierz ciocia:) trzymać to gdzie nie mam, ale AgusiaP mi obfaca teraz i część jest u niej, damy radę.
Bardzo dziękuję :loveu::loveu: