Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja ludziom wmawiam że w typie pudla (bo ja się tak właśnie znam:evil_lol:)
Dzwoniłam pod te dwa nowe telefony.
Ten pierwszy - wysłałam maila ze zdjęciami i Państwo mają sobie obejrzeć.
Ten drugi odpada, chcą psa zobaczyć na żywo.
Ja przepatrywałam wszystkie ogłoszenia o zaginionych

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:łoo to taka duża jest? to jak sznupek to średniak w takim razie[/QUOTE]

[quote name='Energy']Afra to wg mnie sznupek, nie będzie trzeba dopasowywać;)
Sara pudliszon bez dwóch zdań:)

A czy szukając "po zaginionych" była szukana zaginiona sznupka?
Tak w ogóle to ja zawsze myślę , że jak psiak w typie rasy to dobrze sprawdzić czy nie ma tatuażu...
Był sprawdzany?[/QUOTE]

To mamy werdykt od dwóch fachowców;) Afrunia sznupiasta jest:-)

...a Sara to księżniczka:loveu:

Posted

[quote name='Energy']Mysza lepiej w typie sznupka chyba:evil_lol:

Andegawenka jaki tam ze mnie fachowiec:oops:pudlarz po prostu;)[/QUOTE]
Energy-pokazałam w domu fotke wczorajszego pudliszona-i było "oooooo k***,jakbym naszego Scota widział!!! Muszę poszukać w stacjonarce fotek...Scot(nie ja go tak nazwałam;) ) zaginął 3 lata temu...wiem,że to nie on-bo jego ktoś zamordował...ale...jakbym tak...no wiesz...myślę i marudzę dalej :D

Posted

[quote name='Hope2']Energy-pokazałam w domu fotke wczorajszego pudliszona-i było "oooooo k***,jakbym naszego Scota widział!!! Muszę poszukać w stacjonarce fotek...Scot(nie ja go tak nazwałam;) ) zaginął 3 lata temu...wiem,że to nie on-bo jego ktoś zamordował...ale...jakbym tak...no wiesz...myślę i marudzę dalej :D[/QUOTE]
Jakiego pudliszona? Sary, czy Afry?

Posted

[quote name='Mysza2']Jakiego pudliszona? Sary, czy Afry?

Hope nie na ten wątek weszła;) chodzi o ew. dt dla Bąbla
nie wiem czy pudlowatego bo słowo, nie potrafię rozpoznać

Posted

[quote name='Energy']Hope nie na ten wątek weszła;) chodzi o ew. dt dla Bąbla
nie wiem czy pudlowatego bo słowo, nie potrafię rozpoznać
[/QUOTE]
Oj...dokładnie tak... pokręciłam wątki:oops: przepraszam:oops: no...ale pomylić sunię z psem?:wallbash::ices_bla:

Posted

Zagladusiam do slicznotki pulciosznucinkowej:buzi::iloveyou::thumbs: kciukujemy caluni czas za zdrowenko ,pozdrowienia ogromne dla dt:iloveyou: slicznosci malunia :bye:

Posted

A ja mam dobre wiadomości z tego domku podesłanego przez Anulę 35 km za Warszawą.
Państwo obejrzeli zdjęcia i Pani oddzwoniła że Afra jest bardzo podobna do ich ostatniego pieska i chętnie ją adoptują.
Poszukam kogoś z okolic do przeprowadzenia wizyty.
Pani chciałaby się upewnić że nic poważniejszego nie wyjdzie u Afry w związku z tym wypadkiem i odczekać 2 tygodnie do czasu aż miednica powinna się zrosnąć.

Posted

[quote name='Mysza2']A ja mam dobre wiadomości z tego domku podesłanego przez Anulę 35 km za Warszawą.
Państwo obejrzeli zdjęcia i Pani oddzwoniła że Afra jest bardzo podobna do ich ostatniego pieska i chętnie ją adoptują.
Pani chciałaby się upewnić że nic poważniejszego nie wyjdzie u Afry w związku z tym wypadkiem i odczekać 2 tygodnie do czasu aż miednica powinna się zrosnąć.[/QUOTE]

Nie i Ty do mnie z taką wiadomością nie zadzwoniłaś;)
Trzymam kciuki:)
Afra jest bezpieczna, więc możemy spokojnie poczekać ;) oby tylko domek był super ;)

Posted

[quote name='Mysza2']

Ja trochę poszukałam osób do przeprowadzenia wizyty i podam namiary ale nie kontaktowałam się z nimi.
beza81 była na Dogo w maju ale jest jej nr.tel 604 400 597 jest z Radzymina
bajk21 Pani Jola Boczkowska z Przytuliska Znajdki za Radzyminem gdzieś jest to Przytulisko tel. 664 821 160 .Warto dzwonić bo Pani rzadko jest na Dogo.
I jeszcze takie dwa wątki na których można poszukać kogoś też w tamtych okolicach (Wołomin).
http://www.dogomania.pl/forum/members/7515-anouk92
http://www.dogomania.pl/forum/members/98320-AGA35

Posted

[quote name='Mysza2']A ja mam dobre wiadomości z tego domku podesłanego przez Anulę 35 km za Warszawą.
Pani chciałaby się upewnić że nic poważniejszego nie wyjdzie u Afry w związku z tym wypadkiem i odczekać 2 tygodnie do czasu aż miednica powinna się zrosnąć.[/QUOTE]

Wspaniałe wieści, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Anula']Ja trochę poszukałam osób do przeprowadzenia wizyty i podam namiary ale nie kontaktowałam się z nimi.
beza81 była na Dogo w maju ale jest jej nr.tel 604 400 597 jest z Radzymina
bajk21 Pani Jola Boczkowska z Przytuliska Znajdki za Radzyminem gdzieś jest to Przytulisko tel. 664 821 160 .Warto dzwonić bo Pani rzadko jest na Dogo.
I jeszcze takie dwa wątki na których można poszukać kogoś też w tamtych okolicach (Wołomin).
http://www.dogomania.pl/forum/members/7515-anouk92
http://www.dogomania.pl/forum/members/98320-AGA35
Dzięki Anula :loveu::loveu:

Posted

[quote name='kakadu']przepraszam, czy to ten dom w którym pies ma nie gubić sierści i byc bezwarunkowo grzeczny jak pani pójdzie do pracy...?
ten z trzyletnim dzieckiem?[/QUOTE]
Nie nie, broń Panie Boże :):)
Tamtej pani z Rzeszowa nie odpisałam jak z tą sierścią, ale w zabawkowym są pluszaki, to chyba najlepsze rozwiązanie:)

Posted

[quote name='Anula']Mam jeszcze jeden domek zainteresowany adopcją pudelka ale 35km od Warszawy na północ.Całkowity zwrot za transport.Dom ogrodzony,Pan na emeryturze,Pani pracuje.Mam pełny kontakt wraz z nr.tel.[/QUOTE]
To jest ten domek,wydaje się sensowny no ale trzeba dobrze sprawdzić aby nie popełnić błędu.