malawaszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mysza2 napisał(a):Wszyscy o tym marzymy ale tylko jeśli to dobrzy ludzie.... nie ma nic gorszego niż musieć oddać cudownego psa ludziom, którzy na niego nie zasługują... Quote
dorobella Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 AgusiaP napisał(a):Tak bym chciała, żeby ktoś jednak jej szukał.... W sieci nie znalazłam ogłoszeń o suni w jej typie. Quote
kiyoshi Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mysza a gdzie Afra zamieszka w DT? bo jakoś nie mogę znależć... Quote
Mysza2 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 kiyoshi napisał(a):Mysza a gdzie Afra zamieszka w DT? bo jakoś nie mogę znależć... w Preczowie, to niedaleko od miejsca gdzie jest teraz Quote
Gosia6 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mysza2 napisał(a):w Preczowie, to niedaleko od miejsca gdzie jest teraz Na razie ma miejsce w Preczowie w hoteliku, ale jakby znalazł się bezpłatny DT dla psinki było by lepiej bo tam była by otoczona miłością człowieka :). Więc może jeszcze do poniedziałku zwolni się miejsce w bezpłatnym domu tymczasowym :). Dzisiaj dostała kolejną porcję środków przeciwbólowych i czuje się po nich znacznie lepiej. Co najważniejsze ma apetyt i pije wodę. Quote
malawaszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 a jak z załatwianiem się? nie ma problemów ze zrobieniem kupy? Quote
Marycha35 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No właśnie jak dziewczynka, bo to jednak ona, się czuje?:) Pani Gosiu brawo za serducho i akcję!!! Quote
Mysza2 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Gosia6 napisał(a):Na razie ma miejsce w Preczowie w hoteliku, ale jakby znalazł się bezpłatny DT dla psinki było by lepiej bo tam była by otoczona miłością człowieka :). Więc może jeszcze do poniedziałku zwolni się miejsce w bezpłatnym domu tymczasowym :). Dzisiaj dostała kolejną porcję środków przeciwbólowych i czuje się po nich znacznie lepiej. Co najważniejsze ma apetyt i pije wodę. Szukamy pytamy ale o bezpłatne bardzo ciężko:shake: Quote
Marycha35 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dziewczynki w tytule wątku jest literówka i wyglada, że sunię zabieracie na DT. Quote
Mysza2 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Marycha35']Dziewczynki w tytule wątku jest literówka i wyglada, że sunię zabieracie na DT. Dzięki Marysiu, poprawiałam. Dzwoniłam albo pisałam do wszystkich którzy przyszli mi do głowy. Martika podesłała mi trochę nicków i też napisałam. Na razie nic, może ktoś ma jeszcze jakieś namiary na BDT. Quote
Marycha35 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Teraz jest supero! Ja niestety nie znam BDT:( Quote
AgusiaP Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ja też dzisiaj szukałam w ogłoszeniach niestety nikt jej nie szuka... Też uważam, że najlepszy dla niej by był DT ale wszystko pozajmowane... Quote
boog Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 SYTUACJA KRYZYSOWA! PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS, NIE POZWÓLMY JASIOWI TRAFIC DO SCHRONU http://www.facebook.com/events/509396332417161/ http://www.dogomania.pl/forum/thread...fic-do-schronu Quote
kiyoshi Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 AgusiaP napisał(a):Ja też dzisiaj szukałam w ogłoszeniach niestety nikt jej nie szuka... Też uważam, że najlepszy dla niej by był DT ale wszystko pozajmowane... taka ślicznotka szybko znajdzie nowy dom...żeby tylko jej zdrówko szybko się poprawiło.. BDT to dosłownie jak jakiś cud teraz...ale cuda tez czasem się zdarzają:) :) Quote
Gosia6 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 malawaszka napisał(a):a jak z załatwianiem się? nie ma problemów ze zrobieniem kupy? Tak załatwiła się, jadła, piła. Mało wstaje ale za potrzebą idzie :). Nie załatwi się w domu :). Quote
Ada-Vebby Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Same dobre informacje:)Najważniejsze ,że się załatwiła. Quote
Maruda666 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Śliczna ta mała:) Oby jakiś super domek jak najszybciej ją wypatrzył:) Quote
ewu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Maruda666 napisał(a):Śliczna ta mała:) Oby jakiś super domek jak najszybciej ją wypatrzył:) Wypatrzy:):);) Quote
Mysza2 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Co do BDT niestety wszędzie odmowna odpowiedź, Bardzo proszę, może ktoś mógłby zaoferować stały grosik da Afry na DT Quote
kiyoshi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mysza2 napisał(a):Co do BDT niestety wszędzie odmowna odpowiedź, Bardzo proszę, może ktoś mógłby zaoferować stały grosik da Afry na DT Myszko, jakbyś była zainteresowana to mogę jakieś fanty na bazarek dla suni znaleźć... będe w przyszłym tygodniu u moich rodziców a tam mam pełno książek, ciuchów jakiś...może by się przydało? gdybyś w ogóle miała gdzie to trzymać.... Quote
Mysza2 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 kiyoshi napisał(a):Myszko, jakbyś była zainteresowana to mogę jakieś fanty na bazarek dla suni znaleźć... będe w przyszłym tygodniu u moich rodziców a tam mam pełno książek, ciuchów jakiś...może by się przydało? gdybyś w ogóle miała gdzie to trzymać.... Bierz ciocia:) trzymać to gdzie nie mam, ale AgusiaP mi obfaca teraz i część jest u niej, damy radę. Bardzo dziękuję :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts