Mysza2 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 A ja ludziom wmawiam że w typie pudla (bo ja się tak właśnie znam:evil_lol:) Dzwoniłam pod te dwa nowe telefony. Ten pierwszy - wysłałam maila ze zdjęciami i Państwo mają sobie obejrzeć. Ten drugi odpada, chcą psa zobaczyć na żywo. Ja przepatrywałam wszystkie ogłoszenia o zaginionych Quote
andegawenka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='malawaszka']:crazyeye:łoo to taka duża jest? to jak sznupek to średniak w takim razie[/QUOTE] [quote name='Energy']Afra to wg mnie sznupek, nie będzie trzeba dopasowywać;) Sara pudliszon bez dwóch zdań:) A czy szukając "po zaginionych" była szukana zaginiona sznupka? Tak w ogóle to ja zawsze myślę , że jak psiak w typie rasy to dobrze sprawdzić czy nie ma tatuażu... Był sprawdzany?[/QUOTE] To mamy werdykt od dwóch fachowców;) Afrunia sznupiasta jest:-) ...a Sara to księżniczka:loveu: Quote
Energy Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Mysza lepiej w typie sznupka chyba:evil_lol: Andegawenka jaki tam ze mnie fachowiec:oops:pudlarz po prostu;) Quote
andegawenka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Energy'] Andegawenka jaki tam ze mnie fachowiec:oops:pudlarz po prostu;)[/QUOTE] Na to samo wychodzi:-) Quote
Hope2 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Energy']Mysza lepiej w typie sznupka chyba:evil_lol: Andegawenka jaki tam ze mnie fachowiec:oops:pudlarz po prostu;)[/QUOTE] Energy-pokazałam w domu fotke wczorajszego pudliszona-i było "oooooo k***,jakbym naszego Scota widział!!! Muszę poszukać w stacjonarce fotek...Scot(nie ja go tak nazwałam;) ) zaginął 3 lata temu...wiem,że to nie on-bo jego ktoś zamordował...ale...jakbym tak...no wiesz...myślę i marudzę dalej :D Quote
Mysza2 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Hope2']Energy-pokazałam w domu fotke wczorajszego pudliszona-i było "oooooo k***,jakbym naszego Scota widział!!! Muszę poszukać w stacjonarce fotek...Scot(nie ja go tak nazwałam;) ) zaginął 3 lata temu...wiem,że to nie on-bo jego ktoś zamordował...ale...jakbym tak...no wiesz...myślę i marudzę dalej :D[/QUOTE] Jakiego pudliszona? Sary, czy Afry? Quote
Energy Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Mysza2']Jakiego pudliszona? Sary, czy Afry? Hope nie na ten wątek weszła;) chodzi o ew. dt dla Bąbla nie wiem czy pudlowatego bo słowo, nie potrafię rozpoznać Quote
Hope2 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Energy']Hope nie na ten wątek weszła;) chodzi o ew. dt dla Bąbla nie wiem czy pudlowatego bo słowo, nie potrafię rozpoznać [/QUOTE] Oj...dokładnie tak... pokręciłam wątki:oops: przepraszam:oops: no...ale pomylić sunię z psem?:wallbash::ices_bla: Quote
Nadziejka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Zagladusiam do slicznotki pulciosznucinkowej:buzi::iloveyou::thumbs: kciukujemy caluni czas za zdrowenko ,pozdrowienia ogromne dla dt:iloveyou: slicznosci malunia :bye: Quote
Felka z Bagien Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 :placz:[quote name='Energy']Hope nie na ten wątek weszła;) chodzi o ew. dt dla Bąbla nie wiem czy pudlowatego bo słowo, nie potrafię rozpoznać Co to za bieda?:placz: Quote
Energy Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Felka z Bagien']:placz: Co to za bieda?:placz:[/QUOTE] Schronisko Pabianice:(trafił w takim stanie... Quote
Mysza2 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 A ja mam dobre wiadomości z tego domku podesłanego przez Anulę 35 km za Warszawą. Państwo obejrzeli zdjęcia i Pani oddzwoniła że Afra jest bardzo podobna do ich ostatniego pieska i chętnie ją adoptują. Poszukam kogoś z okolic do przeprowadzenia wizyty. Pani chciałaby się upewnić że nic poważniejszego nie wyjdzie u Afry w związku z tym wypadkiem i odczekać 2 tygodnie do czasu aż miednica powinna się zrosnąć. Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 bardzo fajne wieści - trzymam kciuki!!! Quote
