Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']na to wygląda :evil_lol:

Kochani mam wspaniałe wiadomości :multi::multi:
Afra zostaje u Pani Gosi do znalezienia DS :multi::multi:
Najpierw dziewczyna musi się wyleczyć z tej miednicy, potem sterylka i mam nadzieję że dobry dom się trafi :)
Pani Gosia prosi o pomoc finansową w kwestii sterylki i ewentualnych innych kosztów weta gdyby takowe jeszcze wystąpiły :) no i ogłoszeń oczywiście
A zresztą pani Gosia będzie dzisiaj na dogo to nam sama napisze[/QUOTE]

Super wiadomość!! :)
Myszko,jeśli moje lub Asi fanty zostaną z Zosinowego bazarku to proszę dołożyć je do bazarku Afruni a ja jeszcze postaram się coś dodatkowo dosłać ;)

Posted

[quote name='Raczyna']a tam nie ma jakiegoś czasu oczekiwania?[/QUOTE]
Króciutki, i faktura jest poptrzebna, więc zwrot i tak po zabiegu można dostać:)
[quote name='Ada-Vebby']Super wiadomość!! :)
Myszko,jeśli moje lub Asi fanty zostaną z Zosinowego bazarku to proszę dołożyć je do bazarku Afruni a ja jeszcze postaram się coś dodatkowo dosłać ;)[/QUOTE]
Dziękuję Wanduś:)

Posted

[quote name='Panna Marple']dajcie znać, jeśli będą potrzebne jeszcze fanty na bazaro:lol:[/QUOTE]
Na pewno się przypomnę:):)
Na szczęście największy problem finansowy jakim jest opłacenie DT nam odpadł:)

Posted

Witam wszystkich obecnych i odwiedzających. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z Knurowa, której uciekła w sylwestra suczka - Perła, przesłała mi ogłaszenie: [url]http://tablica.pl/oferta/zaginela-suczka-caly-czas-szukamy-ID239hp.html[/url] nie wiem czy to ona :(. Pani opisała dokładnie taki charakter jak ma Afra, ale cieżko mi powiedzieć czy to ona czy nie bo Afra ma skołtunioną sierść, a Perełka ze zdjęcia jest zadbana. Jak Pani rozpozna pieska to przyjedzie ją zobaczyć. Ale nie wiem czy to możliwe, aby suczka z Knurowa znalazła się, aż w Dąbrowie Górniczej? Trzymajcie kciuki aby to byłs Perełka!

Posted (edited)

Ja to ogłoszenie widziałam, ale wydawała mi się niepodobna,
wyślę jej na maila z tablicy zdjęcia Afry
Gosiu, a sprawdź czy reaguje na imię Perła.

Edited by Mysza2
Posted

[quote name='Mysza2']Ja to ogłoszenie widziałam, ale wydawała mi się niepodobna,
wyślę jej na maila z tablicy zdjęcia Afry[/QUOTE]

Ja wysłałam Pani zdjęcia i powiedziała, że z mrdki jest bardzo podobna. I jak ją wzięła i była skołtuniona to właśnie tak wglądała. A jak ona się szwęda dwa miesiące na dworze to mogło jej się tak stać z sierścią :/. Ja nie wiem bardzo bym chciała, żeby to była ona.

Posted

[quote name='Mysza2']Ja to ogłoszenie widziałam, ale wydawała mi się niepodobna,
wyślę jej na maila z tablicy zdjęcia Afry
Gosiu, a sprawdź czy reaguje na imię Perła.[/QUOTE]

Jutro to sprawdzę jak będę ją wyprowadzała :), bo teraz jak do niej podchodzę to reaguje na mnie i rusza tyłeczkiem :)

Posted

hm daleko dość 50 km (autostradą) i jakoś trudno uwierzyć, żeby mała sama przeszła, ale kto wie psiaki rózne cuda potrafią robić... - prędzej ktoś ją zabrał, może tu przywiózł... no oby to była ona!!! :kciuki:

Posted

z całym szacunkiem do wszystkich, ale takich właścicieli to mam w bardzo głębokim poważaniu, aż gdzieś przy dwunastnicy

wie że pies się boi, to go nie upilnuje, a później płacz i zgrzytanie zębów
piesek kochany i nie wyobrażamy sobie życia bez niego bla bla bla, ale kuźna 15 zeta na chipa nie łaska, co?

jak widzę po sylwestrze te pogłupiałe psy biegające wszędzie to mi się nóż w kieszeni otwiera
już pomijam że kumpel zrobił z tego dochodowy interes- wyłapuje i kasuje nagrody za znalezienie, w tym roku nazbierał ponad 1000, nie chciał się przyznać ile psów miał w domu

Posted

[quote name='Pysia']Uważaj bo uwierzę że byś nie jechała z dopalaczem i 500 km ;)[/QUOTE]

aaa no ja tak! źle zrozumiałam co napisałaś :splat: sprzątanie pieczary mi chyba zaszkodziło - bo zrozumiałam, że to niedaleko dla psa żeby tyle się przemieściła - a dla człowieka to pewnie, że już bym jechała

Posted

Raczyna skąd wiesz jak to się stało? Ja bym nie oceniała tak pochopnie właścicieli, każdemu różne rzeczy się przytrafić mogą, niestety.

Trzymam kciuki żeby to była ona!
Malawaszka co do odległości to dokładnie tak myślę jak Ty, różnie mogło być.

Posted

dokładnie różnie to bywa, może akurat to właśnie ona jest, może ktoś ją zgarnął, przywiózł tu, a potem ona uciekła bo chciała do domu wrócić, kto wie :).

Posted

Kochane nie osądzajmy pochopnie, nie wiemy w jakim wieku są ludzie, czy mają czym dojechać, jest noc, Afra jest bezpieczna.
Poczekajmy spokojnie na rozwój wydarzeń.