Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Raczyna']tak, tylko ma imię przekręcone ;P[/QUOTE]
to musimy ciocię Fochu poprosić o poprawę:)

A na koncie Afry 100 zł od Panna Marple:)
Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Mysza, planujecie jakiś bazarek dla małej? Bo albo mogę zrobić wspólny albo wysłać zdjęcia i się do kogoś podpiąć jak w przypadku Zosinki...?[/QUOTE]
Ja chętnie się podepnę,dokładnie tak jak u Zosi :)

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Ja chętnie się podepnę,dokładnie tak jak u Zosi :)[/QUOTE]

Wspólny w sensie osobny, łączony dla Zosi i Ferdynanda, bo chyba niezbyt jasno to napisałam ;)

Posted

[quote name='Raczyna']głodnemu chleb na myśli:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
na to wygląda :evil_lol:

Kochani mam wspaniałe wiadomości :multi::multi:
Afra zostaje u Pani Gosi do znalezienia DS :multi::multi:
Najpierw dziewczyna musi się wyleczyć z tej miednicy, potem sterylka i mam nadzieję że dobry dom się trafi :)
Pani Gosia prosi o pomoc finansową w kwestii sterylki i ewentualnych innych kosztów weta gdyby takowe jeszcze wystąpiły :) no i ogłoszeń oczywiście
A zresztą pani Gosia będzie dzisiaj na dogo to nam sama napisze

Posted

tak, tak, psinka na razi zostaje u mnie :), a ja proszę o pomoc finansową jeżli chodzi o koszty weterynaryjne. I szukamy najlepszego domu na świecie!!!!!!! :):):) Takiemu kochanemu i wesołemu psiakowi mimo bólu należy się to co najlepsze :).

Posted

[quote name='Mysza2']na to wygląda :evil_lol:

Kochani mam wspaniałe wiadomości :multi::multi:
Afra zostaje u Pani Gosi do znalezienia DS :multi::multi:
Najpierw dziewczyna musi się wyleczyć z tej miednicy, potem sterylka i mam nadzieję że dobry dom się trafi :)
Pani Gosia prosi o pomoc finansową w kwestii sterylki i ewentualnych innych kosztów weta gdyby takowe jeszcze wystąpiły :) no i ogłoszeń oczywiście
A zresztą pani Gosia będzie dzisiaj na dogo to nam sama napisze[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość:loveu:

Posted

[quote name='Raczyna']może poprosimy o pomoc sterylkową skarpetkę?[/QUOTE]

Chyba tak, najlepiej gdyby zgłosiła Afrę jakaś stała deklarowiczka, ale chyba mamy jeszcze trochę czasu dopóki ślicznotka nie dojdzie do siebie po tym połamaniu miednicy

Posted

[quote name='Gosia6']tak, bo to jeszcze trochę za wcześnie, jeszcze nie chodzi dobrze.[/QUOTE]

Pani Gosiu bardzo, bardzo dziękujemy za wszystko, co Pani zrobiła i robi dla Afry, oby więcej było takich osób.