AgusiaP Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Mysza2']A ja mam dobre wiadomości z tego domku podesłanego przez Anulę 35 km za Warszawą. Państwo obejrzeli zdjęcia i Pani oddzwoniła że Afra jest bardzo podobna do ich ostatniego pieska i chętnie ją adoptują. Poszukam kogoś z okolic do przeprowadzenia wizyty. Pani chciałaby się upewnić że nic poważniejszego nie wyjdzie u Afry w związku z tym wypadkiem i odczekać 2 tygodnie do czasu aż miednica powinna się zrosnąć.[/QUOTE] Nie i Ty do mnie z taką wiadomością nie zadzwoniłaś;) Trzymam kciuki:) Afra jest bezpieczna, więc możemy spokojnie poczekać ;) oby tylko domek był super ;) Quote
Anula Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Mysza2'] Poszukam kogoś z okolic do przeprowadzenia wizyty. Ja trochę poszukałam osób do przeprowadzenia wizyty i podam namiary ale nie kontaktowałam się z nimi. beza81 była na Dogo w maju ale jest jej nr.tel 604 400 597 jest z Radzymina bajk21 Pani Jola Boczkowska z Przytuliska Znajdki za Radzyminem gdzieś jest to Przytulisko tel. 664 821 160 .Warto dzwonić bo Pani rzadko jest na Dogo. I jeszcze takie dwa wątki na których można poszukać kogoś też w tamtych okolicach (Wołomin). http://www.dogomania.pl/forum/members/7515-anouk92 http://www.dogomania.pl/forum/members/98320-AGA35 Quote
Gabi79 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Mysza2']A ja mam dobre wiadomości z tego domku podesłanego przez Anulę 35 km za Warszawą. Państwo obejrzeli zdjęcia i Pani oddzwoniła że Afra jest bardzo podobna do ich ostatniego pieska i chętnie ją adoptują. Poszukam kogoś z okolic do przeprowadzenia wizyty. Pani chciałaby się upewnić że nic poważniejszego nie wyjdzie u Afry w związku z tym wypadkiem i odczekać 2 tygodnie do czasu aż miednica powinna się zrosnąć.[/QUOTE] Wspaniałe wieści, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Raczyna Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 super! Afrunię się wyleczy do końca, domek w tym czasie się sprawdzi! cudnie! Quote
Mysza2 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Anula']Ja trochę poszukałam osób do przeprowadzenia wizyty i podam namiary ale nie kontaktowałam się z nimi. beza81 była na Dogo w maju ale jest jej nr.tel 604 400 597 jest z Radzymina bajk21 Pani Jola Boczkowska z Przytuliska Znajdki za Radzyminem gdzieś jest to Przytulisko tel. 664 821 160 .Warto dzwonić bo Pani rzadko jest na Dogo. I jeszcze takie dwa wątki na których można poszukać kogoś też w tamtych okolicach (Wołomin). http://www.dogomania.pl/forum/members/7515-anouk92 http://www.dogomania.pl/forum/members/98320-AGA35 Dzięki Anula :loveu::loveu: Quote
kakadu Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 przepraszam, czy to ten dom w którym pies ma nie gubić sierści i byc bezwarunkowo grzeczny jak pani pójdzie do pracy...? ten z trzyletnim dzieckiem? Quote
Mysza2 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='kakadu']przepraszam, czy to ten dom w którym pies ma nie gubić sierści i byc bezwarunkowo grzeczny jak pani pójdzie do pracy...? ten z trzyletnim dzieckiem?[/QUOTE] Nie nie, broń Panie Boże :):) Tamtej pani z Rzeszowa nie odpisałam jak z tą sierścią, ale w zabawkowym są pluszaki, to chyba najlepsze rozwiązanie:) Quote
paula_t Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ale wieści!:crazyeye: Trzymam mocno, mocno kciuki, żeby to był ten domek, bo brzmi jak miłość od pierwszego wejrzenia:razz: Quote
Anula Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Anula']Mam jeszcze jeden domek zainteresowany adopcją pudelka ale 35km od Warszawy na północ.Całkowity zwrot za transport.Dom ogrodzony,Pan na emeryturze,Pani pracuje.Mam pełny kontakt wraz z nr.tel.[/QUOTE] To jest ten domek,wydaje się sensowny no ale trzeba dobrze sprawdzić aby nie popełnić błędu. Quote
Recommended Posts