Mysza2 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Panna Marple napisał(a):dajta Ciotki numer konta, cosik podrzucę:lol: Kochana, Ciebie to już nikt nawet prosić nie śmie, tylu psiakom pomagasz :loveu: Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: już wysyłam Quote
Martika&Aischa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 A ja ślicznie dziękuję cioci Fochu za piękny banerek :* Proszę się częstować ;) Quote
Mysza2 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Się poczęstowałam i bardzo dziękuję:):) Quote
Mysza2 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Pani Gosia ma problem z zalogowaniem się na dogo. Napisała mi w smsie, że Afra jest śliczna, bardzo się cieszy jak do niej przychodzą. Dużo leży, je i pije :) Quote
AgusiaP Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mysza2 napisał(a):Pani Gosia ma problem z zalogowaniem się na dogo. Napisała mi w smsie, że Afra jest śliczna, bardzo się cieszy jak do niej przychodzą. Dużo leży, je i pije :) Tak się cieszę :) Quote
Beatkaa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Zaglądam do kochanej suni przed snem.... Quote
Ada-Vebby Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 A ja rankiem zagladam do kochanej suni.. Quote
Mysza2 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Jednak nikt jej nie szuka, a przynajmniej w necie, przyznam się że liczyłam na to że jednak komuś zginęła. Quote
Energy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Może szukać poza netem, to bardzo trudny temat:shake: Quote
Mysza2 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 pani Gosia w okolicy porozwieszała ogłoszenia i też nic Quote
Energy Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Mysza mi chodzi o to, że tak naprawdę sunia może być z bardzo daleka i jej losy są w 99% nie do poznania, niestety. Mogła być wyrzucona, ale też skradziona i wyrzucona, uciec nawet na wyjeździe...itp. zresztą sama wiesz. To jest okropne niestety. A czy udało się ustalić sprawcę potrącenia? Quote
obiezyswiat75 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Poproszę o numer konta do wpłaty. Quote
AgusiaP Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Energy napisał(a):Mysza mi chodzi o to, że tak naprawdę sunia może być z bardzo daleka i jej losy są w 99% nie do poznania, niestety. Mogła być wyrzucona, ale też skradziona i wyrzucona, uciec nawet na wyjeździe...itp. zresztą sama wiesz. To jest okropne niestety. A czy udało się ustalić sprawcę potrącenia? Musimy poczekać na Panią Gosię... obiezyswiat75 napisał(a):Poproszę o numer konta do wpłaty. Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Poleciała stówka ode mnie. Jesteś kochana:buzi: dziękujemy jeszcze raz :loveu::loveu::loveu: Quote
Panna Marple Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ode mnie też stówka przed chwilą pofrunęła:lol: Quote
Mysza2 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Panna Marple']Ode mnie też stówka przed chwilą pofrunęła:lol:[/QUOTE] Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: A na konto Afry wpłynęło 100 zł od Obieżyświat75 :loveu::loveu: 250 zł przywiozła mi Martika@Aisha, pieniążki od Buby która ma już DS [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] Rozmawiałam z panią Gosią, do weekendu nie będzie miała netu. Pani Gosia cały czas podkreśla jaki fajny z Afry psiak, bardzo radosny pomimo bólu, przyjacielski i śliczny. Jak pannica wydobrzeje, obfocimy ją pięknie i będziemy ogłaszać. Pani Gosia mówi że jest śliczna. No i zapomniałam zapytać co z tym zgłoszeniem na policję. Jutro zapytam Quote
giselle4 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Mysza2']Jednak nikt jej nie szuka, a przynajmniej w necie, przyznam się że liczyłam na to że jednak komuś zginęła.[/QUOTE] Myszko do nas zatelefonowali ludzie po miesiącu ze szukaja cokerka i jutro przyjdą...nie trac nadziei Quote
giselle4 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [INDENT]prosze mnie nie zapraszac na watki i bazarki.....bo jak ja zapraszam, to sie mnie ma w doopie....wszystko lubie, ale nie lubie, jak waz pierdzi.... [/INDENT] ładnie napisane tez cos podobnego sobie napisze Quote
Ada-Vebby Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Witam Afrunię w piękne słoneczne południe :) Quote
Recommended Posts